|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
10.11.2007 10:40:23   
Maxica
Dobro jutro, kakšen lep sonček. Se mu bomo morali iti mal nastavit.user posted image
Frrrr, naj Jaša čimprej odpravi ta presnet prehlad, certajta ga mal bolj čez vikend (če je to sploh še možnouser posted image ), pa bo.user posted image
Pikabu, upam, da je Ema ponoči prebolela trebušne bolečine in da je danes že v redu.user posted image
Lu, vi se pa tudi enkrat za vselej pocajtajte, kaj se to pravi?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
10.11.2007 15:16:55   
frrrr
nobene nikjer user posted image se vidi, da je zuni sooonček user posted image
pri nas iz noska še vedno curlja, temperatura pa med 37.2 in 37.5. grizala na polno laufajo... mogoče pa še spodaj kaj pokuka na plano. zdej so zgoraj 4je (2 še čist mičkena) in spodaj 2 zobka. kk pa vašim lezejo zobki vn?

Emi, Maji, Tianu in Neži pošiljamo poljubčke in želje, da čimprej ozdravijo!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
10.11.2007 16:21:48   
Maxica
Frrrr, Lan je dobil najprej spodnjo desno enko, nato čez dva meseca spodnjo levo enko, zdaj mu ven rine zgornja desna enka. In to je to, zaenkrat. Kje smo še s temi zobki, pišuka, če ga bodo vedno tako zelo matrali.user posted image
Aja, Frrrr, kdaj lahko pričakujemo tabelce?user posted image Smo nestrpni, kajne?user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
10.11.2007 17:41:27   
Pikabu
Danes pa je zatišje tukaj gor.

Ema je bila dopoldne čisto dobra, edino jesti ni hotela nič. Pri kosilu je postala neverjetno sitna, je skoraj zaspala za mizo. Sva šli gor, je v trenutku zaspala in je spala res dolgo, zbudila se je pa sitna ko... Pa samo jokala je, hotela biti pri meni v naročju, Maks pa ljubosumen kot je, takoj k meni, jo je odrival preč in se on basal k meni v naročje. user posted image Potem smo šli dol, smo raztegnili kavč, dali na TV Nodija in se crkljali sto na uro. Ema je postala vroča, sicer še nima visoke vročine, tako da nismo še nič zbijali, ampak ravno toliko, da je sitna, jo pa ima. No, zdaj gleda Nodija in uživa, Maks pa razturava in skače po kavču, se mu prav fino zdi, ko se lahko meče sem in tja. Pa vmes se je celo spomnil, da bi se igral z Emo, je šel do nje, se sklonil čisto k njej in delal: "A. A. A." Take čisto kratke aje dela, če kaj hoče, je hotel, da se igra z njim. Potem sem mu pa rekla, da je Ema bolna in da naj jo poboža, jo je pa ful lepo božal. user posted image Prav nežen je bil, presenetljivo, glede na to, kako zna drugače biti "gaunar". Prava mala cukra sta. No, zdaj bomo videli, kako se bo tole odvijalo naprej.

Grem nazaj k njima, sem samo rabila malo pavze.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
10.11.2007 18:45:27   
muki1
No, zdaj bi se pa jaz morala že počasi dopravit na Martinovanje, saj veste, sva se z možekom zmenila, da bova  malo romantike vnesla in več časa posvetila eden drugemu.

