Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Spodaj je post, kdaj se zbujate in ker vidim, da ste vse tako zgodnje ptičke, me zanima, kdaj pa hodite spat zvečer?
Ko sem hodila v službo sem vstajala ob 5.00, zvečer ob 21.30 me je že pobralo...
Zdaj sem v porodniški in seveda zvečer hodim spat kasneje, okrog 22.00-23.00, odvisno, kdaj imava zadnje dojenje z malo pikico. Moža pa vrže včasih že ob osmih, če pa ima mala krče, pa jo izmenično tolaživa dokler ne neha..
RE: Kdaj pa hodite spat zvečer? 28.9.2007 14:31:43
Majabo
spat hodim okoli 22, vstajam pa 5:15 spat hodim relativno zgodaj predvsem zato, ker se nas skrat vsako noc zbudi tocno ob 1ih..... in tako ze 2,5 leti, juhu, torej če vidiš kakšno okol hodit s super črnimi podočnjaki in brez energije- sm to jaz!
RE: Kdaj pa hodite spat zvečer? 28.9.2007 21:40:18
mojsoncek
Ponavadi grem v posteljo po enajsti uri, potem se pa ponavadi trudim vsaj se eno uro, da zaspim (pa sem ful utrujena, ampak zaspati pa ne morem). Ja, vstajam pa ob petih.
Med 0:00 in 1:00, zadnje cajte med tednom ne vstanem pred 7:00. Cez vikend pa vstajam okrog 9-ih, zahvaljujoc tastarim, ki ne znajo dlje spat in psu, ki sitnari, ko onadva vstaneta.