Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:03:25
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Pa se te nasla....na cistem mestu ja! sem že nazaj...sem nekaj skoćla vmes... ej...a ve dobite kaj plačano na RR? al je to iz dobre volje...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...a ve dobite kaj plačano na RR? ... Itak.... .....takrat ko bodo Rusi vkorakali v Ljubljano bo to
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:07:08
|
|
|
|
mami_miki
|
a...že vem...sem si prebrala o podjetju, ki ima RR...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a...že vem...sem si prebrala o podjetju, ki ima RR... Kaj si pa prebrala?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:10:27
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...a ve dobite kaj plačano na RR? ... Itak.... .....takrat ko bodo Rusi vkorakali v Ljubljano bo to veš zakaj sprašujem... dans sva se z mojim pogovarjala nekaj, pa sem jaz rekla, da vse ki pač pripomorate k urejanju tega portala, to delate pač iz dobre volje in želje pri soustvarjanju...pa je rekel: ne...sigurno so plačani, kdo ti bo delal zastonj...pa sem rekla, da ziher ni tako, da kdor hoče pač to počne, itak jih je dost ker je res...jaz če hočem nekoga najet, da zame dela-npr. v mojem podjetju, pa da je zelo DOBER in profesionalen, mu moram zelooooooooo dosti ponudit, da bo pri meni delal..pa ne pri konkurenci...ker nekoga dobit, da dobro dela pa da je poceni, je ful težko...ker gre raje drugam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:11:46
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a...že vem...sem si prebrala o podjetju, ki ima RR... Kaj si pa prebrala? jaz vse najdem... www.danu.biz ...verjetno lahko to napišem, če je na netu javno in njihovo...lepo napisano...da sploh vem, v čem je fora tega portala...oz. da imam predstavo o bilokakem portalu...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:13:41
|
|
|
|
mami_miki
|
hm...bolj se sprašujem: kako ravno tebi npr. ti iz RR zaupajo...kako so ziher, da boš vredu te teme reševala ko jih pač imaš...ali te sprobajo, pa če nisi ok, te skecaljo..ali...sam to je ful dela pri toooooooooooooolkih postih...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ker je res...jaz če hočem nekoga najet, da zame dela-npr. v mojem podjetju, pa da je zelo DOBER in profesionalen, mu moram zelooooooooo dosti ponudit, da bo pri meni delal..pa ne pri konkurenci...ker nekoga dobit, da dobro dela pa da je poceni, je ful težko...ker gre raje drugam Bom posredovala adminu....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:17:21
|
|
|
|
mami_miki
|
hehe...jaz bi vam dala kake bone, za baby center bi zrihtala... da nebom jaz kaj kriva!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki hehe...jaz bi vam dala kake bone, za baby center bi zrihtala... Saj ves, da so koristni predlogi vedno dobrodosli.... .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki da nebom jaz kaj kriva! Nic bat. Danes jaz dezuram..... . Pa tko dobre volje sem :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:19:48
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki da nebom jaz kaj kriva! Nic bat. Danes jaz dezuram..... . Pa tko dobre volje sem :). zakaj si dobre volje? kaj se ti je zgodilo takega?...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zakaj si dobre volje? kaj se ti je zgodilo takega?... Kr tko, na splosno... . Slabe sem bila ze lani....kaj cem letos ponavljat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:21:58
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zakaj si dobre volje? kaj se ti je zgodilo takega?... Kr tko, na splosno... . Slabe sem bila ze lani....kaj cem letos ponavljat super! aj Mič..a bi ti prišla zame zaston delat?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki aj Mič..a bi ti prišla zame zaston delat? Kaj pa?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:28:53
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki aj Mič..a bi ti prišla zame zaston delat? Kaj pa? saj vseeno...ti sam pridi, pa bo kaj hočeš ti zrihtam...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:29:08
|
|
|
|
mami_miki
|
kaj pa ti počneš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki aj Mič..a bi ti prišla zame zaston delat? Kaj pa? saj vseeno...ti sam pridi, pa bo kaj hočeš ti zrihtam... Rusk bi se ucila, resno. Bos zrihtala?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:34:38
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki aj Mič..a bi ti prišla zame zaston delat? Kaj pa? saj vseeno...ti sam pridi, pa bo kaj hočeš ti zrihtam... Rusk bi se ucila, resno. Bos zrihtala? to pa lahk sam na FF
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
to pa lahk sam na FF Pol bos zrihtala....?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:38:22
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR to pa lahk sam na FF Pol bos zrihtala....? ne...a ti lahk raje kakega rusa zrihtam, pol boš šele znala!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ne...a ti lahk raje kakega rusa zrihtam, pol boš šele znala! U matr, na to pa niti pomislila nisem Si pa podjetna :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.1.2008 23:39:36
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR ne...a ti lahk raje kakega rusa zrihtam, pol boš šele znala! U matr, na to pa niti pomislila nisem Si pa podjetna :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.1.2008 20:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdaj je pa konec? Njuška je obupala nad to temo in nad RR-jem.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.1.2008 22:07:56
|
|
|
|
mami_miki
|
hej hej...klepetulje
|
|
|
|
Inhalator katere znamke je najboljši?poopekInhalator katere znamke je najboljši?medikoel ME 100 (
64%)

laica 2003W (
10%)

Kompresijski inhalator NE-C28-E Omron (
7%)

Membranski inhalator SE 1700 (
19%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!