frrrr
|
js sm za mehiško jutri Nejc in Lucija + njuni starši - čestitke za 1. svečko!!! Pikabu - čestitke možu za zmago! lucika - našla si lepega kužka, a gotovo jih je tudi v kašnem zavetišču bližje tebi veliko luštnih s prelepimi očkami altati - pozdravite se! muki - maš pa orng gužvo. Iva je še mau večjo naredila. ampak mami pa res ne bi blo treba težit... včasih morejo bit starši pametni, ker se sami pač ne znamo pravilno odločat in ne vemo kaj je dobro za naše otroke... pošiljam vam koš zdravja in poljubček od Jaše beki - pogrešala sem te! Tinakara so pa očitno fejst zmatrali, da na tleh zaspala naš včasih kaže znake na to, ni pa še zaspal se kr mau uleže in počiva... včeraj je to naredilsred kuhinje @lina - Jaša se je v zadnje pol leta tut full malo poredil... dobro kilco moci - sem ti hotela predlagat, da greš iskat, pa si že sama začela in obupala štorkljica - js bi tut očka zraven v vrtec poslala... pa obvezno en ženski večer razvajanja imela, da očka nadomesti ure z Ajdo, ko je ona v vrtcu... tašči pa kr metlo dej si me nasmejala mis - odlične slike... si mi naredla lušte in sm zdej tk penasta kot muki Maxica - potem ti priporočaš tole masažo z vulkanskimi kamni? pa lahk grem pred 30.im kolkr hitro se spravim na kaj takega, bom kr počakala do trojke sem si že dala med jutrišnje naloge, da si savno za v nedeljo rezerviram upam, da rata piskot - vaša babi te pa ne uboga povej, da boš altati s sabo pripeljala, če te no resno jemala če je Martin med, potem lahk poskusimo mandarine? js sm mu dans dala en košček in ga je pol pojedel... pa se je zdej že 3x zbudil in jamral če bi po žličkah merila, niti čajne žličke ni pojedel. možno, da od tega? še prehitro? barby - pridna si z diplomo! pa o kakšnem palčku ti to govoriš? Val je 11cm večji od Jaše in mlajši od njega mi se zadnje dni tako hranimo, da ima on eno žlico v rokah in jo tišči tistemu, ki ga hrani v usta, zraven pa odpira usta za žlico in mojih ali moževih rok *anč* - mi tut nismo imeli kakšnega testa s kockami pri pediatru. vprašala je, če kaže na stvari, ki jih želi in ji je prec pokazal na ene kocke. potem se je pa on z njimi igral... 4 navadne majhne kocke... ni pa ona nič usmerjala igre in zahtevala kaj od njega. vmes ga je pohvalila, ko je vse 4 naenkrat v rokah držal. sicer jo je pa na veliko osvajal sta si kr všeč no, je obojestransko ko mu je srček poslušala, se je pa muzal, ker ga je žgečkalo js še nisem kdaj živega srebra lovila a sm čudna, al ste vse ve čudne? Kreslin - a vas še mika koncert v decembru? preverim mal kakšno je stanje s kartami?
|