|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.1.2008 9:21:22   
Anonimen
otrdevanjem trebuha, pa ne vem, kako to zgleda..upam, da ni to to

Mislim, da ni to to. Ko ti otrdelva trebuh postane trd ko kamen(ne vem drugače opisat)

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
8.1.2008 9:21:41   
lunca14
Kaja....naslednji pregled 5.02 in takrat imam morfologijo,zredila sem se do sedaj 3 kg.
Spolnost....že kar nekaj časa ne ,zaradi glivic,a nama je ginko.dovolila z kondomi,tako,da bo spet akcija,mene drži fuuuuuuuuul
hrana.....jem vse,malo se trudim pazit,da je več sadja in zelenjave
brcike...jih še ni
joške...niso še v svoji pravi velikosti
dojenje...obvezno,vsaj do enega leta
porod.....v Nonem mestu,brez EA,sem pristaš naravnega poroda,razen če bo šlo kaj narobe
telovadba....jo prakticiram sama doma,na orbitreku in vaje za moč
Punce mejte se lepo,pa čeprav je tako turoben dan,jaz grem pa sedajle pod tuš,potem pa akcija.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
8.1.2008 9:24:06   
Kaja08
Midva tudi še nič ne opremljava, ker imava itak samo 2-sobno stanovanje in bo mali kar v dnevni sobi imel otroško sobo. Sicer posteljico že imava (jo je Dedek Mraz kupil user posted image ), ampak je še zapakirana in shranjena v škatli pri njegovih doma. Me kar malce vraževerje daje, tako da jo bova pomoje zadnji teden sestavljala. Pa še dnevno bova mogla čist okol obrniti, da se bo vse lepo izšlo.
Sva pa bila včeri v šopingu in sva kupila nov fotoaparat. Jeeej, kolk je lep. Samo sprobat ga pa še nisem mogla, ker se baterija fila. Sicer že imava enga digitalca, sam je bil pocen in so temu primerne tudi slike. Pa sem rekla, da za ta malga morva pa kakšn boljši fotič kupit, da bomo mel lepe slike, aneda user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
8.1.2008 9:26:03   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 63 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image   P: user posted image (Janez)
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image   MORFO 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image   MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image    MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image   MORFO 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +4 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho MORFO: 10.1. / NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image   MORFO: 8.1. / NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

Tina28 +5 kg

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image MORFO in P: 17.1. / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image  P 10.1. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 11.1. / spol: user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  MORFO: 28.1. / Novo mesto / +3 kg

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny  P 17.1. / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela  MORFO 21.1.
user posted image  AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
katja_k   MORFO 8.1.
RMRM   P 9.1.

lonapo P 10.1.
tancho   MORFO 10.1.
rozica984   P 11.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
8.1.2008 9:33:31   
Anonimen
Sva pa bila včeri v šopingu in sva kupila nov fotoaparat. Jeeej, kolk je lep. Samo sprobat ga pa še nisem mogla, ker se baterija fila. Sicer že imava enga digitalca, sam je bil pocen in so temu primerne tudi slike. Pa sem rekla, da za ta malga morva pa kakšn boljši fotič kupit, da bomo mel lepe slike, aneda

Pri nas je pa za kamero začel gledatuser posted image . Sicer imava eno doma samo je že stara.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
8.1.2008 9:35:18   
alea01
Kaja, oprosti! vidim, da si glih kar seznam dala gor. Jaz imam morfo 29.01.08. So me zdajle poklicali. Kaja, a ti imas morfo v porodnisnici v LJ?
Midva sva tudi novega digitalca nabavla in to orenk in je ful tezek. Tezka je bila tudi cenauser posted image user posted image .
Punce, jaz sem si slikala busija in bi rada dala to v album. Sam kje imam jaz te ikone spodaj, kot ve? Kako si jih pripopam?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
8.1.2008 9:37:46   
Anonimen
Alea01 pod svojim imenom se ne da videti svojih.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
8.1.2008 9:38:46   
Anonimen
Za objavo v albumu greš na albume in levo imaš možnost objavi svoje fotke

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
8.1.2008 9:41:11   
alea01
Ninny hvala ti! Sem res tako glupa? Zgledam ze neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
8.1.2008 9:43:08   
alea01
Bom dala sliko busija zvecer gor, ko moj pride domov, drugace se bom **** cel dan
Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
8.1.2008 9:44:09   
alea01
ups, sem uporabila grdo besedo in so pol nastale zvezdiceuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
8.1.2008 9:45:38   
cv3rklic4
No, da ne bomo res samo "visele in gledale" - jaz brcik še kar ne čutim, pa imam rok 2.6.!!! Ne vem, a nisem pozorna ali je kaj drugega. Ker se mi res čudno zdi, da jih čutite punce, ki ste ful za mano na vrsti user posted image

Zadnja dva dni sem nekaj zbolela, malo bolj močan prehlad ali kaj - pa saj ni čudno, da se je končno zgodilo, saj že vsaj 1 mesec vsi okoli mene bolehajo. Upam, da bo čimprej minilo.

