Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: M ne pričakujemo novembra!! 27.10.2007 10:35:31
Nevaeva
Pozdravljene soborke! Med vami sem sedaj prvič in sicer ste res super! Jaz se pa po prvi podajam v 1. krog in sicer je ne pričakujem okrog 29.11. Bom še videla, kakšen bo naslednji cikel. Veliko sreče vsem, ki je pričakujete +++!
RE: M ne pričakujemo novembra!! 27.10.2007 17:14:27
sun71
lidija - mi je hudo za to, kar si doživela, ampak boš vidla ,da bo ta čas ful hitro mimo. Kot bi tlesknila s prsti, pa bosta že veselo delala svoje . Tudi meni se je zdelo, da bo traaaajaaaaloooo, pa je šlo kt ši šicnil. Tko da, še mal, pa boš že napisala svoj magični datum, kdaj je ne pričakuješ. me pa bomo navijale zate
RE: M ne pričakujemo novembra!! 27.10.2007 20:48:19
tinkamiška
Sun77, hvala za pozornost , jst res upam, da je bil pravi trenutek...včeraj sva tudi imela namen, pa sva bila zvečer tako utrujena, da sva samo še zaspala...in zdej je pač O mimo...kar bo pa bo
RE: M ne pričakujemo novembra!! 28.10.2007 6:39:19
Yasminka
Jaz sem pa te dni prebolevala eno grdo virozo z vročino in nenehnimi tekanjem na WC. Zdaj se pa komaj pobiram iz postelje in ze imam O. Bomo vidli kolk bo
RE: M ne pričakujemo novembra!! 28.10.2007 8:51:17
trinity22
ojla soborke, le pridno v akcijo sedaj je pravi čas za še vreme nam je naklonjeno ...
Jaz pa vedno bolj razmišljam da bi bila ta mesec samo navijačica , glede na to da jem tablte CP in da bo v vsakem primeru okoli 10. 11.pritekla, pa še moj dragi je sedaj osoten in itaq ne vem kdaj mam sploh O ker je vse tako zmešano. Tako, da je jaz po mojem čisto zares ne pričakujem decembra, kdaj točno pa bom še javila. ...
Za vse ostale pa navijam in držim pestiiiiiiii, da je ne bo in bo cel november ROZA.
RE: M ne pričakujemo novembra!! 28.10.2007 10:57:09
~Biba~
Evo mene; se selimo spet en krog naprej....
ne pričakujem je pa 23.11. močno upam, da bo takrat zame najlepši dan v mojem življenju in tečke ne bo še za naslednjih 9 mesecev...res je imam že poln kufer!
RE: M ne pričakujemo novembra!! 28.10.2007 11:51:49
pikapoka2
pozdravček vsem!
še vedno upam, da bo še kakšna rozika v oktobru, za njih še držim pesti, da še obarvajo prejšnji seznam! Sama pa se vpisujem tukaj! In seveda skupaj z vami držim pesti in upam, da bo uspelo tudi nam!!!! Ta krog je ne pričakujem 19.11.! Veliko sreče vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: M ne pričakujemo novembra!! 28.10.2007 13:28:19
ledenka
se malo, pa se bo zacel nas mesec
jooooj, kolk bi blo fajn... sem ze cist ot, ker je ta mesec tud eno leto, kar poskusava pa sem mislila, da bo prej ratalo. eh, ce bi, pa ne bi bila v taki fajn druzbi, ko se podpiramo in vzpodbujamo smejimo in jocemo skupaj
mal sem raznezena, sorry punce!
RE: M ne pričakujemo novembra!! 28.10.2007 14:19:10
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek
ojla. danes sem dobila svojo težko pričakovano M :) 33. dan po abraziji (ss v 7. tednu) je le prišla. zdaj bomo spet začeli z aktivnostmi, da ponovno zanosimo! Še vedno bom seveda navijala ampak se iz zgolj navijačic selim med nečakajoče...ne pričakujem je 28.11. :) končno bom spet nazaj med vami
tebi še posebej želim vse dobro in ti pošiljam objemčke za dobrodošlico