Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ni. slabo mi je za znoret. danes so začele joške res bit občutljive. na wc grem miljonkrat. včiri zvičir sm mislila, da me bo pobralo. najraje bi se kr zbruhala... in zdej je isto. moj sine pa ultra tečen in me ne pusti pri miru. načeloma so moji ciklusi dokaj redni, od 26 do 29 dni. torej, še jutri ji dam čas. sem mislila, da jo bom že to noč dočakala, pa je nisem. sej je ne pogrešam
.
? kaj menite?

...pol pa že raj poslušam kreslina
... sam zdejle je neka sumljiva tišina... po moje so začutl nekej na vodi, da če bojo še vztrajal, da se ne bo dober končal za njihovo pojočo škatlico
.
...
za vse!
???
, za vse
pa
si dajte okrog pasu za to tečko
. Naj malo zaide za 9 mesecev!
, vendar v oktobru ni ratalo, zdaj pa bomo videli. Držite pesti zame, jaz za vas pa jih itak.
sedaj pa bo kar bo. V nedeljo sva šla na sprehod pa me spodaj tišči tako smešno da niti ne znam opisati. Včeraj me je bolela maternica...ponavadi me šika tam pri jajčnikih sedaj pa maternica(ni močno samo je ravno tok da opazim)aja pa križ me boli če stojim(to me je že dan pred ovulacijo pa še ni minilo).No pa bradavice me bolijo na dotik kar me ponavadi ne tko da res ne vem. Že imela mogoče kakšna podoben primer?