|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
25.10.2007 17:31:47   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Bila na morfologiji... vse ok.... vse se je lepo videlo.... srček, možgani, nogice, rokice, lulek, trebušček... pa ful je migal tako da ga je bilo kar težko meriti...

Saj ni važno kaj bo, samo da bo pob zdrav!user posted image user posted image

Čestitke za lulija!user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
25.10.2007 17:33:30   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

kaj morm še komentirat...aja torat od monice je res lepa in nevem zakaj jo nobeden ni pohvalil....

hja, človek bi rekel, da boš morala malo bolj natančno brat user posted image ...nas je kar nekaj pohvalilo, vem zase, pa mislim da tudi Pikabu, pa muki je nekaj omenjala svoje krogeuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
25.10.2007 17:35:02   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Drugače se pa vpišem v klub bolnih user posted image user posted image user posted image Maja je doma že od pon. Še vedno po malem kašlja. Danes sva bili na kontroli in do jutri bo kar lepo še doma. So me pa še iz vrtca klicali, da ima Tian vročine 39°Cuser posted image Sva šla k P. Po vsej verjetnosti ima virozo. Jutri dop. greva dat še kri. Brez veze. Vidiš Muki. Se nas tudi kar drži.

to pa ni fajn... hitro se izpišite iz tega kluba, nobenih ugodnosti ne ponuja... pozdravite se kmalu!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.10.2007 17:35:42   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image  pa pediatrinja je rekla, da ne zgleda suha, da je fajn zalita.

user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.10.2007 17:37:25   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

mi smo pa bolančki. mali smrka in ma 37,2 vročine,če to sploh je vročina,drugače pa mislim,da se dobro počuti,ker je kr naprej neka akcija. spali smo slabše,se mi je zdel bolj topel ponoči.

res ni ravno vročina...držim pesti, da se kaj ne razvije več!

arabela  čestitke luleku!user posted image  si vesela,a? kdaj nam pa trebuh pokažeš?

ful jo vse pecamo za fotko bušija, ona nas pa kar ignorirauser posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.10.2007 17:38:43   
@lina
a mate dost sončnic?user posted image user posted image

lep večer vam želim...še malo se pocrkljamo,  pa grem na aerobiko...mogoče vas potem še kaj pokukamuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.10.2007 17:59:31   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

kaj morm še komentirat...aja torat od monice je res lepa in nevem zakaj jo nobeden ni pohvalil....

hja, človek bi rekel, da boš morala malo bolj natančno brat user posted image ...nas je kar nekaj pohvalilo, vem zase, pa mislim da tudi Pikabu, pa muki je nekaj omenjala svoje krogeuser posted image

ne ne nism mislila vas...monika je rekla da jo doma niso pohvalili pa tko se je potrudila. Klele smo jo pa misli da vse pohvalileuser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
25.10.2007 18:29:29   
@lina

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

ne ne nism mislila vas...monika je rekla da jo doma niso pohvalili pa tko se je potrudila. Klele smo jo pa misli da vse pohvalileuser posted image user posted image

ups...sorry, narobe razumelauser posted image

zdaj pa šibam švicat user posted image ...čau!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
25.10.2007 19:26:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

kaj pa smatramo za to, da je otrok shodil?
ker naš Jaša zdaj na kratke razdalje non stop šeta.
pa pa de, pa se pobere, pa koraka najprej, pa malo po vseh štirih pa spet po dveh...
v glavnem, zdaj mu je postalo bolj mu je v interesu da hodi po dveh, kot po štirih.
Ampak ni pa še čisto popolnoma suveren, ga vsake toliko še malo 'rukne'user posted image .
Pa zunaj tudi še ni popolnoma stabilen....(ko ni raven teren).
Po stanovanju pa veselo mašira od ovire, do ovire.....user posted image

Jaz sem napisala prve korake. Kdaj bodo pa suvereni pa vprašanje user posted image . Saj Iva še pada ko deska...boš videla v kratkem user posted image user posted image

aha, prve korake imamo že kar nekaj časa, zdaj že kar bolj korakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
25.10.2007 19:28:13   
altati
maxica - prosim da MAXIMALNO UŽIVAŠ jutri v vrtcu z Maxomuser posted image !!!!!
takšni user posted image  niso dovoljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
25.10.2007 19:28:54   
altati
@lina- jaz obožujem sončnice, ti kar nadaljujuser posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
25.10.2007 20:00:23   
frrrr
Maxica - prav fino se bosta igrala jutri user posted image pa bulo pokazat zdravniku!

