uvuv
|
*Mojca*, cestitke za brcike! Meni se malo dozdeva, da jih cutim, ampak je to verjetno bolj psiha kot prave brce. Vem pa, da se premika po mojem trebuhu, saj je bunkica vcasih levo spodaj, vcasih pa prav na sredi, tako da me ne skrbi vec (ja, kot vsaka prava sem panicarila, da je z nekaj narobe, ker ne cutim brc). Belega toka je pri meni toliko, da bi ga lahko zacela stekleniciti in prodajati. Glede nosecniskih oblek imam podobne tezave kot Alea. Ko sem gledala okrog novega leta, so bile vse hlace v riti balonaste in nic ni bilo prav. Te dni je ze prav kriticno, saj nobenih starih hlac ne morem vec zapreti, tako da si pomagam z elastiko skozi gumbnico ... pa ni ravno najbolj udobno. Jutri imam izpit, po njem greva pa po nov avto in ponovno na ogled nosecniskih oblek. Punce, zadnje par dni me tale malo muci. Trebuh ni pretirano izbocen, se mi pa zdi, da raste navzgor in pritiska moj zelodec v pljuca, tako da tezje diham. Se moram kar nazaj nagniti, da globoko vdihnem. Ima se katera druga podobne tezave? Cestitke tancho za morfo, vse bolne cim prej ozdravite, vse zdrave pa cim bolje telovadite.
|