|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Linška pita
|
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
tega sem se prvo spomnila http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2157 potem pa imam še en biskvit, zelo sočen odličen in enostaven, ko v biskvit zmešaš marmelado KREPČILNE REZINE 2 skodelici moke (4dcl, ostre, lahko tudi mehke) 1pecilni 1/2 žličke sode 7 žlic sladkorja (oz po želji) 2 žlici kakava cimet 1 skodelica mlačnega mleka 1/2 četrtkilogramske margarine 2 pesti mletih orehov 2 pesti shih marelic ali rozin (lahko tudi oboje) 2 jajci 1-2 žlici marmelade 100dag čokolade na kockice narezane Zmešaš po vrstnem redu Vliješ v pomaščen pekač (ali peki papir) in v testo še vtakneš nekaj narezanih mandljev, orehov, lešnikov, po želji
|
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
30 dag moke LINŠKA PITA 18 dag margarine 18 dag sladkorja v prahu 1 vanilij limonina lupina 10 dag mletih orehov cimet ščep soli 2 žlici kisle smetane 1 jajce marmelada po želji 1/2 pecilnega praška Moko s pecilnim presej v skledo, dodaj margarino in napravi kašico.Dodaj še druge sestavine, ter urno zamesi. Testo naj na hladnem počiva pol ure, potem ga daj na polovico in ga pol enakomerno z rokami razgrni po tortnem modelu premera 26 cm.Nabodi ga z vilicami in dobro namaži z marmelado.Iz preostalega testa napravi svaljke in jih polagaj po marmeladi v obliki mreže.Premaži z beljakom in peci 45 minut pri 190 stopinjah.Ko dobi lepo barvo, temperaturo malo znižaj.Ohlajeno posujemo s sladkorjm v prahu. DOBER TEK!
|
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pri tejle piti mi manjka fila a to je potem neka večja imitacija linških piškotov aja sem pozabila, jaz sem te krepčilne rezina naredila tudi v obliki muffinov. če pa delaš v obliki biskvita, pa pečeno premaži še z stopljeno čokolado
|
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Fila je marmelada.Ja podobno kot linški piškoti, pa zelo dobro.
|
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
linški so res zakon , najbrž tale večja zadeva potem tudi marmelada pa je samo namaz, ni fila . fila bi bila orehova, čez marmelado namazana , mal heca, mal heca. odlična zadeva res
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlični morski recepti za malčkeRibe so dober vir omega tri maščobnih kislin, ki so izrednega pomena za pravilen razvoj otroških možganov in oči.
Domača ribezova marmeladaRibez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Zadnje s foruma
Sedenje.пеперутка16Kdaj so vaši dojenčki začeli trdno, samostojno sedeti brez pomoči ali sklanjanja?Pred 6. mesecem. (
14%)

V 6. mesecu. (
43%)

V 7. mesecu. (
14%)

V 8. mesecu. (
0%)

Po 9. mesecu. (
29%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!