Erin
|
jakoLUlana - hvala Se* - hvala za šopek, kako si kaj? Vas pogrešam veš, ko sem tako malo gor. Ja sem gledala uno oddajo A si ti tud notr padu? pa mi je zato šel komad V sobi 102 po glavi celo noč.Mora, velika... No danes sem spala že malce boljše, tudi v službi je fajn...hitro trkam polaris in marjana, vse najbooooljšeeeeeeeee!!! -nekaj za vaju OBE! ledenka, čestitam za nov status - tetke namreč sonček33 naš - pravijo da so za probleme s črevesjem krivi živčki oz psiha...ti si taka občutljiva dušica, gotovo si vse preveč k srcu jemlješ. Upam, da se pozdraviš in se postopki 1,2,3 začnejo da boš srečna in , boš videla, tudi me bomo skakale do stropa..kot je rekla pikapoka, zlomile kišto ...no ta je pa samo zate: nima - dobrodošla! miš,pin - žal mi je, da je prišla In držimo pesti za: Sulfiniija, sončk1, anonimna , mojcej77, polaris, Endri, CIPRESA... za srečo!!!