Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ma kaj, ko je še vreme tako, da se človeku res neč ne da. Kako ste kaj ve? Mene trebuh že malo ovira.
!
vsem.
, komi čakam da bom jedla lešnike in seveda fritelo komi čakam
SEZNAM GORIŠKE 2008
)
al je še vedno tako nizko? Hodim lulat vsako uro ponoči in podnevi pole veste kolko spim
zaenkrat ker je nevarnost da zakrvavim.
ka bo vsa usrana zaradi petard.
pa srečno
. Me je neki martru trbušček in sem zaspala šele ob 4 in ko je zvonila ura bi pa še tako spala. Zakaj ni danes petek?Se mi tako ne da še en dan prit v službo
.
v soboto itak ne more k dela popoudne! Bom držala pesti, da bo tudi v nedeljo lepo, je pa res da če je dež je prav brez veze! Zdej med tednom tako lepo vreme pole k je vikend je itak zmeri slabo vreme, ni prav greh! Jaz pridem domou skoraj ob petih in itak takrat je že mračno in ne vidim sonca razen tle v pisarni ga gledam skozi okno! Jaz si ful želim, da bo ta vikend lep, da bom lahko šla na dolge sprehode z mojo zverinco
Vloga za eno, pa za drugo,....
.