Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.1.2008 22:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojjjjjjjjjj :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.1.2008 23:18:33
|
|
|
|
mami_miki
|
hej...morm dol, ker morem še nekaj naredit..mogoče še pridem..flyfly
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 8:39:06
|
|
|
|
Shorty_
|
jutro
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 20:03:59
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty jutro Dober večer
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 22:16:15
|
|
|
|
Pikec
|
spet me ven meče ta je**** net. A ma kdo idejo kako naj ga prpravim, da bo delal ... sem čist žalostna
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 22:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Krof mu ponudi :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 22:19:38
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Krof mu ponudi :). ej...sem danes krofe v Sparu kupila...koooooooooooončno... pa so bili dobri-no ja...premalo slani...res..čudno...nesprejemljivo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 22:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Krof mu ponudi :). ej...sem danes krofe v Sparu kupila...koooooooooooončno... pa so bili dobri-no ja...premalo slani...res..čudno...nesprejemljivo Nisem sla nic mimi Trojan, kot sem obljubljala....sori
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 22:23:13
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Krof mu ponudi :). ej...sem danes krofe v Sparu kupila...koooooooooooončno... pa so bili dobri-no ja...premalo slani...res..čudno...nesprejemljivo Nisem sla nic mimi Trojan, kot sem obljubljala....sori ja...bo prej jaz šla v Mb
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 22:24:17
|
|
|
|
Anonimen
|
V torek sigurno grem. Uf, pa res, se bom na malici ustavila.....k se drugace nikoli ne :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 22:29:14
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR V torek sigurno grem. Uf, pa res, se bom na malici ustavila.....k se drugace nikoli ne :). jaz pa grem...hm...28.2?mislim da...a geš ti tud?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.2.2008 22:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR V torek sigurno grem. Uf, pa res, se bom na malici ustavila.....k se drugace nikoli ne :). jaz pa grem...hm...28.2?mislim da...a geš ti tud? Ja bom pa sla, ce bo treba :))). A prav v Maribor gres?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 2:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa bom res zadnja . Samo da kdo ne rece, da sem imela veze :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 2:31:56
|
|
|
|
Pikec
|
Jst sem še tle.. sam jst nimam vez
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 2:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 16:23:52
|
|
|
|
mami_miki
|
pa sta bile pozne no..jaz sem ob pol 7 dans domov zjutraj prišla, tako da,,,,sem bla bolj zogdna...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 17:34:05
|
|
|
|
Pikec
|
pa sta bile pozne no..jaz sem ob pol 7 dans domov zjutraj prišla, tako da,,,,sem bla bolj zogdna... Jst sem zdej iz postle prlezla.... kake sanje .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 18:26:25
|
|
|
|
mami_miki
|
sanjw?hm...nekaj sem sanjala, pa se ne spomnim,,,zjutraj še vem, potem pa pozabim
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 18:26:56
|
|
|
|
mami_miki
|
ja...jaz tud iz postleje zlezla že drugič dans
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 18:33:23
|
|
|
|
Pikec
|
M_M jst sem dans že tačetrtič zapored sanjala da se poročim, pa da mam zeleno poročno obleko in plezam na poroki po enem zidu in kolnem, ker si zarad plezanja uničujem prfektli gud francosko manikuro... ... Kaj naj to pomeni????
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 19:21:46
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR M_M jst sem dans že tačetrtič zapored sanjala da se poročim, pa da mam zeleno poročno obleko in plezam na poroki po enem zidu in kolnem, ker si zarad plezanja uničujem prfektli gud francosko manikuro... ... Kaj naj to pomeni???? Pikec...sem ti rekla, da bo letos cvilipili
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 19:33:14
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR M_M jst sem dans že tačetrtič zapored sanjala da se poročim, pa da mam zeleno poročno obleko in plezam na poroki po enem zidu in kolnem, ker si zarad plezanja uničujem prfektli gud francosko manikuro... ... Kaj naj to pomeni???? Pikec...sem ti rekla, da bo letos cvilipili Just in my wildest dreams - očitno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 19:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
PIIIIIIIKEEEEEC na raport. Zakaj me preganjaš v sanjah?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 19:39:35
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica PIIIIIIIKEEEEEC na raport. Zakaj me preganjaš v sanjah? Kva za boga sem ti pa zdej nardila? A te tisto zelje straši?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.2.2008 19:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica PIIIIIIIKEEEEEC na raport. Zakaj me preganjaš v sanjah? Kva za boga sem ti pa zdej nardila? A te tisto zelje straši? ne.. ti... Dans ponoč sem se po tvojem fletu sprehajala
|
|
|
|
OtrociEla123Koliko otrok si želite imeti?1 (
10%)

2 (
32%)

3 (
42%)

4 (
10%)

5 (
3%)

6 ali več (
4%)
Število vseh glasov: 442Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!