Arabela - čestitke za lulčeka... boste imeli parček user posted image

psaša - pretekla noč je bila ena redkih v zadnjem letu, da sem se naspala naspala, čeprav sem šla spat ob polnoči. je med 19:30 in 7:00 samo 1x jedel, ob 7ih sem pa iz postelje pobegnila in nič joške dala, ker je spal user posted image

Lu in *anč* - ne se zafrkavat! pozdravite se!
Lu - kdaj pa gredo vaši v Banovce?

muki - vaša Iva je tak piščanček... nič ni suha, pač majhna luštna punčka user posted image

moci - termin za dopust... js sm za 16.11.-18.11., al pa 30.11.-2.12. -> mi je skor prvi termin bolj všeč, ker je bližje user posted image une zadevce, ki so jo pa prilepila, pa ne poznam

@lina - js ttu obožujem sončnice... moj poročni šopek je bil iz sončnic user posted image piši...

js se morm pa učit začet user posted image imam v soboto izpit user posted image ta zadnji in prvi, ki sem ga mogla plačat user posted image mogoče bom pa res pridna... če me slučajno ne prej zmanjka in zaspim user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
25.10.2007 20:01:51   
frrrr
čestitke psaši in njenemu Mihi za 1. svečko!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 20:07:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 20:10:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 20:12:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1691
25.10.2007 20:12:53   
Maxica

maxica - prosim da MAXIMALNO UŽIVAŠ jutri v vrtcu z Maxomuser posted image !!!!!
takšni user posted image  niso dovoljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
25.10.2007 20:15:12   
Maxica
Jaz sem bila sicer prej kar pri dežurnem. Me je taka panika prijela, kaj za vraga imam tam na vratu, da nas je mož popokal v avto in smo šli. Sem dobila Ketonal kapsule in gel, baje je samo od zaležanine. Sem se še kar za masažo naročila, upam, da mi bo kaj pomagalo, ker sem res za nikamor.user posted image
Aja, pa še Lan je začel danes nekaj smrkati in kašljati, pa mal mal vročince ima, 37,7 v ušesku. Jebentiš, upam, da se mu ni kaj kuhalo, včeraj je bil lepo cepljen, ker je bil zdrav kot dren.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
25.10.2007 20:16:21   
Maxica
Arabela, čestitke za fajn opravljeno morfologijo in lulčka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
25.10.2007 20:20:17   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki, če bo sin od maxice oreveč prevelik za vašo ivo, se pa malo na nas obrni. user posted image mi smo samo 1 cm višji, imamo pa celo nekaj gramov manj. zdravnica ni bila nič huda, da je premajhen, je rekla, da je take konstitucije, pa še pohvalila ga je, da je veliko zrasel user posted image

ne vem, kaj bi rekla pa 5 mesečniku z 11 kg user posted image a bi ga tudi pohvalila, da je veliko zrasel user posted image

piškot, danes sem pa jaz jedla čips. prav padel je v želodec user posted image ampak brez E621

aha, evo.
iščemo novega zetauser posted image
ja, sta res smešna, ker je pol glave razlikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
25.10.2007 20:27:16   
moci
muki, seveda vikend. no, mi bomo malo dlje ostaliuser posted image

frrrr, jaz se strinjam s prvim terminom. a lahko kar rezerviram?

pride še katera?

sivkamivka, fino, mogoče bodo enkrat kakšno bolj elegantno obliko pregleda pogruntali. user posted image

maxica, no vidiš, te bodo fino zmasirali, pa bouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
25.10.2007 20:28:10   
moci
moci je bla pa danes na fitnesu. po mojem, da v peklu drsajouser posted image user posted image user posted image

uf, sem se zmatrala. pričakujem muskelfiberuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 20:30:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
25.10.2007 20:31:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

mislim, kje je pa tu kaj spoštovanja, ki ga pričakujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I love you too, sweetyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
25.10.2007 20:31:39   
Arabela
Moja mala spet joka pred spanjem...user posted image ... noče spat, pa se vidi da je utrujena... pa bo spet zabasan nosek od joka pa spet problemi...

Danes sem ji končno kupila bundico in pa zimske škorenjčke.. ej sem se rešla denarja.... pa kaj čem... zdaj samo še kombinezon za sneg (upam da bo) in to je to za letos...!!!!!!

Evo histerični jok....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?