willma
|
Tudi jaz (stara ringarajevka) sem se odločila, da bom spet nekoliko aktivna na RR. Seveda z veselo novičko. PDP je 13.06.2008. Končno! Pri nas vsi držimo pesti, da bo tokrat vse potekalo tako, kot si želimo(kjub maternični pregradi, ki so jo odkrili šele po tej zanositvi). Pregrado so tako dolgo teoretično izključevali, ker je prva nosečnost potekala super duper in ker je mali imel pri porodu (en dan pred PDP) čez 4kg. (Sva se z G mal hecale, da bi brez pregrade imel 6kg, s tem, da je ona bila nekam sumljivo resna ) Potem sem končno prišla na vrsto za preiskave, ker se drugo detece nikakor ni hotelo obdržat. No, preden so lahko ugotovili kaj točno je lahko povzročalo moje SS, sem zanosila. Detece se dobro drži! Imela sem že 3 UZ; 1.:potrditev nosečnosti, 2.:pregled utripa, 3.:"prvi" redni pregled pri moji G, kjer sem slišala naš mali srček (ko se spomnim, mi spet od sreče silijo solze na oči) . NS imam 4.12., drugi redni pregled pa 24.12. (lepo božično darilo od G). Moje trenutno stanje pa je, slabost, nihanje iz dobre volje v slabo, vroče, mrzlo, dojke so občutljive za znoret, občutljiv nos, špikanje in pikanje v trebuhu, občasna dekoncentracija,... torej nič nenavadnega za
|