Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 17:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ODHAJAM. tko da ZGINTE
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 18:36:35
|
|
|
|
Taula
|
S-C srce
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:29:45
|
|
|
|
purple
|
Ma sem dans jezna. Pritisk mam za 100% dvignjen. Pa ravno dans ko bi mogla z mojim praznovat. Me je ena na tem ljubem forumu tako . Na temi o dislektikih je pisala, da je to samo modna muha, pa da so to lenobe, pa da smo starši krivi za to, pa..... Kako so lahko nekateri taki. Sploh ne razumem. Jao, sem mogla povedat. Res ne razumem zakaj nekateri ljudje pišejo o stvareh, ki jih ne razumejo.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Purple... ne se razburjat zaradi ljudi, ki pojma nimajo. Škoda tvojih živcev. Sej zdej sem pametna.. ampak dost takih zadev sem že dala skozi... pa se trudila dopovedovala.. Ampak eni ne skužijo, pa tud če jim bajta na glavo pade.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:34:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Taula jst te tut objemčkam. sicer ne vem zakaj, ampak je kartako tut ok. Purple - ma pusti ženske nore. tale forum je tko al tko čista pravljica norosti in ja, včasih bi bilo res potrebno, da si preberejo kakšno vrstico ali dve, predenj kakšno res veleumno bleknejo! Črvika - idi se učit. drugače pa - zginte!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Črvika - idi se učit. ka se bom tej učila madoniš... zdej mam vsaj do petka fraj. Me že čaka ena angleška knjiga za dobro voljo, ki mi je v zadnjem mesecu hudo primanjkuje. SC a boš jogurtovo milko? Ti jo jutr dostavim?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:43:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ti mi prinesi kr tisti alkohol!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ti mi prinesi kr tisti alkohol! Ni ni, ni kuglc, ni ni Ti pa prinesem litr ruma, ok? Boma skup nazdravle
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:46:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
bacardi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:48:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie bacardi A to je vrsta ruma al kaj? (in pol sem jz alkoholik. mislim no ) Kje je zdej Njuši da vidi tole? A je dans kaj pametnega po TV?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:49:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
srce, zgleda, da bi se v Mbju mogla več družit z menoj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie srce, zgleda, da bi se v Mbju mogla več družit z menoj Ja verjetn.. Če bi ga več žurala bi ziher mela že diplomo v žepu. Klinc pa pridne punčke....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:51:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ja, sam res....glej mene , lep sem ti to primer. do 6h zjutraj sem popivala,od 6h do 8h sem šla zapiske čez, pa stuškala se in si kavico pripravila, ob 8h sem imela prvi kolokvij - 8; ob 10h drugi kolokvij - 10.... sam spat ne smeš it, ker potem te povozi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ja, sam res....glej mene , lep sem ti to primer. do 6h zjutraj sem popivala,od 6h do 8h sem šla zapiske čez, pa stuškala se in si kavico pripravila, ob 8h sem imela prvi kolokvij - 8; ob 10h drugi kolokvij - 10.... sam spat ne smeš it, ker potem te povozi No sej pravim.. moja sošolka je tud žurala 3 dni v tednu (tolk sem jo jaz videla), pa je redno delala faks... Sej pravim... pa 8-ke, pa devetke pa desetke. Jz bi mela 6-ke... Ti povem... danes sem popušila ta izpit... naslednjič ga bom ziher nardila z 8
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:54:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, je kr hudič, če se ne znaš učit za 6.... sam glej svetlo stran. v skrajnem primeru, če ne dobiš službe, lahko greš na podiplomca
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ja, je kr hudič, če se ne znaš učit za 6.... sam glej svetlo stran. v skrajnem primeru, če ne dobiš službe, lahko greš na podiplomca kdo mi ga bo pa financiral? pa kdo me bo preživljal? A dobim podiplomca pa bogatega moža kr v paketu? Sem si šla prav računat enkrat... in sem naračunala da lahk dobim vse izpite 6 pa bom mela še vedno 8 povprečje. In ja moj načrt je bil da se vse naučim za 6. (ja itak... sam 1 do zdaj sem dobla 7). Najbolj hecno pa mi je to, da sem vedno šla na izpit z mislijo sam da je šest... pa mi je bilo ravno do pakistana kaka je ocena... ja zdej pa mam... povrečje... zakaj že? skratka... ful mi koristi ja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 19:59:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ziher je na koroškem kak bogat še fraj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ziher je na koroškem kak bogat še fraj? Ti ne to men govorit. Še enga čist navadnega fraj težko anjdem... bogatega bom pa tk čakala miljavžn let Mislim da imam dovolj čakanja za to življenje. (zahvaljujoč mojmu ex)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:04:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
dejma se prestavit na spodnjo temo. tle bom pa jaz zadnja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie dejma se prestavit na spodnjo temo. tle bom pa jaz zadnja Ok! Ti kr bodi zadnja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:07:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:09:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
šššuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgin že, da bom lahk šla jest.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.12.2007 20:12:17
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jst čakam na kebab.hehe
|
|
|
|
varstvomarta82Koliko bi bile pripravljene odšteti za organizirano zasebno varstvo v Mb (zdrava prehrana, majhna skupina, vodene dejavnosti, prilagojeni prostori,...)?do 200€ (
64%)

do 250 € (
19%)

do 300 € (
8%)

do 350 € (
10%)
Število vseh glasov: 143Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!