Malo imam težav z mehurjem oz. ledvicami, sem morala že 4x dat vodo, pa potem so mi še Sanford test naredili. Ampak spet ni šlo brez težav - ginkologinji sem namreč na 1. pregledu pozabila povedat, da sem alergična na penicilin in zdaj, ko so delali Sanford s penicilinom tega ne smem jemat - morali bodo najti druge antibiotike. Najraje bi sicer videla, da jih sploh ne bi dobila - bomo poskusili še z "domačo lekarno" - čajčki pa to. Pa še eno fajn farmacevtko poznam, pa mi bo danes svetovala kaj naj naredim, da se urin izboljša, ne da bi bilo treba jemat antibiotike.

Midva sobe sploh še ne opremljava, ker trenutno niti še ne veva, kje bo posteljica stala. Pri nama v spalnici definitivno ne bo, ker je soba tako majhna, da je komaj za najino posteljo. Pravzaprav je edina varianta, da prestaviva spalnico v dnevno, dnevno pa zapakirava v škatle in smo pač - do rešitve stanovanjskega problema - brez. Malo sva žalostna, ker se vse okoli naju (npr. RR-jevke in prijateljice nosečke) že pripravlja na prihod, midva pa takole ... No ja, bo že. Če ne bo pa user posted image pri nama v postelji spal.

Rodila bom v Ljubljani, zaenkrat in verjetno do konca ne bom razmišljala o EA ali čem drugem, potem bomo pa videli. Bojo že dohtarji poskrbel, da bo vse ok, a ne? Optimizem ...

Drugače pa, kar se tiče kromosomskih ali kakršnihkoli drugih napak (pred ali po rojstvu) - midva sva se o tem že veliko pogovarjala in če bo karkoli narobe, bo pač narobe. Tudi s tem se da živeti. Je drugače ... pa vendar to je že nekaj mesecev otrok, ki raste in mamo in očeta potrebuje, pred rojstvom in potem še toliko bolj. In da nazaj veliko ljubezni ... Malu naju je strah, ampak to je normalno, saj ne poznava take situacije, če bi se imela namen zgoditi. Če se bo, pa bova dala vse od sebe, saj je človeku vedno namenjeno le tako breme, ki ga zmore.
Lepo se imejte, pa pošiljajte sončku pozitivne misli, da bo kmalu spet pokukalo izza megle.
Papa.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
8.1.2008 9:53:45   
cv3rklic4
No, ker ste včeraj govorile o opremi za dojenčka vam pošiljam za pokušino en primer seznama potrebščin  (kopiran od: MAJČICE 2008), se mi zdi kar dobro narejen (razen kombinezona, ki ga me junija ne bomo uporabljale). Fino bi bilo, da ga malo pokomentirate (sem si ga že sprintala in ga počasi predelujem - v smislu, kdaj bova šla iskat katero od naštetih stvari)

1.OPREMA:
- VOZIČEK
- AVTOSEDEŽ
- TORBA ZA POTREBŠČINE
- ZIBELKA ali KOŠEK ali POSTELJICA + POSTELJNINA 
- MIZICA ZA PREVIJANJE + previjalna blazina
- BANJICA

Komentarji: Pri vozičku se prepričajte, da gre v prtljažnik od avta (z vso pripadajočo opremo)! Nekatere mamice odsvetujejo uporabo košare za voziček, ker je uporabna le kratek čas in le, če zunaj ni prevroče. Zibelka in košek se tudi uporabljata manj časa, zato nekatere priporočajo, da otrok spi od začetka v posteljici.

2.PRIPOMOČKI ZA HRANJENJE:

- STEKLENIČKA ZA HRANJENJE
- ŠČETKA ZA ČIŠČENJE STEKLENIČK
- DUDA ZA NOVOROJENČKA - 2 kom
- CUCLJI z različnimi velikostmi luknjic

Komentarji: Nekatere priporočajo Aventove, druge NUK stekleničke - v bistvu je vseeno, le da imajo cucelj za novorojenčka. Kupiš jih po potrebi, če dojenje ne steče. Dude izdelujejo iz silikona in kavčuka. Silikonske prodaja Avent, kavčukove pa Chicco. Slednji ima dudo, ki sicer ni lepa na pogled, je pa popolnoma mehka in se dojenček lahko tudi uleže nanjo.

