Kaja08
|
Dobro jutro!! Oooo, ninazwerina, ti si pa zgodnja. Pa hvala za kavico - se je prilegla!! Jst sem dons zjutri (kot ponavadi) spet kumi vstala, pa še moj popoldne dela in je še večja muka, k morm sama vstat Upam, da bo mali tudi tak zaspane kot jaz Misli o Downovem sindromu pa kar odženi - nč ne pomaga, če o tem razmišljaš, ampak se lahko samo še bolj zasekiraš!! Včeri zvečer je pa moja prijateljica rodila - mesec dni pred rokom, pa je mali frajer vseeno 50 cm in 3 kile!! Mene pa vedno bolj matra stanovanje, ki sva ga šla včeri gledat...Sedaj živiva v 2-sobnem stanovanju, v bloku, kjer so stene kot iz papirja - vse se sliš. 2 štuka nad nama je ena psiho familija, ta mali se dereta in laufata gor in dol ko blesave..No, to se vse sliš - ne vem, kako tista, ki je nad nama in direkt pod njimi, vse to preživi!! Včeri sva šla pa gledat novogradnjo, 3-sobno stanovanje, ima še shrambo in garažo, pa samo 5 stanovanj je v objektu - midva bi bila navrhu Zdej naju pa samo finance malce hecajo...Ko bi vsaj vedla, če mi bo direktor podaljšu pogodbo, ki mi poteče 30.6. Uf, sem se pa napisala za tako zgodnjo uro No, lep dan vam želim, Mojca, veliko sreče na izpitu
|