Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
: Če si že kaj prebrala v reviji ali knjigi, potem ti prva 4 predavanja ne bodo zanimiva. Namreč najprej je govora o sami nosečnosti in poteku, potem je o zobozdravstvu... Sem že vse vedla. Zanima so predavanja o porodu - ti pokažejo in razložijo potek, potem o dojenju in dobro je da greš na dihalne vaje in zadnji dve predavanji o novorojenčku in dojenčku. NA koncu je pa še obisk porodnišnice, kjer ti pokažejo porodno sobo.

za srečo.
. Se bom pa odpočila kavču pred tv.
je že vajen da ponavadi mi je lepo vse kar je drago, je vidu že pr hiški ka smo jo opremljali
.
, tako, da sončka ni blo več!
.
in drugo leto veselo pestvale!!!!
. Komi čakam da gre mimo. Same slabe novice.
.
tako brca, sedi full nizko, se je očitno nazaj obrnil, tako da me tako brca v mehur, da se mi zdi , da mi bo ušlo. Včasih prav fajn boli. V petek sem bila na pregledu zaradi otrdevanja, tako da mi je dala kar na bolovanje, več magnesola moram pit, maternični vrat je zaenkrat še zaprt. Meni je pa tud rekla da je mal mlajši, sam še v mejah normale. Upam da bo OK in da ob zdržau čim več, vsaj 6 tednov.
.
No v glavnem Mrgičeva je zlo fajn, sam je že v letih tako da ne vem če sprejema oz. bo po mojem kmalu končala. Hvalijo pa tudi, hm zdaj mi ne pride na misel kako se kliče, ima pa ambulanto, tam kjer margičeva v Zdravstvenem domu, 1. nadstropje. Je ena mlada, tudi porodnica.