Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
z miom bo sigurno vse ok, ampak čist pametno, da vprašaš za 2. mnenje. jaz bi tud. pa Pušenjak je itak ekspert.
poglavje zase. BP=49 (kaj to pomeni???), obseg trebua=156, femur=32, ostalo so samo kljukice. pa še zanima me kaj pomeni "vodilni plodov del" - to je v predzadnji vrstici. pri meni lahko iz krac razberem "med". ali to pomeni medenična vstava, ker mene tudi non stop lulat tišči? kaj sploh pomeni medenična vstava?

.
... samo da pade na 38,5 pa smo že na konju -ponavadi ob taki že teče okrog
, zdaj je pa čisto out.. bi samo ležal v naročju in jokal... jaz pa z njim
, pojdite na sonček še za nas, ki bomo doma čepeli in vročino zbijali....
, ampak je že to bolje kot če je megla in dež zuni!
Sama ze komaj cakam naslednji ponedeljek, saj me bo pobralo od radovednosti. Simdar, moja so-PDPjevka je par strani nazaj sprasevala, kako to, da imam morfologijo ze naslednji teden. Razlog je, da sem v Ameriki in da tu delajo morfo od 18. do 20. tedna. Kdo ve zakaj. Sem se pa ze zmenila za dodaten pregled par tednov kasneje, ce se bo
slucajno skrival/-a. Ker imava imena tako za
kot za
ze izbrana, se mi zdi trapasto govoriti o dojencku v srednjem spolu ali pa si izmisliti vzdevek.
- kaj je razlika med starševskim dodatkom in porodniškim nadomestilom
. Zdaj se grem pa še malo učit. V petek me čaka še zadnji izpit na faksu... Potem pa se posvetim