3.OBLAČILA:
- TETRA MAJČKE , body – 10 kom (za na kožo) – št. 56/58/62
- MAKO MAJČKE – 5 kom (za čez)
- ŽABICE bombažne – 4 kom
- NOGAVIČKE – 4 kom
- KAPICI tetra ali mako – 2 kom + 2 volneni kapici za čez
- COPATKI – 2 kom
- PAJACEK PLIŠ – 5 kom
- BRISAČA ZA PO KOPANJU,(S KAPUCO)
- PAJAC oz. KOMBINEZON ZA VEN
- PLENICE, TETRA – 20-30 kom (za široko povijanje, nego)
- PLENICE, npr. Pampers Newborn 1 ali BOMBAŽNE PLENICE
- POVIJALNE PLENICE - 10
- ODEJICA – 2 kom
- SLINČEK – 2 kom
- ROKAVIČKE ZA DOJENČKA - če se bo praskal z nohtki 

Komentarji: Nekatere pravijo, da spalna vreča ni potrebna, druge pa da je bolje, da navadiš dojenčka na njo zgodaj, preden začne s sebe odrivati odejico. Namesto mako in tetra majčk mamice raje uporabljajo kar bodije. Bodije je priporočljivo kupovati s stranskim zapenjanjem, da se ne mučiš z oblačenjem čez glavico. Plenice za enkratno uporabo kupi le en zavoj, če bo dojenček slučajno imel alergijo ravno na to vrsto plenic. Pajacke je priporočljivo imeti tudi bombažne, ne samo plišaste, ker je v njih lahko prevroče.

4. KOZMETIKA:
- OTROŠKO MILO za kopanje dojenčka (trdo), ALI OLJNA KOPEL
- MLEKO za po kopanju
- MANDLJEVO ali OLIVNO OLJE ali BEPANTHEN LOSION
- HLADILNO MAZILO za ritko
- 70% ALKOHOL (za razkuževanje toplomera, mizice, popka)
- FIZIOLOŠKA RAZTOPINA (čiščenje popka in nosu)
- TETRA KRPICE – 12 kom
- ŠKARJICE ZA NOHTKE, ALI ŠČIPAČ
- GLAVNIK in KRTAČKO
- ROBČKI za nego ritke
- VATA (za »nacufati«)
- PALČKE – bibe (debele)
- MAZILO BEPANTHEN – roza (za celjenje bradavic in za dojenčka)
- LANOLIN MAZILO ZA BRADAVICE
- ZA ČIŠČENJE NOSU; npr. Sterimar iz lekarne
- KAPLJICE PROTI KRČEM; npr. Sap simplex iz lekarne

Komentarji: Nekatere so za, druge proti robčkom za ritko - če je ritka občutljiva, se robčki odsvetujejo, drugače pa naj bi se uporabljali v glavnem na kakšnem potovanju. Palčke za čiščenje noska in ušes se odsvetujejo - namesto tega se priporoča uporaba svaljka vate. Kapljice proti krčem kupiti po potrebi.

5. OSTALO:

- TERMOMETER ZA VODO
- TERMOMETER ZA MERJENJE VROČINE – klasični
- Babyphone ali Angelcare
- ROKAVIČKA ZA KOPANJE DOJENČKA
- TEHTNICA ZA DOJENČKA - ni nujen pripomoček 

Komentarji: Babyphone in podobne zadevice kupi po potrebi - odvisno od tega, ali je novorojenček v drugem prostoru, ko spi... Termometer je najbolj priročen/drag tisti, ki meri temperaturo v ušesu, ni pa nujno potreben pripomoček. Povsem dovolj je navaden digitalni termometer, ki meri temperaturo pod pazduho. Tehtnica tudi ni nujen pripomoček, saj na začetku lahko svojo prinese tudi patronažna, nato pa dojenčka tehta pediater.

