Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:00:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie eno butasto vprašanje. a ti misliš do konc februarja naredit 8iupitov? Jaz mislim da hujša Motovilcica pojasni prosim ktera ima prav, tista pol tle ostane in kaj bopotem ko bo 8kg shujšala? okostnjak? ker je suha kt prekla
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Jaz mislim da hujša Em... Kiki a ti bi rada da bi me mogu olk gledat skoz povečevalno steklo al kaj? da dam dol 8 kil.... uf... bo SC kihnala pa me bo odbneslo na Jupiter
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:01:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
6?????????? ma ti si nora. jaz v dobrih časih sem imela na študijsko leto max 9izpitov - 1letnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:01:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Jaz mislim da hujša Em... Kiki a ti bi rada da bi me mogu olk gledat skoz povečevalno steklo al kaj? da dam dol 8 kil.... uf... bo SC kihnala pa me bo odbneslo na Jupiter to si zdej povedala, kt bi bla jst slon
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie 6?????????? ma ti si nora. jaz v dobrih časih sem imela na študijsko leto max 9izpitov - 1letnik No moje najboljše leto (kar se tiče izpitov, drugače je bilo kr neki....) je billo v 2 letniku ko sem na leto nardila 15 POGOJEV (ja prav si prebrala, imeli smo 16 pogojev, jaz pa sem jih naredla 15).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:04:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
uradno si nora. hehe, jaz štejem v tistih 9 kar pedagogiko in metodologijo -. prdca od izpita
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie to si zdej povedala, kt bi bla jst slon Ma ne no... sej je vseeno a ti al kdo drug.... Nima to veze s tabo... predvsem pa nisi slon ker si lih tolk suha kot pa jz. sam teb se zdi drgaČ
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:04:24
|
|
|
|
Mešamdrek
|
A vidve "vrtnine" imate pa dvogovor?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:05:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
pičim....grem otroka zmatrat v sneg. Se kasneje tipkamo Motovilc zate in tvoje izpite
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek A vidve "vrtnine" imate pa dvogovor? A si favš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Sc uživajta na snegu.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:19:59
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek A vidve "vrtnine" imate pa dvogovor? A si favš? Ah ne.Jaz pridem,mal premešam pa grem.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Ah ne.Jaz pridem,mal premešam pa grem. premešaš da fan smrdi a ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 13:42:42
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Ah ne.Jaz pridem,mal premešam pa grem. premešaš da fan smrdi a ne Sam če ve oreng smrdeč drek naklanfate.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:08:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
Poberte se dol s teme.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:12:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa se šla dans gospo Božičkovo. matr pa tale Božiček... jz že ne bi bila z njim poročena.... je tzk skoz v pufih, ko mora tolk ljudi obdarovat.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:13:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ti dam ti dammmm, ti kiklcooo prooodammm anyway, jaz sem tko lačna, ampak sem se ful najedla, da mi bo trebuh razneslo, vendar sem še vseeno lačna? grem k dežurnemu ali ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ti dam ti dammmm, ti kiklcooo prooodammm anyway, jaz sem tko lačna, ampak sem se ful najedla, da mi bo trebuh razneslo, vendar sem še vseeno lačna? grem k dežurnemu ali ne? idi pa čimprej..... men je pa še vedno slabo. matr pa izpiti. ne grem na nobenga več spljoh
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:18:45
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zdaj delajo še redne ambulante..ni potrebno k dežurnemu.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:20:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zdaj delajo še redne ambulante..ni potrebno k dežurnemu. mah zakaj bi hodli k rednim dr. če so pa dežurni
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:21:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zanič so redni in dežurni..tako, da je v bistvu vseeno
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:22:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
kdaj pa potem začne delat dežurni? sem si raje vzela še en kos torte. MLJASK (vi2 pa požirajta sline)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:24:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie kdaj pa potem začne delat dežurni? sem si raje vzela še en kos torte. MLJASK (vi2 pa požirajta sline) No jaz sem spet na alkoholu (beri rumovih kuglcah) Tk da ti nisem favš.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:24:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie kdaj pa potem začne delat dežurni? sem si raje vzela še en kos torte. MLJASK (vi2 pa požirajta sline) No jaz sem spet na alkoholu (beri rumovih kuglcah) baraba
|
|
|
|
Katero ime?Februarka08 (
82%)

(
18%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!