Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kaki..ma kaki te požene, veš
. Ta vikend je še martinovo in kaj boste kuhale dobrega? Jst še ne vem ka ne vem kje bomo ma če bomo pr nas in bojo pršli prjatli k nam bom mogla kej dobrega nrdit.
ku sem jaz. Me je celo noč bolel zob in je že skrajni čas da ga obiščem ka odlašam in odlašam že par let.Ma kej ka me je tako strah zobarja da vam ne vem povedat. Sem mela slabo izkušnjo in od takrat je konc. Prosim priporočta mi kerga fajn.
. Sem pa ponoči sanjala full grde sanje in zdej vam morem povedat da se ne bojo uresničle
. Sem sanjala da sem šla na nuhalno in da sem imela ful slabe rezultate... in nisem vedla kaj bi... in sem se zbudila v solzicah
. KU grozno zdej me pa prpa pošteno ka imam v torek pregled
.
. tako da od zdej naprej ne bom pisala samo monologu
, al se še zadržavaste. Jst se komi komi in če bo v tork vse vredi na NS grem kupit eno majčko v benetton ka sem jo zadnjič vidla. Se prow čudim sami sebe ka sem tolko zdržala
, saj nas zaliva dež.
jst pa prou vremensko
.
, in vedi da ti stojimo ob starni!!!!
!!! Res želim ti veliko sreče!!!!!