Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.10.2007 19:52:03
Anonimen
dober večer še od mene. sem vam že hotela napisat, da me dejte med navijačice, ker spet nismo bili pridni in delali domače naloge. nam je uspelo bit uspešni samo enkrat, pa še to pred plodnimi dnevi (skoraj takoj po tečki). možeka pač ni bilo doma, ker je bil na službeni poti. imam sicer še ene par dni plodnih (do 26.) in bomo videli, če se bomo kej popravili in uspeli mogoče pridelat enga škratka več . sicer pa držim pesti za vse nas/vas, da bomo drugo poletje rojevale kot po tekočem traku...
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.10.2007 21:24:09
Lupita
O, Ice baby!!! Ja, js sem zmer sumljiva . No, tkole je, nisva nehala delat na samo mal so se karte premešale, pa ne bi rada ždela na seznamu, ampak samo navijala. Ampak ko in če bo kaj posebnega se takoj pridem izkričat na forum. Seveda upam na , ampak saj pravim - zaenkrat sem navijačka :):):)
Ampak je kar fino ko napopate par postkov zabavnih, da ni dooooooolgčas!!!
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.10.2007 22:05:43
trinity22
ojla, da se še tukaj mal javim,
moja se počasi izteka, a kaj ko jem tablete Cyclo Progynova, pa bo okoli 10. 11. verjetno spet pritekla. Eh kaj čmo pa v december .... pa še mojega ne bo doma cel teden, ker gre službeno v Iran. Uhhh upam, da bo vse ok.
Za vse, ki ste pa na seznamčku v začetku novembra pa držim prsti in zelo navijam, da bo cel roza.
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.10.2007 10:32:10
ledenka
dobro jutro še od mene moja M se počasi poslavlja, vsaj upam ponavadi traja 5 dni, zdaj pa je že 7. dan in še kar teče, sem že kar jezna nanjo
sem pa z velikim veseljem ugotovila, da je moja O med prazniki tako da bomo veselo delali v tistem času in končno ne bomo tako utrujeni. sicer naslednji petek delam, ampak to ne bo tako zelo grozno
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.10.2007 14:52:03
K_a_t_j_a
Ledenka tudi moja M naj bi bila med prazniki, tak da bomo pridni takrat. Pa itak morma bit čez cel mesec pridna. Tudi moja M gre h koncu in me že malo daje ! Še en teden pa se začne naš mesec, ki mora biti roza barve!!!
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.10.2007 14:52:59
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
dobro jutro še od mene moja M se počasi poslavlja, vsaj upam ponavadi traja 5 dni, zdaj pa je že 7. dan in še kar teče, sem že kar jezna nanjo
sem pa z velikim veseljem ugotovila, da je moja O med prazniki tako da bomo veselo delali v tistem času in končno ne bomo tako utrujeni. sicer naslednji petek delam, ampak to ne bo tako zelo grozno
Sej sem se vsaj malo potolažila ko sem videla kako veliko nas ni srečk nosečk v oktobru... Jaz grem v nove boje... Ledenka in najbrž bova spet skupaj držali pesti da ne pride okoli17.-18.11.
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.10.2007 18:43:45
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Se* zakaj ne upaš? Mi smo s tabo!
Hvala, za te besede.
Saj upam, ampak sem bolj realna, ker se zavedam, da bo pač malo dlje časa do mojega dne D ... Pa če sem med navijačicami, sem bolj optimistična , drugače pa le zijam na seznam in čakam tisti datum, ki mi potem prinese več bolečine, kot ne.
Torej - navijam - če pride (po čudežu) novembra do - bom pa itaaaaq razbobnala po vsem RR
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.10.2007 14:08:51
Erin
No pa sem še jaz tukaj... Sedaj pa tako: ta mesec, a poslušate? Ta mesec BOMO VSE ROZA. Ste razumele? Ponovim? Jaz sem že malo jeznana to in ker nam ne uspe. Ukazujem roza barvi da nas VSE pobarva. Sem ji rezervirala termin in sicer cel november. Dajmo punce, veselo na delo, pa roza barvico si kupite.