kodrana
|
jutro nosečke. jaz nisem še nič se poredial, ker mi je skos slabo. sem pa tudi hitro azdihana, tako da ni šans, da neki telovadim.. hodim na sprehode in to je to. pa še slabo mi takoj rata. Bety upa, ja jaz jemljem dabroston. si ne upam nehat. pa ne, da je z otrokom kaj narobe, ampak kaj če spadam pod tisti 1%, ki ji dabroston pomaga-torej, da rumeno telesce propada. zaradi dabrostona ne bo plod zdržal, če je okvarjen. v prvi nosečnosti, mi je odmrl, kjub dabrostonu. mislim, da je bolje, če začneš že z dabrostonom, da ga jemlješ skos. sicer pa na vseh zdarvilih piše, da imajo lahko stanske učinke.. prav tako tu piše, da ne izklučuje posledic na plodu, saj se vsaka tovarna hoče zavarovat.. dokazanih posledic na plodu pa ni, ker drugače ga g. ne bi predpisovali tako na veliko. jaz ga vsekakor bom jemala do konca 12T. tudi g. mi je tako rekla, ne vem, zakaj bi nekaj po svoje. do 11T jemljem 3x na dan, potem par dni 2x na dan, potem pa še 1x na dan in konec. postopoma. to je samo moje skromno mnenje. vsaka pa ravna po svoji vesti. nya božica. jaz še nimam tako hudih težav. svetujem ti, da veliko piješ, pa sadje in zelenjavo, pa balastne snovi. pa kak sprehod si privošči, glede an to, da se skos učiš.