Ja, pa ja de. Zjutraj sem ga vozila k dežurnemu, ima angino in polna usta aft, vročino, ki seveda spada zraven in jaz že ves dan tekam od enega do drugega in jim izigravam klovna in strežem in crkljam in ne morem več. JAZ VEČ NE MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEM user posted image  user posted image  user posted image . Kaj smo mi komu naredili user posted image ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
10.11.2007 18:51:13   
altati
muki, ampak tole pri vas je pa že en mal tu mač!
res boste morali narediti nekaj na preventivi in to z alternativo, če mene vprašaš!
ajmo, ajm, prekmurje, pozdravi se!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
10.11.2007 18:53:56   
Maxica
user posted image Ma dej no, Muki, resno, zdaj boste pa res nekaj morali ukrenit, ker sicer boš ti lepo in gladko pregorela. En tolko že zmoreš, pa si dopoveduješ, da si močna, ampak pol ti pa telo pove, da tako enostavno več ne gre. Resno mal premisli, kaj naredit v tej smeri. Pa martinovanje preložita za en teden, nujno si privoščita oddih. En ogromen kos zdravja Mr.Muki, tebi pa velik šopek poguma in moči.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
10.11.2007 18:57:25   
*anč*
joj,muki, vam pa te bolezni res ne dajo mira ... upam,da se jih končno znebite! pa ne jokatuser posted image . drži se!user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
10.11.2007 19:11:38   
muki1
Danes sem res pregorela.... te bolezni, eh, vse nam pada v vodo, po tekočem traku.
Imela sem obvezne vaje, ki sem jih morala preskočit, saj se mož ni mogel sam peljati k zdravniku. Okej, enkrat lahko manjkam, to sem zdaj izkoristila.
Danes bi moral priti še zidar, da naredi estrih v hodniku pred kopalnico, ker nama delo tudi stoji....seveda sva odpovedala, saj mu mož pomaga.
Jutri smo se hoteli iti kopat v Terme 3000, ker Neži to obljubljava že en mesec.

Mah, smilim se sama sebi, resnično. Drek pa vse skupaj..... najraje bi nekam odšla in spala tri dni skupaj, zdaj sem pa res čisto fuč. Tako sem utrujena od vsega tega sranja.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
10.11.2007 20:54:41   
piskot
cer.

koncno noge u luftu. no se stroj cakam, ampak vsaj priblizno je vse tam in tako kot sem si zamislila.

danes sva imela z martinom zelo pomemben obisk. ki je prinesel tudi cd s slikami iz koloseja. remy hvala.

muki saj je en revez tale tvoj dragi, ampak sem prepricana, da bi se ti v takem primeru sama peljala, on bi sel pa na vaje. whatever. nas je danes tudi slab. ga glava boli in ze celo popoldne gor crkava.

altatija a imate jutri fest natrpan urnik?

lu mislim nate. to je pa tudi vse. ce ti povem cisto po pravici, mi prav nic ne disi it na posto z martinom, pa tisto pakirat, pa martina okol lovit ... upam da se kmalu vidimo.

family muki, ema in jasa, pa gael, iz nasih koncev vam posiljamo veliko zdravja. upam da ste vsi ostali zdravi.

jutri gremo pa nekam na kosilo. pa se zdaj ne vem kam, ker je s tem dirkacem se najbolje jesti doma. ampak smo rekli, ker je ze tako pomemben praznik, je treba nekam it. upam da bo se kaj frej kje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
10.11.2007 21:09:25   
moci
kakšna pametna ideja?

tu

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
10.11.2007 21:16:13   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kakšna pametna ideja?

tu

Moci, sem ti napisala. Pa še to - mi imamo na tistem ročaju nad glavo otroka obešeno tisto igračko, ki poje, če jo potegneš. Probaj, morda se ti bo zamotila, če ji bo zanimivo in če bo nekaj novega.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
10.11.2007 21:22:35   
piskot

kakšna pametna ideja?

tu

pri nas je vcasih tecen, samo imam celo skatlo igrac za prvim sedezem just in case. itak ce je fest razkurjen jih pol samo dol vrze. kaj pa muzika? al pa ce ji ti kaksno zapojes? v glavnem jaz bi vse probala prej kot tablet proti slabosti.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.11.2007 21:37:40   
moci
mi smo ji dajali dudo, ko je začela tečkat. ampak potem jo nalašč pluje, da jo iščemo po avtu in se dere. ko je jezna pa itak letijo vse igrače, hrana, dude, steklenička ... user posted image
ok, predvidevam, da ji nič ne fali. bomo poskusili z ignoriranjem.

