Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ne vem no...kaj pa če bi ko prideta, jima ponudlia copate in rekla da si jih prav za njiju kupila. Pri meni imajo določeni ljudje prav določene copate in si jih že kar sami vzamejo iz omare.
, ko pomislim na sezuvanje. Jaz imam pa druačen problem. Me ne moti če so obiski obuti, pravzaprav mi je celo bolj všeč in če se zamaže počistim, pa je. Bolj me motijo prešvicane noge, copatov pa itak noče noben obut- v smislu..ne, ne ne rabim copat, si bom mal prste premigal, ali nekaj v tem smislu. In te prešvicane noge fino potopi v moj tepih, ki potem takoooooo fiiiiino vpije in posrka ves smrad in švic z nog. Ne rečem da so vsi obiski taki, ampak pozimi so vse noge v takih čevljih, da hočeš, nočeš noga mal zašvica. Jaz imam povrh vsega še nekakšno fobijo pred nogami ( stopali) in trpim poleti peklenske muke, ko imajo večinoma vsi obute natikače in opanke in jim prsti gledajo ven..brrrrr. Sploh če so neurejeni. Tko pri meni je zaželeno, da se NE sezuva. Matr sem čudna..