Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 18:24:32
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Kmal bo eno leto kar sem menjala službo... ke pa delaš??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 18:29:21
|
|
|
|
Pikec
|
Mejiš na moj delovni teritorij ... Ja kak let nazaj sem se spraševala če mam jajca....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 18:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst grem pa plesat zvečer... Kmal bo eno leto kar sem menjala službo... A to je priloznost za zaplesat jo :)? Jaz pa se nisem nikoli menjala sluzbe...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 18:39:47
|
|
|
|
Pikec
|
Jaz pa se nisem nikoli menjala sluzbe... Srečnica jst 4x. Prostovoljno in zmeri za nedoločen čas J oj kok me matra... Pred enim letom sem zarad desca traumirala tlele...en let kasneje - stanje nespremenjeno Sem brezupen primerek. Sej grem plesat.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 20:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Prostovoljno in zmeri za nedoločen čas A ni to fajn?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 20:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred enim letom sem zarad desca traumirala tlele...en let kasneje - stanje nespremenjeno A to resno traumiras? Al nas samo hecas?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 20:57:42
|
|
|
|
Šarki
|
pa ne da že vse podkožno razmišljate
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:00:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ne da že vse podkožno razmišljate Ne se cist.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:24:32
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz sem pa danes nekaj ugotovila: da je misel, da imam kondicijo NAPAČNA.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:25:05
|
|
|
|
Udb
|
Jaz razmišljam kaku bi enga na gobc.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:26:16
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Jaz sem pa danes nekaj ugotovila: da je misel, da imam kondicijo NAPAČNA.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:26:51
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Jaz razmišljam kaku bi enga na gobc. jaaaaaaaaaaaaaaaaa, kerga pa zakaj pa
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa danes nekaj ugotovila: da je misel, da imam kondicijo NAPAČNA. Tko to je, v nasih letih
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:33:11
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Jaz razmišljam kaku bi enga na gobc. To pa je fino, če lahko izbiraš. Lahko pa si nabaviš kaj takšnega:
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 11.9.2008 21:34:25 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Udb Jaz razmišljam kaku bi enga na gobc. To pa je fino, če lahko izbiraš. O šit
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak a ni pilates bolj na izi varianta ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:35:56
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem pa danes nekaj ugotovila: da je misel, da imam kondicijo NAPAČNA. Tko to je, v nasih letih Ej ne reči, po 10 min. vadbe mi je pri odprtih oknih, postalo tako vroče, kot v najstniških letih, ko sem dobila kakšen kompliment.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
postalo tako vroče, kot v najstniških letih, ko sem dobila kakšen kompliment Tko je to pri nas, po srcu mladih .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:36:47
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ampak a ni pilates bolj na izi varianta ? Ja jaz sem tudi tako mislila . Nič zgleda da je naslednja postaja joga.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:38:13
|
|
|
|
Rubin.
|
Prostovoljno in zmeri za nedoločen čas No vidiš pri meni pa je glih obratno. Ljubezen za nedoločen čas, služba pa vedno za določen.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič zgleda da je naslednja postaja joga Mislim, da bos pristala pri hoji tako kot jaz. Samo to imam iz Dalmacije, ne od let . Jaz pa zdajle tole poslusam: Princeza. Enkrat sem na rivi plesala ko so bli šlagerji . Joj, spet bi se morala zaljubit.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ljubezen za nedoločen čas Jaz sem se vedno frapirana. 22. Dvaindvajset z besedo. To je ze za vikat, res.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:43:23
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz pa zdajle tole poslusam: Princeza. O tu sva bili še zelo mladi . Me kar nostalgija zgrabi. Samo še dobro da takrat ni bilo neta, smo bolj v živo uživali. . Joj, spet bi se morala zaljubit. Ti kar. Občutek je fenomenalen.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:45:12
|
|
|
|
Rubin.
|
Kje si zdaj Ubd? Da jih nisi kje ti fasala?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.9.2008 21:45:25
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ljubezen za nedoločen čas Jaz sem se vedno frapirana. 22. Dvaindvajset z besedo. To je ze za vikat, res. o čem vi to, kdo kaj je 22????
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Kaj bi naredili?mi_2Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče? Menjali bi (
6%)

Obdržali bi (
94%)
Število vseh glasov: 253Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!