marty5
|
Ojla punce, jaz vam sploh ne uspem slediti - tako ste pridne . Sploh odkar sem bila med prazniki 1 teden dol z neta, ste mi čisto ušle . Tako se vnaprej opravičujem, ker nisem na tekočem - se bom potrudila v prihodnje bit bolj doseldna. Berem, da imate ene res hude slabosti . Jaz imam kar srečo, ker mi je le občasno slabo, pa še to se ponavadi pri tem ustavi in ni bruhanja. Me pa pestijo glavoboli - zadnja 2 dni imam tako migreno, da je joj, a vzet ne smem ničesar (lekadol je isto kot da bi bonbon vzela). Na seznamu sem videla, da nas ima v kratkem kar enkaj NS. Jaz jo imam drugo sredo, 21.11. v Dravljah. Me ful zanima kdo mi jo bo delal - sem pozabila vprašat. Kar se spola in Ns tiče pa: mi imamo bolj slabo izkušnjo s tem. Prvič se je G kar sama ponudila, da pove, ker se je kao tako jasno videlo in je napovedala . Pa smo jo kar resno vzelo. Na morfologiji je moj G rekel, da ni jasno in si ni upal napovedati, tako da sem še bolj verjela, da pa je res , če ni videti lulka in otroka tudi tako nagovarjala. Seveda sem na rit padla, ko mi je spet drugi G na 3D UZ začel kazati jajčka in govoriti o lulčku . In fanta tudi imamo Skratka, kar hočem povedati je, ne jemat preveč za sveto napoved na NS. Takrat določajo spol glede na smer spolovila - lulček in ščegetavček sta takrat približno enako velika in se spol ne določa na podlagi tega, če je kaj med nogami, ampak kako je to "nekaj" obrnjeno.....In seveda se radi kaj zmotijo. Jaz imam v sredo pregled pri G - najbrž bom dobila materinsko in kup papirjev za laboratorij.... Vsem, ki imate preglede pa veliko veselja in dobrih novičk