Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zdej me je šele strah. Špikanja imam za vse, za naprej in nazaj.

.Sem bla pr Pušenjaku in sem bla notr samo 7 min. je šlo ku po tekočem traku. No vseeno sem srečna da je vse vredu in sem si malo oddahnila!
drži se! Jst še nisem imela tega pregleda, moram na naslednjem omenit. Je pa v MŠ rekla da ga ponavadi delajo v 28 tednu, ker je takrat bolj zihr, prej baje zaradi prebave in vsega lahko tudi ne pokaže.
. še 40 minut in grem domou jupi je
vse ok ma se skriva lumpač tako da ne vem kaj je, se mi je moj kar smeju k jst sem ful firbčna in bi rada vedla kaj bo. Drugače pa sem se ful zredila sicer ne vem od kje k jem normalno ku prej in še cukr so mi najdli na urinu - zdej več ne vem kaj naj jem in kaj ne.
šudiramo it v kake terme, ka jst bi se full kopala v bazenu, že tako sem nora na plavanje in vse kar se tiče vode, čeprav me je mal strah vnetja, ma sem slišala da obstajajo eni glicerinski tamponi.....a maste kake izkušnje? No bomo vidli ka itak imam 3.12. pregled in kaj poreče g.
, pa se mi prav nič ne da, še dobro da ni dosti.