6. ZAME:
- NEDRČEK ZA DOJENJE – 2kom
- BLAZINICE ZA V NEDERČEK
- PRSNA ČRPALKA – 1kom - kupi po potrebi
- NASTAVEK ZA BRADAVICE - kupi po potrebi
- VLOŽKI ZA V PORODNIŠNICO - bombažni Vir 80
- KREMA ZA BRADAVICE - lahko uporabljaš Bepanthen
- NAPIHLJIV OBROČ ZA PLAVANJE - po potrebi, če boš šivana 

Komentar: Prsno črpalko kupi po potrebi, če bo treba črpati in shranjevati mleko. Krema za bradavice je lahko Bepanthen ali pa krema z lanolinom - za slednjo pravijo, da se bolje obdrži na bradavicah in da je pred dojenjem ni potrebo spirati. Nedrček kupi le 1 kom s čim manj šivi, drugi kos pa, ko bo znana številka :))

7. ODHOD V PORODNIŠNICO
POTREBŠČINE
- OSEBNA NEGA (milo, zobna krtačka, pasta, glavnik, krema, vazelin za ustnice, brisača, krema za bradavice)
- NEDRČEK ZA DOJENJE in BLAZINICE
- NOGAVICE
- COPATI (z debelim podplatom, da se lahko zmočijo)
- MOBITEL + POLNILEC
- BOMBAŽNI VLOŽKI Vir 80
- KOPALNI PLAŠČ, po potrebi
- hlačke za enkratno uporabo
DOKUMENTI
- NAPOTNICA ZA PORODNIŠNICO
- NAPOTNICA ZA REŠILCA
- IZVIDI: KG-Rh, WaRe (originali!)
- MATERINSKA KNJIŽICA
- ZDRAVSTVENA KARTICA
- OSEBNI DOKUMENT
- POROČNI LIST
- POTRDILO ZA SPREMLJEVALCA, ČE BO ZRAVEN

Komentarji: V porodnišnici dobiš spodnje hlačke, vložke, spalno srajco... Če pa mamica biva tam dalj časa in bi si rada npr. umila lase, se priporoča, da s seboj prinese sušilec za lase, ker ga tam baje ni.

8. ODHOD IZ PORODNIŠNICE (prinese nekdo pred odhodom):
ZA DOJENČKA
- 3 TETRA PLENIC
- 1 POVIJALNO PLENICO
- 2 PLENICO ZA ENKRATNO UPORABO
- ODEJICA
- BODI Z DOLGIMI ROKAVI
- KOMPLETEK (hlačke + jopica ali majčka)
- COPATKI ali NOGAVIČKE
- TANKE ŽABICE
- KAPICA
- AVTOSEDEŽ / LUPINICA
ZA MAMICO
- OBLAČILA (majica, hlače, nogavice...)
- ČEVLJI
- SPODNJE PERILO

Komentarji: Posebej bodite pozorne pri pripravi oblačil zase, ker se je v praksi izkazalo, da če nič drugega, moški pozabijo prinesti čevlje ali spodnje perilo :))

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
8.1.2008 10:04:54   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 63 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image   P: user posted image (Janez)
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image   MORFO 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image   MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image    MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image   MORFO 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +4 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho MORFO: 10.1. / NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image   MORFO: 8.1. / NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image  P 10.1. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 11.1. / spol: user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  MORFO: 28.1. / Novo mesto / +3 kg

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny  P 17.1. / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela  MORFO 21.1.
user posted image  AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
katja_k   MORFO 8.1.
RMRM   P 9.1.

lonapo P 10.1.
tancho   MORFO 10.1.
rozica984   P 11.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
8.1.2008 10:06:22   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Kaja, a ti imas morfo v porodnisnici v LJ?

Jap, v LJ porodnišnici, ker imam tudi G tam (dr. Blejec). Sam se še zdej nisem naročila - ali imajo zaseden, al se pa ne javijo. Mislm, za znort!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
8.1.2008 10:12:33   
Kaja08
Uf, tale seznam pa je dolg. Pa da ne omenjam, da imava do zdej mogoče 3 stvari iz tega seznama...Nas bo še drago pršl tale naš mali user posted image
cv3rklic4, ne sekiraj se glede brcanja - v prvi nosečnosti itak ponavadi kasneje začutiš, pa še mogoče je mali tako obrnjen, da ne morš čutiti brcov!! Sej bo....verjamem pa, da si čimprej želiš začutit!

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
8.1.2008 10:13:22   
alea01
No, kaja bos pol porocala, kako in kaj na morfi, ker jaz imam tudi tam. G imam pa v leoniscu.
Jaz sem se narocila na to st: 01 522 61 10

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
8.1.2008 10:21:40   
alea01
Kaj vse to rabimo? Pol bo pa treba pocasi v nabavo. Midva se nimava nic.
Se pa vsaj zaradi vozicka ne bova sekirala, ce gre v avto, ker imava oba z mozem karavana in se to mojega misliva zamenjati z VW Caddijem (ne vem kako se napise)- pri nas smo nori na VW user posted image .
ful dober seznam in za moje pojme zelo uporaben, ker jaz itak nimam pojma o pojmu
zibelko bova imela kar tisto v kateri sem jaz lezala, ker je zelo dobro ohranjena in sem zadnjic gledala v BC, da so popolnoma enake. Sicer je pa otrok k vecjemu dva do tri mesece v njej. so pa kar drage in se mi zdi neumno dat veliko denarja za zibelko, ko pa ni uporabna na dolgi rok

