Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Preprost recept za praznične dni 29.11.2004 10:51:10
Anonimen
potrebuješ:1 banano srednje majhno 1 žličko marelične marmelade Najprej daj gret pečico na 180 stopinj Olupi banano in jo zareži po dolžini položi jo na kos alu folije(narediš pladenjček) namaži banano z marmelado naredi večjo vrečko iz peki papirja in zapri vse skupaj v vrečko in daj v pekač peci 10-15 minut serviraj v keramični pladenj če boš uporabila mikrovalovko pa peci 2-3 minute. Pa dober tek!! Lp Neva:rozica:
Preprost recept za praznične dni 29.11.2004 10:58:04
Anonimen
Super!!!:bravo::bravo:No pa naj še jaz pristavim svoj piskrček....zadnjič so nekatere punce napisale kar nekaj receptov za tiramisu....no jaz sem ga včeraj naredila po svojem starem preizkušene receptu (še vedno mi je najboljši z mascarponejem) no pa sem mu dodala "božični okus"...Kako? V kakav zamešala še CIMET!!! In po "uporabnikih" in "dobi trajanja" je bil ZELO, ZELO dober!!! Skratka cimet "paše"...
Preprost recept za praznične dni 29.11.2004 11:47:48
kofetek2010
En preprost recept, pa ni glih za praznične dni: banane zrežeš na koleščke, dodaš kislo smetano, malo posuješ s cimetom, lahko tudi z mletimi klinčki (čisto na rahlo), stisneš malo limoninega soka in premešaš.