|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
19.11.2007 21:59:02   
mis
Pri nas je božič v družinskem krogu, novo leto pa že vsa leta z družbo na Davči. Tudi jaz bom letos poskusila več časa nameniti okraševanju. Komaj čakam. Samo ne vem kdaj.... Čas... Moram že cel teden profesorja za magistrsko poklicat, pa ne uspem. Jutri bom...user posted image

Aja, muki, nič nismo imeli spakirano. Še bolj razmetano, ker se mi ni dalo pospravljat. Začela sva pa pakirat v četrtek zvečer.user posted image

moci, vse najboljšeuser posted image

Grem počasi spat...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
19.11.2007 21:59:36   
muki1
Lu, malo bolj glavo dol, pa še enkrat slikat. Neke pramenčke vidim, ampak bolj slabo.
Maja in Tian pa sta pridna, ko tak na miru sedita. Saj to vedno, a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
19.11.2007 21:59:43   
frrrr
muki, nimava samo možičkov podobnih... tut midve sva si mau podobne - gradiva načrte kk se bova pridno učile, pol pa ne najdeva prave energije in bi kr spale in spale in spale user posted image a sm te trofla, ha? če bi imela ti samo Jašonko, bi se še ustrašla, da sva isti osebi user posted image  user posted image  
no, po opisu praznikov, pa si nisva podobni, ker se mi ne tolk razvajamo user posted image bom zatežila možu, da more kej za grlo poplaknit kupit in mi družbo delat user posted image user posted image glede tvojega navdušenja nad lupčkanjem pa mau razmišljam ali bi mi v tistem času prišli k vam, da bi te lahk še polupčala user posted image user posted image

kolk je torej Jašonarjev? user posted image Blaž, Iva, Jaša, Jaša... še kak joškovisnik? Martin mejbi?

mis, eni pa nočejo dude uporabljat user posted image kolkr jo odsvetujejo, je pa tut fajn, ker jo ima otrok za crkljanje. Jaša ni nikoli uporabljal dude in flaške - vse to mu je bila moja joška in mu še vedno je user posted image  user posted image imam nekaj fotk na katerih tlači dudo v usta, a so to bili težko ujeti trenutki user posted image

altati, vaš mali pometa in mami joško napada user posted image user posted image pravi pobalin je že zrastel iz une majhne štručke v porodnišnici user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
19.11.2007 21:59:53   
altati
Lu- Tian tudi potrebuje frizerja! Nujnouser posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
19.11.2007 22:01:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kako pa kaj naša Pikabu?

user posted image user posted image user posted image user posted image  in prepeva- tidam, tidam, tidam ....user posted image vsaj upam, takouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
19.11.2007 22:03:25   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, vaš mali pometa in mami joško napada user posted image user posted image

Še dobro da ni z metlo mamine joške napadel user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
19.11.2007 22:04:15   
Lu
Hvala. user posted image

Khm... kdo je pa omaro pustu odprto. prosim, da se osredotočite na otroka user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
19.11.2007 22:05:21   
altati

Jaša ni nikoli uporabljal dude in flaške - vse to mu je bila moja joška in mu še vedno je user posted image  user posted image imam nekaj fotk na katerih tlači dudo v usta, a so to bili težko ujeti trenutki user posted image

ja, to je vse pogojeno z JAŠAuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
19.11.2007 22:05:21   
muki1
Altati, kje imaš moža? A je že na Kitajskem? Ni tvoja navada, da ga zvečer zanemarjaš. Bošček. Reci mu, naj pride k mami Muki, mu bom kuj zeljove flikice naredila user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
19.11.2007 22:06:12   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaša ni nikoli uporabljal dude in flaške - vse to mu je bila moja joška in mu še vedno je user posted image  user posted image imam nekaj fotk na katerih tlači dudo v usta, a so to bili težko ujeti trenutki user posted image

ja, to je vse pogojeno z JAŠAuser posted image

Iva pa ima joško in dudo. No, zato ni Jaša .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
19.11.2007 22:07:29   
altati

Altati, kje imaš moža? A je že na Kitajskem? Ni tvoja navada, da ga zvečer zanemarjaš. Bošček. Reci mu, naj pride k mami Muki, mu bom kuj zeljove flikice naredila user posted image .

