Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.......mislim,da bi šlo,samo,upam,da je to telovadba,ne pa samo rastezanje,no,ja za pogledat je.Aja,naj te še potolažim glede tvojega glavobola,ko boš imela dva ali več otrok,tudi glavoboli čudežno izginejo,enostavno nimaš časa za njih.Tako,da vam kar malo zavidam prvorodnicam,ko lahko uživate le s svojimi buškoti,jaz pa moram,najprej enega ,potem drugega zrihtat,na koncu dneva,pa pride še mož na vrsto,in čisto na koncu,ko mi zmanjka že vsem moči še jaz in moj buši.Pa saj po drugi strani,ko ju pa gledam,kako plešeta po dnevni sobi in se smejeta,mi je pa prav lepo,in vem zakaj sem hotla toliko otrok,pa mogoče še enega-bomo videli.
No, sem že, sam sem mislila, da je to kar tako tako. In zgleda da zdaj na komisiji prakticirajo ravno to, da ti mora dati delodajalec delovno mesto primerno tvojem stanju (bolezen, poškodba, nosečnost...) ali pa te da na čakanje ta čas in dobiš 100% plačo. V vsakem primeru si mu v breme. Ti kar lepo napiši pritožbo, boš hitro dobila nazaj. Če rabiš pomoč, pridi na ZS.