Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(2P 8.11.)

....Vprašala sem jo, če je normalna....To je že 11.teden in do takrat bi me orng pobralo......Mah....Grem tako, kot sem že razmišljala...Prvo samoplačniški UZ in potem mirne duše na redni pregled....Med tem vem vse, kdaj se moram naročiti na NS in ostalo......Pred desetimi leti sem bila noseča s tretjim otrokom in je situacija bila čisto drugačna....Takoj na pregled, nič čakanja.....
Jaz sem šele v 7.tednu in se težko primerjam z vami, punce.....Opazila pa sem, če veliko počivam, lažje delam v službi drug dan.....Samo lačna ne smem biti....Vse me hoče raztrgati, če se ne nafutram vsake 2 uri....V nedeljo mi moj
ni pustil popoldanskega počitka.....In, ko je šel v nočno, sem zaspala kot ubita, kar sede....pa še smrčala sem
-vse bo ok!!! držimo pesti!!! slabosti bodo pa kmalu minile-tako je mene potolažila moja G, ko sem malo pojamrala