DELAM, DELAM, DELAM....DELAM KOT ZAMORC (bi ti možek zdajle zapel). Dela non stop. Ob 17h pride domov, je z nami do 20h in nato spet dela tja do 24h, 1h, 2h...noro gužvo imauser posted image
Le treniraj zeljeve flikice, možek jih že sanja....samo da ne bo na koncu tebe sanjal na flikicah (sam bog ve kakihuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
19.11.2007 22:07:55   
Lu
Ja imam tri pramene. V treh barvah. So mi všeč user posted image

Muki just for you. Sem si skor glavo zlomila.
user posted image

Tiana je pa res potrebno postrižt. Mu grejo prav na oči laski. Ampak saj sploh nimam časa. Pa še ne vem če mi bo pustu. se ga bom kar sama lotila user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
19.11.2007 22:09:48   
Lu
Frrr in Jaša
Altati in Jaša

Prava korenjaka sta že. Pa take luštne fotke, da se človk kar topi zraven, ko jih gleda user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
19.11.2007 22:10:03   
muki1

DELAM, DELAM, DELAM....DELAM KOT ZAMORC (bi ti možek zdajle zapel). Dela non stop. Ob 17h pride domov, je z nami do 20h in nato spet dela tja do 24h, 1h, 2h...noro gužvo imauser posted image
Le treniraj zeljeve flikice, možek jih že sanja....samo da ne bo na koncu tebe sanjal na flikicah (sam bog ve kakihuser posted image user posted image user posted image )

user posted image  user posted image , brez skrbi, nisem tak dobra kuharca kak sem lepa user posted image  user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
19.11.2007 22:11:32   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

user posted image

Tiana je pa res potrebno postrižt. Mu grejo prav na oči laski. Ampak saj sploh nimam časa. Pa še ne vem če mi bo pustu. se ga bom kar sama lotila user posted image

Lu, hvala za trud. Zdaj pa se res vidi. Noro dobro user posted image  user posted image  user posted image . Paše pa k temu obrazu itak vse, lahko bi se na fantka postrigla, pa bi bila še vedno luštkana.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
19.11.2007 22:12:28   
altati

user posted image  user posted image , brez skrbi, nisem tak dobra kuharca kak sem lepa user posted image  user posted image .

ravno to me skrbi, a nisi razbralauser posted image user posted image
da bo raje tebe na flikicah imel, kot tvoje flikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
19.11.2007 22:12:56   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

user posted image

Lu, hvala za trud. Zdaj pa se res vidi. Noro dobro user posted image  user posted image  user posted image . Paše pa k temu obrazu itak vse, lahko bi se na fantka postrigla, pa bi bila še vedno luštkana.

točno takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
19.11.2007 22:25:47   
frrrr
Lu, katero pesmico je pel Tian? user posted image zakaj si ga pa poskušala ustavit? user posted image  user posted image
frizurca pa super user posted image user posted image user posted image
Maja ima prav nagajiv pogled, naj se čimprej pozdravi! Tian je pa tak angelček proti Maji user posted image kdo bolj nagaja?
js sm Jašo sama strigla... v banjici med kopanjem se je on zamotil z ribicami, laski bili že zmočeni in sem strigla user posted image zato je pa na Jim Careya iz Butca&Butca postrižen user posted image user posted image ampak mi je tolk cortkan s tako frizurco, ne morem si kej user posted image user posted image

js tut pogrešam Pikabu. čez vikend nisem hotela težit, zdej pa lahk - Pikabuuuuu, kje se potepaš?

mis, držim pesti, da bo vse ok z otročkom! ste pa res brzinski - in v planiranju dopusta in v selitvi in v vsem user posted image

