Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 22:27:01
|
|
|
|
ciboxa
|
pa sem zadnja, zadnja sem ha-ha-ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 22:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
SE naglobokejše opravičujem - najprej Ciboxa tebi, ker ti bom podrla tvoje sanje, potem Njuški (isti razlog kot pri ciboksi), pa še vsem ostalim, ker bom nasmetila temo: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
< Sporočilo je popravil purple -- 17.12.2007 7:05:37 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 22:37:22
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica SE naglobokejše opravičujem - najprej Ciboxa tebi, ker ti bom podrla tvoje sanje, potem Njuški (isti razlog kot pri ciboksi), pa še vsem ostalim, ker bom nasmetila temo: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ti kar, sam jaz se še pa vedno ne dammmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!! HA-HA-HA-HA-HA-HA - - - - - - - - ZADNJA BOM PA PIKA
< Sporočilo je popravil purple -- 17.12.2007 7:06:37 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 23:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nekaj časa bom tu težila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 1:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz samega dolgčasa firbcam po forumu in najdem tole. Vidim, da še niste obupale.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 7:31:47
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Iz samega dolgčasa firbcam po forumu in najdem tole. Vidim, da še niste obupale. Očitno še dolgo ne bodo .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 8:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! Pa dajmo no,po polžje naprej na tej temi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 9:16:31
|
|
|
|
purple
|
Jutro. Jaz pa . Pravkar sem pospremila sina, ki je šel v šolo v naravi. Šli so se smučat, pa še v življenju ni stal na smučeh. Na sama sebe sem jezna, ker mi je hudo, kadar gre kdo od mojih malčkov stran od mene.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 9:21:39
|
|
|
|
Anonimen
|
o purpel,ti si pa na dopustu,če se ne motim? ja vem,kako je v maminem srcu,ko spusti mladička od sebe.Sem že preizkusila, tazadnja je bila tamlajša,tudi šla od doma brez vedeti,kaj so smučke Pa je po tednu dni postala pravi pravcati smučar zdele jokaš,ko gredo za teden dni,kaj pa,ko bodo za vedno odšli?vsak na svoje,v svoje življenje?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 9:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh Purple.... ne morem rečt da te razumem... ker sem bila do zdaj sam na "drugi strani" (namreč sem bila tista, ki je otroke odpeljala za kak teden od staršev.... pa sem bila vedno znova presenečena ko so mamice jokale, malčki so pa noreli od sreče da gredo od doma ) Ampak vseen sočustvujejm s tabo. Sej bojo pazli nanj.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 9:25:53
|
|
|
|
purple
|
Hvala motovilčica. Saj vem, da ga bodo pazili, pa tudi ni prvič da je šel od doma. Samo, nevem, mam cmok v prsih ko gre in dokler ne pride nazaj. Saj veš, zaščitniška mama.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 9:28:14
|
|
|
|
purple
|
Neva, vem da jih je potrebno spuščati od sebe. Star je 11 let, pa mam občutek da je še tako majhen. Saj se trudim da jim ne pokažem, da mi je hudo.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 9:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz semtulila,kot kojot,ko je moj sine dobil poziv na nabor.No na srečo,se je prav takrat zakon spremenil in vabilo je postalo nično zdele sem premišljevala,da bom lahko konec tedna prosto po prešernu lahko peš odšla v italijo(da mi ne bo treba okoli riti v vražet čez mejni prehod.Tako čudno se mi zdi.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 9:37:21
|
|
|
|
purple
|
Zdaj se boš lahko sprehajala po mii volji. Mal po Italiji, pa mal po Sloveniji.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:41:21
|
|
|
|
Anonimen
|
A lahk še mal jamram? Čist čist mal Men je toooolk slabo..... pa ne vem a zarad lepinj (sem jih sama delala - pa majo res čuden žmah -kot bi dala preveč kvasa ), al pa mi je slabo ker sem živčna zarad popušenega izpita. Pa ker mi je slabo se mi ne lubi i v mesto po božičnih nakupih. A se kateri čveka da ne bom lih sama s sabo govorila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:53:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A res nobene čveke ni nikjer?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:56:06
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:56:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Salatka, a boš mal salate?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:57:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
eno butasto vprašanje. a ti misliš do konc februarja naredit 8iupitov?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:58:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
8izpitov
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Salatka, a boš mal salate? Jaaaaaaaaaaaaaa... sam počak da pridem na koroško Sem mela namen jest lepinje za kosilo, pa mislim da bom šla raj ven jest... Kaj kej Ožbej ravi? A zde ste zdravi? Ti kje pa kej Pikec hodi? Nje pa že 200 let nisem srečala na rr
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:59:26
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie eno butasto vprašanje. a ti misliš do konc februarja naredit 8iupitov? Jaz mislim da hujša Motovilcica pojasni prosim ktera ima prav, tista pol tle ostane
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:59:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
mogoče si je ljubimca našla ožbej je ok, je bil danes cepljen....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 12:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie eno butasto vprašanje. a ti misliš do konc februarja naredit 8iupitov? Ne... več. 6 pa....
|
|
|
|
Katero ime?Februarka08 (
82%)

(
18%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!