altati, zakaj pa jaz ne morem tvojega bloga bratuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
10.11.2007 21:44:03   
moci

altati, zakaj pa jaz ne morem tvojega bloga bratuser posted image

skjuz mi. že delauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
10.11.2007 21:46:05   
moci
a je katera opazila danes večerno nebo? noooooro. kakšne barve. gore so se kopale v rdečkasto vijolični svetlobi, jezero je bilo kot iz pravljice, nebo pa kot umetniška slika.
sva se s svakinjo peljali s kofetka in kar stokali od ugodja in obžalovali, da nimava fotoaparata. sem slikala s telefonom, pa ni niti približno tako lepo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 21:47:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.11.2007 21:47:59   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

nobene nikjer user posted image se vidi, da je zuni sooonček user posted image
pri nas iz noska še vedno curlja, temperatura pa med 37.2 in 37.5. grizala na polno laufajo... mogoče pa še spodaj kaj pokuka na plano. zdej so zgoraj 4je (2 še čist mičkena) in spodaj 2 zobka. kk pa vašim lezejo zobki vn?

pri nas je isto.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.11.2007 21:50:53   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, zdaj bi se pa jaz morala že počasi dopravit na Martinovanje, saj veste, sva se z možekom zmenila, da bova  malo romantike vnesla in več časa posvetila eden drugemu.

Ja, pa ja de. Zjutraj sem ga vozila k dežurnemu, ima angino in polna usta aft, vročino, ki seveda spada zraven in jaz že ves dan tekam od enega do drugega in jim izigravam klovna in strežem in crkljam in ne morem več. JAZ VEČ NE MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEM user posted image  user posted image  user posted image . Kaj smo mi komu naredili user posted image ?

joj, muki. kaj pa, če bi za ene par uric princeski pustila pri teti, mož bo pa že sam čajčkal, pa si privošči malo počitka, mogoče masažo, kavico s prijateljico, ...
jaz se strinjam s puncami - lotite se izkoreninjenja bolezni, alternativa je ponavadi boljša pot.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.11.2007 21:53:52   
lucika
mi smo zdravi, jeeee. no, mama je glih en neoangin, sam to ne šteje, ker je preventiven. nekaj me praska po grlu, ampak bom bacile ubila v kali:)

moci, naš si včasih žličko v usta tišči, da se mu dviguje. pa se mu ful fino zdi, se še smeji pol. pa ni dolgčas, ker se mu vedno kaj dogaja, pa ne neha, dokler mu ne vzameš žlice...

danes smo zalili plato. še en jeeeeeee. priznam, da so konkretno tekle dolze, ko je bilo končano. kaj šele bo.

zobek nam raste 7.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.11.2007 21:54:30   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutri gremo pa nekam na kosilo. pa se zdaj ne vem kam, ker je s tem dirkacem se najbolje jesti doma. ampak smo rekli, ker je ze tako pomemben praznik, je treba nekam it. upam da bo se kaj frej kje.

sporoči, če ste našli kakšno takšno oštarijouser posted image
mi smo bili zadnjič pri avseniku, pa je mal po tleh lezla in otroke lovila.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.11.2007 21:57:24   
piskot

uaaauuu, meter snega na tirolskem!!! moci, a greva?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.11.2007 22:04:02   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image
piškot, pakiram, a te poberem, a ti meneuser posted image user posted image
sam ne vem, če so mi še zimske cunje pravuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.11.2007 22:04:36   
piskot

uaaauuu, meter snega na tirolskem!!! moci, a greva?

aja, v bistvu sem ti hotela odgovorit, pa so me porocila zmotila. torej, ravno to me skrbi, da bo martin skakal kje okoli, pa da mi ga kaksen hiter kelnar ne pohodi user posted image . poleti je lazje, je zunaj skoraj povsod kaksno igralo. se tega ne vem a majo vse gostilne otroske stolcke al ne.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.11.2007 22:05:58   
moci
zdaj pa nismo več take čveke. ne vem, če bomo letos novo temo odpiraleuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Za deklico
pipika 13

Katero ime vam je najbolj všeč?

Julija (41%)

Rebeka (15%)

Zoja (44%)

Število vseh glasov: 481

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!