Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Vse lepo in prav, če bi to pomenilo, da bo tudi ponoči suh. Pa ni.
On že točno ve, kdaj ga tišči lulat, ampak se enostavno ne zbudi. In se seveda polula. Potem pa se zbudi in je ves razočaran. Zadnjič mi je rekel "mami, ne bit' huda". Naslednjič pa: "spet sem lulal. 'nesleč (= ponesreči)". Nikoli nisem huda nanj, če mu uide, ampak po takih besedah sredi noči se mi otrok pošteno zasmili. Sem ga že spraševala, če dava pleničko zvečer gor, pa pravi, da ne. Pa tudi vem, da ni prav, da mu vsiljujem plenico, ko pa sem prej komaj čakala, da se je znebimo. Ampak tole nočno vstajanje in preoblačenje otroka in postelje me že pošteno utruja. Sinkota pa verjetno tudi! Sva se z možem odločila, da ga dava lulat, ko greva spat, pa sva zadnje dva dni prepozna - se polula že prej. 
Kadarkoli je imel te "hlačke", se je zvečer tudi veselo pokakal, kljub temu, da je že lepo hodil na stranišče. Tako da tvoj predlog žal pri nas ne bo uspešen. Pa kljub temu hvala!