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
8.1.2008 10:35:27   
Kaja08
Končno mi je ratal - naročila sem se na morfologijo in na pregled. Tako, kot sem se z G zmenila. Oboje imam ob 11....me bo direktor v rit sunu, k skoz ven hodm na preglede. Sej ne vem, če ne bi kar dopusta vzela - vsaj en dan, da se res ne bo kej obregnu...
Midva tud ne bova imela zibelke, ker se mi zdi škoda denarja zanjo, še posebi, če bo mali samo par mesecev not. Pa itak je nimava kam dat....bo kar od rojstva v svoji posteljici spal. A boste ve imele otroka pri sebi v spalnici, ali v svoji sobi? Naju vsi prou čudn pogledajo, ko poveva, da ga ne bova imela v spalnici....Kt da nisva normalna user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
8.1.2008 10:36:15   
beyba
oila....

ste ble kar pridne user posted image ....

Seznam je fulllllll dolg ga bom sprintala pa preletela. Otroško sobo bova opremljaala spomladi, ker morava s knaufom pregradit spalnico, ki je zdej velika 34 m2 pa je blo že narejen tako da bo šla potem na dva dela.

Jst mam kar nekaj stvari že. Posteljico, košaro za voziček, lupinico...Kupla bom še quinny-ja freestila 3xl. Omare mam že v beli barvi sam stvari moram preložit. Steno bom pobarvala nežno rumeno, da bo zgledal kot da sije sonček...Pa sej pravim da bom to delala nekje februarja marca. Na šoping bom šla pa vrjetno aprila za tisto kar mi bo manjkal. Veliko cunj mam od sestre, ki ima tut punčko in mi vse špara, postelnino ....  TAko da moram najprej narest steno, opremit sobo, potem pa cunje zvlečt, da vidim kaj še manjka. Itak pa potem vsi sprašujejo kaj potrebuješ za darilo, ko pridejo pogleat dojenčka, pa še kaj naročiš...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
8.1.2008 10:44:00   
alea01
Midva sva se odlocila, da bova imela otroka pri sebi dokler bo v zibelki. Ko ga pa dava v posteljico, gre v svojo sobo. Je pa soba itak takoj zraven najine, da ne bo panike. In naju cist nic ne briga kaj drugi recejo, ker to je najina stvar in ce se midva ne vtikava v druge, se tudi drugi nimajo v naju!!!! BASTA!!!!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
8.1.2008 10:44:00   
Anonimen
A boste ve imele otroka pri sebi v spalnici, ali v svoji sobi?

Nekaj časa bo pri nama v spalnici, ker tudi ne upam ga dati v otroško sobo, da bo dojenček sam s tamalo.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
8.1.2008 10:46:45   
slovenka
ojla punce,

tudi jaz se zahvaljujem za seznam stvari - prav pride.

Otroške sobe še midva ne opremljava, verjetno šele aprila, maja - ker sedaj se nisva še niti preselila - okrog velike noči se menda bova preselila v novo hišo in zaenkrat nakupujeva še vse ostale stvari, je tudi tam dolg in drag seznam... Sicer pa bova sprva otroško posteljo verjetno imela v spalnici, čeprav je sosednja soba kar velika garderoba (približno 13m2) in bo prostora tudi za prvo otroško sobo, dokler ne bova opremila mansarde... Ampak verjetno je bolj praktično, da je mali najprej z nama v sobi in ne v sosednji, a ne? Samo tu in tam ga bova za kako uro odpeljala ven iz spalnice user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
8.1.2008 10:49:20   
slovenka
Kaj na morfologijo se moram naročit? Sem mislila, da to dela kar moja G. A ni tako? Kdo pa dela morfologije? Mene je v petek samo naročila za naslednji pregled, ko bom v 20. tednu in ni nič drugega rekla. Sem sama mislila, da bo morda takrat naredila še morfologijo. Sorry, da nič ne vem.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
8.1.2008 10:53:42   
Kaja08
Saj morfologijo ti dela tvoj G, ampak moja je ob ponedeljkih, ko me naroča na preglede, v ambulanti, ob petkih je pa na ultrazvoku. Zato sem se mogla posebi naročit za morfologijo. Pa še tam si vzame malo več časa, da vse organe pregleda, kot pa samo na kontroli v ambulanti

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?