Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:55:58
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Sam to morš sama k če jih skupi jih sam zmečkata. eeee, pa sem vedla, da delam nekaj narobe no vidš, le nism tok neumna kokr sm prej izpadla
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:56:25
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* no vidš, le nism tok neumna kokr sm prej izpadla jah, tudi slepa kura zrno najde
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:56:29
|
|
|
|
alička
|
Ja kva češ, očitno večina Slovencev leti pred dopusti v knjižnico. Samo na žalost jih večina samo na dopustu kaj prebere.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:57:11
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Ja kva češ, očitno večina Slovencev leti pred dopusti v knjižnico. Samo na žalost jih večina samo na dopustu kaj prebere. a ne, ni v tem problem... je kaj druga.... mogoče bo od danes naprej bolje... vil se
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:58:13
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: alička Ja kva češ, očitno večina Slovencev leti pred dopusti v knjižnico. Samo na žalost jih večina samo na dopustu kaj prebere. a ne, ni v tem problem... je kaj druga.... mogoče bo od danes naprej bolje... vil se lets houp
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:58:46
|
|
|
|
Šarki
|
je janezek zalotu atija pa mamico k sta glih valala pa ni hotu it vn iz sobe, pa mu je ati reku da gre lahko štuporamo gor.... pl pa naprej valata, pa se janezek zadere: ATI ZDEJ SE PA FEJST DRŠ, TLE NAJA PA S POŠTARJEM ZMER DOL VRŽE
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:59:18
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi je janezek zalotu atija pa mamico k sta glih valala pa ni hotu it vn iz sobe, pa mu je ati reku da gre lahko štuporamo gor.... pl pa naprej valata, pa se janezek zadere: ATI ZDEJ SE PA FEJST DRŠ, TLE NAJA PA S POŠTARJEM ZMER DOL VRŽE
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:59:44
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi je janezek zalotu atija pa mamico k sta glih valala pa ni hotu it vn iz sobe, pa mu je ati reku da gre lahko štuporamo gor.... pl pa naprej valata, pa se janezek zadere: ATI ZDEJ SE PA FEJST DRŠ, TLE NAJA PA S POŠTARJEM ZMER DOL VRŽE
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:00:08
|
|
|
|
Sandra*
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: tanchi je janezek zalotu atija pa mamico k sta glih valala pa ni hotu it vn iz sobe, pa mu je ati reku da gre lahko štuporamo gor.... pl pa naprej valata, pa se janezek zadere: ATI ZDEJ SE PA FEJST DRŠ, TLE NAJA PA S POŠTARJEM ZMER DOL VRŽE dober
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:03:45
|
|
|
|
zvesta
|
grem zdaj peški šlafat... noć
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:05:32
|
|
|
|
alička
|
Noč!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:05:32
|
|
|
|
Šarki
|
jest grem tud nadaljevanko gledat... morm bit jutr že petnjstčezsedem na jesenicah
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jest grem tud nadaljevanko gledat... morm bit jutr že petnjstčezsedem na jesenicah kaj pa je TAKO zanimivega . o, to je pa kar zgodaj, ce rada spis.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:06:53
|
|
|
|
Sandra*
|
čaw
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:07:17
|
|
|
|
alička
|
Katera nadaljevanka? Meni se zdi, da kot ponavadi ni nič za gledat.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:08:29
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Katera nadaljevanka? Meni se zdi, da kot ponavadi ni nič za gledat. tisto grem gledat k vsako noč
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:09:10
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: alička Katera nadaljevanka? Meni se zdi, da kot ponavadi ni nič za gledat. tisto grem gledat k vsako noč hi, hi nisem dojela. Pa lepe sanje!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: alička Katera nadaljevanka? Meni se zdi, da kot ponavadi ni nič za gledat. tisto grem gledat k vsako noč Aha. Ziher je lusen glavni igralec.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:12:27
|
|
|
|
malenaa
|
pa vedno en in isti
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa pa vedno en in isti Potem ni spanska.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:17:08
|
|
|
|
malenaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: malenaa pa vedno en in isti Potem ni spanska. mogoče pa še bo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: malenaa pa vedno en in isti Potem ni spanska. mogoče pa še bo Prej western z John Waynom. Dober in zanesljiv.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:26:10
|
|
|
|
malenaa
|
samo da bo varno pa da poštarja tokrat ne vmešavamo - ker veš da so itak oni vedno vsega krivi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 21:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa samo da bo varno pa da poštarja tokrat ne vmešavamo - ker veš da so itak oni vedno vsega krivi postar je svoje ze naredil za ta teden, se mi zdi
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.