Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Hijenca je moja najboljša prijateljica in samo njo ljubim. O a res Njuška? Ne morem verjet svojim očem.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:32:46
|
|
|
|
Njuškalo
|
Samo še vaju z Romano se je manjkalo, ja...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Hijenca je moja najboljša prijateljica in samo njo ljubim. O a res Njuška? Ne morem verjet svojim očem. Ja ,ja,kdo je ne bi poznal bi jo drago plačal a ne vidiš,da je to nejna nova strategija.Za vogal poglej,je romano tudi osvajala,malo prej.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:33:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz tudi najbolj občodujem in spoštujem Romano26...in se kar strinjam z Njuško, da je Romana26 najboljš punca na svetu.... ...obe jo imava najrajši... kako lepo..lepa in ganljiva izpoved....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr, sem zdele med zadnjih 50 sporočil videla temo "Izliv čustev" in sem bila prepričana, da si jo ti Njuška hruška zame odprla. Hmmm, čudno.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz tudi najbolj občodujem in spoštujem Romano26...in se kar strinjam z Njuško, da je Romana26 najboljš punca na svetu.... ...obe jo imava najrajši... kako lepo..lepa in ganljiva izpoved.... Sam dejstvo je, da je Hijenca bolj punca od mene, priznam. Ooooooo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:36:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz tudi najbolj občodujem in spoštujem Romano26...in se kar strinjam z Njuško, da je Romana26 najboljš punca na svetu.... ...obe jo imava najrajši... kako lepo..lepa in ganljiva izpoved.... Sam dejstvo je, da sem res najboljš punca, priznam. Ooooooo ja res je ooooooooooooo....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz tudi najbolj občodujem in spoštujem Romano26...in se kar strinjam z Njuško, da je Romana26 najboljš punca na svetu.... ...obe jo imava najrajši... kako lepo..lepa in ganljiva izpoved.... Sam dejstvo je, da je Hijenca bolj punca od mene, priznam. Ooooooo Ojme meni,kok se medita Še mal pa se bodo vama tipke zlepile
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajte malo pod stoli pobrisat.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz tudi najbolj občodujem in spoštujem Romano26...in se kar strinjam z Njuško, da je Romana26 najboljš punca na svetu.... ...obe jo imava najrajši... kako lepo..lepa in ganljiva izpoved.... Sam dejstvo je, da je Hijenca najboljš punca, priznam. Ooooooo ja res je ooooooooooooo.... Ah dej no, mi bo še nerodno. Sam da pa Njuškica takole javno izliva svoja čustva je pa tud nenavadno.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:38:43
|
|
|
|
Njuškalo
|
Težko boste pri meni videli kakšen izliv čustev..če pa nimam čustev..hmm...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:39:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo si ne morem pomagat, če vaju resnično tako ljubim...ok priznam, da Romano26 malo bolj.... sem brez besed od tvojih čustev....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Težko boste pri meni videli kakšen izliv čustev..če pa nimam čustev..hmm... kako,da ne,pravkar si eno čustvo izrazila,no,ja čut za resnico dečva,ne seri klanf,zagotovo si čustven človek v privat življenju.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:42:00
|
|
|
|
ZARA
|
OMG, vat a loud of krep Aja, Romanaaaaaaaaatventisiks - hvala ti!!!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:42:15
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien in kaj je teb smešn tle??
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA OMG, vat a loud of krap Aja, Romanaaaaaaaaatventisiks - hvala ti!!! Oh Zarica krap,skuša ali morski pes,vse enoteista solata je. sam preber pa boš vidla,da je ena velika zmešnjava.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:44:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 kako,da ne,pravkar si eno čustvo izrazila,no,ja čut za resnico dečva,ne seri klanf,zagotovo si čustven človek v privat življenju. Zanimivo, da to marsikdo misli..pa bi bila presenečena, da sem v živo še bolj hladna, kot tukaj Prava ledena gora Čustva so itak samo nepotrebno breme v življenju..manj jih je, manj je problemov.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ne verjamem Njuškalo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:45:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuška bla bla bla......
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:46:09
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Oh Zarica krap,skuša ali morski pes,vse enoteista solata je. Vidim, ja...samo nalaganje in odlaganje ... (z)mešana soljata
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:46:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Zara si dobila pošto??? sem včeri nesla na pošto...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:46:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady To pa ne verjamem Njuškalo. Ej tebe sem pa že mislila pohvalt, da se ne oglašaš več na tej temi.Dobro da te nisem , ker si spet tukaj Ja, pa kar verjem....točno tako je , kot sem napisala.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 kako,da ne,pravkar si eno čustvo izrazila,no,ja čut za resnico dečva,ne seri klanf,zagotovo si čustven človek v privat življenju. Kdo bi ti verjel'jaz že ne,ma niti pod razno,ne.Si vročekrvno bitje z dolgim jezikom,ki seka,kot bič,ne oziraš se pa na posledice,ker vedno ,no skoraj vedno zadaneš bistvo. Zanimivo, da to marsikdo misli..pa bi bila presenečena, da sem v živo še bolj hladna, kot tukaj Prava ledena gora Čustva so itak samo nepotrebno breme v življenju..manj jih je, manj je problemov.
|
|
|
ženski praznikiMichonne RRAli praznujete dan žena in materinski dan?Samo dan žena (
14%)

Samo materinski dan (
6%)

Oboje (
66%)

Nobenega (
14%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!