Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

?
Kljukice na seznamu bom začela delati maja, ko bom videla, kaj vse še potrebujemo...verjetno se bo do takrat še nekaj stvari nabralo od drugih, pa razna darilca...tko, da mislim, da je bolje, da se s tem še malo počaka...
iz službe...pol pa učit, ker mam čez en teden izpit, jaz pa še nič ne znam... sem se neki učila in pol ugotovim, da sploh ne vem kaj vse sem prebrala
A ste ve tud kej bolj pozabljive?
tancho ('82) 1.
MORFO:
/ +4 kg
/ +3 kg
/ Nemčija / +8 kg
NS:
. Saj v puloverjih ni problem, sam v spodnjem delu...
premika po mojem trebuhu, saj je bunkica vcasih levo spodaj, vcasih pa prav na sredi, tako da me ne skrbi vec (ja, kot vsaka prava
sem panicarila, da je z
in ponovno na ogled nosecniskih oblek.
Sva šla gledat eno stanovanje, pa se je malce bolj zavleklo, kot sem pričakovala. Pa sem imela vse s sabo za telovadbo, sam se ni izšlo. Zdej pa preračunavava, koliko bi dobila za najino stanovanje in kolk nama sfali za novga. Ohjoj, pa še obadva sva se kr mal zaljubila v tega, k sva ga šla gledat....pa finance ne grejo skoz.... Ko bi vsaj vedela, če bom dobila pogodbo za nedoločen čas...