@lina, full si lepo opisala praznike! mi bomo letos imeli prvič bolj praznično, ker prej z muckom nisva na veliko praznovala, pa tut nad lučkami je bil glih tolk navdušen, da jih je želel sklatiti iz smrečice user posted image

altati - ampak vseeno mu ne bi dala drugačnega imena user posted image mož pri babici gleda politiko in sem js vskočila ob prvi intervenciji - uspelo brez joške in brez joka, samo malo dlje je trajalo user posted image sem se pa fino nacrkljala user posted image
kraja tvojega moža iz strani super bejba muki me je pa fajn nasmejalo... flikice in lejpa user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
19.11.2007 22:32:19   
frrrr
kaj dela vrtec... to vam morm še napisat...
v novembru so poleg Jaše začeli z uvajanjem še 3je otročki - 2 fantka in ena in edina punčka. ta punčka ni marala biti v naročju in je jokala samo, če jo je kdo vzel v naročje. prejšnji teden bil Jaša doma in danes je mož spet preživel ves dan z njim v vrtcu. mali ga ni potreboval in je samo vsake toliko časa malce prečekiral kje se nahaja ali mu kakšno igračo na daleč pokazal. je pa zato tale punčka, ki se včasih ni hotela nosit, moža posvojila. je kr lezla za njim, ga vlekla za hlačnice tolk časa, da jo je dvignil in nosil okrog. če je bila na tleh je jokala, v naročju vse ok. čist kontra user posted image
in mož se je zaljubil... bi jo kr posvojil user posted image že cel dan govori kk jo je nosil okrog, pa ne vem a čem bit ljubosumna user posted image Jaša ni bil, bi pa js mau bla user posted image
no, vzgojiteljice so ga morale prav opomnit, da jutri njega ne bo tam in male ne sme tolk razvadit z nošenjem, ker one je ne bodo mogle skoz nosit user posted image

zdej pa grem... mislim, da bo spet eno crkljanje, nekaj jamra user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
19.11.2007 22:33:00   
muki1

altati - ampak vseeno mu ne bi dala drugačnega imena user posted image mož pri babici gleda politiko in sem js vskočila ob prvi intervenciji - uspelo brez joške in brez joka, samo malo dlje je trajalo user posted image sem se pa fino nacrkljala user posted image
kraja tvojega moža iz strani super bejba muki me je pa fajn nasmejalo... flikice in lejpa user posted image user posted image

Viš jo vraga, kdo pa je rekel kaj o kraji?
Sem rekla k mami in mame kuhajo, a ne? Ne hujskaj Altatije proti meni user posted image  user posted image .

....super bejba Muki......ja, lahko bi se navadila na ta izraz user posted image .

Zdaj pa lahko noč.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 22:40:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
19.11.2007 23:07:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki, počakaj no na glasovanje user posted image da boš lahko vsaj v miru zaspala, drugače ti bodo misli uhajale k predsedniku user posted image
ampak so si pa vzeli čas user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
19.11.2007 23:11:35   
frrrr
že drugo crkljanje imela user posted image

ampak tile politiki nas pa zdej konkretno stanejo... nočne tarife so zalaufali user posted image

super bejba muki - lepo spi user posted image

čebelica maja - bo katera druga zbirala kupončke za risanko maje na dvdju? 5 jih je treba zbrat, enega js pošljem.

no, zdej pa resno zobke umit in spat user posted image nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
19.11.2007 23:18:08   
lucika
sem še pred par urami jamrala, kako nimam psa. no, saj ga še nimam...

v zavetišču se je pojavila ISTA kot naša pikica. ista, res. ne morem verjet. stara 8 let, isto. so isto dobili dojenčka. naša je umrla, oni pa so svojo postavili pred vrata! ne morem verjet. in jočem že cel večer.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
19.11.2007 23:19:52   
frrrr
FINANČNA VPRAŠANJA user posted image

1) vprašanje ne vezano na otročke:
ste dobile kej nazaj od davčne? z možem nisva dobla nič user posted image

2) vprašanje čist mau vezano na otročke:
kolk so se vam dokladi povečali, ker so mali v vrtcu? pri nas je 10€ razlike, a še vedno 2€ manj kot lani. sva bla v 04 oba študenta, v 05 pa mož zaposlen in se očitno to pozna.

3) pa še eno, ki se tut mau na otročke veže, ampak čist mau:
tiste, ki imate otroke v vrtcu - kdaj dobimo odločbo o višini plačila? in kako se to plačuje potem? položnica?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice zdravijo otroke in odrasle
Pravljice delujejo na otrokovo podzavest, so neke vrste simbolni jezik, saj otrok prek njih projicira svoja notranja obč...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?