|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
10.12.2007 13:50:29   
lemavrica
Jaka se ko joka in je v naročju ful začne zvijat in napenjat da imaš občutek da se bo kar prelomil. Grozno je za videt.
Meni je pa celo ratalo dat kuhat omako za rižoto, zdej se počasi kuha in bo ravno prava ko pride mož domov. Načeloma nisem ljubitelj kuhanja, to bolj dragi dela ampak danes me je pa kar prijelo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
10.12.2007 14:26:14   
dorotea
Joj nena80, jaz bi jih kar zbrcala!!!!Kaj takega!!! UFa!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.12.2007 14:37:34   
lemavrica
user posted image A je že določeno kdaj se dobimo, petek ali sobota?

user posted image A še kateri user posted image  rad "grize" vaše prste. Jaka to zadnje čase prov rad počne in se smeji zravenuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.12.2007 14:37:37   
zvezda71
Čau bejbe in bebice, še malo novi iz naših logov
čaj če polno dojiš, meni je p pediatrinja svetovala naj mu dam malo tekočine vsak dan, ker je v stanovanjih suh zrak in otročki zato rabijo več tekočine, njen nasvet sem rabila ker našuser posted image ne kaka tud po 5 dni skup. Nad tekočino pa sploh ni navdušen, dajem mu sirup Lactecon (sam cukr) 5 ml 2 dni zapored in se po tem fino pokaka.
Poporodna dep. ja kaj pa jaz vem včasih bi najraje malega skoz okno zabrisala pa user posted image user posted image tudi pol pa še sebe ko mi vsi 3 težijo pol pa rečem user posted image vas gleda si natočim polno kad vzamem trač revijo in se za pol urce odklopim. Hvalabogu kaj hujšega kot to me ne muči zaenkrat.
Me pa napade brezupje vsak večer ker našega user posted image je pred 23nemogoče v pojstlico spravit, jaz ga pa uspavam na vsemogoče načine že od 20 tako, da smo ob 23 user posted image user posted image user posted image in moja malenkost na robu živčnega zloma, se bom mogla sprijaznit da je bolj nočni ptič kot mi2 z očkom.
Spomin na porod se mi zdi da isti, mogoče že gledam malo bolj romantično za to pa da bolečino pozabimo pa itak posebni hormončki, ki se takrat izločijo poskrbijo.
Srečanje v Lj če bo neprijazno vreme predlagam v Koloseju tam ko je igrišče, glede na to, da so novol. zabave in bo mogoče v kratohvilu gneča, pa  muzka tam zna ful naglas nabijat.
Pa pa in lepo se imejte

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.12.2007 14:39:04   
LINA31
čaj...jaz mu ga dajem. Na začetku mu ni bil najblj všeč zdaj ga pa kar spije. Ponavadi mu ga dam kakšne pol ure pred hranjenjem.

porod in bolečine...moram rečt, da sem res hitr pozabila na bolečino. Mogoče tudi zato, ker je vse skupaj hitro minilo in me ni tolk bolelo.

jok...ko žan joka maha z vsemi štirimi, da ga moram orenk držat. Drugače pa on dela tako šobico, da je joj.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.12.2007 14:42:39   
zvezda71
 A še kateri rad "grize" vaše prste. Jaka to zadnje čase prov rad počne in se smeji zraven
ja moj tudi, pa svojo rokico not porine, da se pol davi, da o palčku sploh ne zgubljam besed. Baje se jim dlesni pripravljajo na zobke (kar ne pomeni, da bodo začeli že rast)in jih ščemijo.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.12.2007 14:44:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Za dodajanje čaja.....jaz res ne vem, kaj naj naredim, se mi zdi, da je včasih tako velik pritisk okolice.
Ste opazile, kako znajo biti ljudje okrog pametni. Verjetno res ne bom tega butastega čaja dodajala.
Pa stalno pregrevanje, pa pomivanje flaške, pa bruha po njem.....ah, nič....sem prelena za čaj user posted image

Matija tudi noče pit čaja. Jaz včasih vseeno poskusim pa pljuva flašo ven. Očitno ga ne potrebuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.12.2007 14:59:19   
nana 27
ojla! Se nič ne oglašam, itak me ima katera na "ignore" listi, ker ves čas nekaj pametujem..vas pa pridno berem. Pri nas se je ta vikend veliko dogajalo. Miha je zbolel in bil ves bogi (kuhal na 40 stopinj, bruhal, kašljal), tako da so nas poslali iz dežurne ambulante domov in če ne bi bilo naslednji dan vse v redu, bi moral na infekcijsko kliniko na kisik. Sva morala z možem obljubit, da bova z Mihom vso noč inhalirala, ga pretrkavala po hrbtu, da le ne bi bilo treba tam ostat..Zaenkrat je v redu in spet na antibiotiku. Vidiš pa polne čakalnice malih otrok, starih okrog dveh let - kašljanje, bruhanje.. Upam, da nismo dobili še kakšnega novega bacila. Ful sem vesela, da je mami lahko v času, ko smo hodili okrog zdravnikov in inhalirali z Mihom,  pazila na Majo. Si sploh ne predstavljam, kako bi tole izgledalo, če bi bila v službi in kaj bo šele drugo jesen, ko bosta v vrtcu oba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.12.2007 15:03:53   
Anonimen
Ojoj Nana......bogi Miha. Revček pa res ves čas nekaj zboleva. Eno user posted image za zdravje!

Jaz sem te pa že pogrešala. BTW: tebe pa ni pametno imeti na igrone listi.....

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.12.2007 15:08:18   
lemavrica
Nana tebe pa res ne vem zakaj bi kdo imel na ignore listi. Itak daš vedno ful pametne nasvete in dvomim da katera misli da pametuješ. Vsaj jaz pogrešam tvoje poste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
10.12.2007 15:14:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

ojla! Se nič ne oglašam, itak me ima katera na "ignore" listi, ker ves čas nekaj pametujem..vas pa pridno berem. 

To sigurno ne, saj te vsi vprašujemo za nasvete.user posted image

Bogi Miha. Upam, da bo hitro zdrav.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.12.2007 15:16:55   
sandra85
user posted image user posted image user posted image Matijauser posted image user posted image user posted image

nena hvala za porodno zgodbo-že dolgo nisem brala porodne zgodbe-zanimiva jeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Vauuuuu, sem ugotovila, da sedaj pa lahko ekstra smeške uporabljam. Prej to v mozilli ni bilo možno.

js uporabljam od začetka mozzilo, pa nisem imela probleme z smeški...

jok ko enej joka (ker skoraj nikoli ne joka in res ne zna jokat) se zraven skoraj zaduši in pol začne fajn kašljat-revček user posted image

grizenje prstov ne pustim, da grize moje prste, zato pa stlači skoraj obe svoje rokice v ustkauser posted image
obvlada pa že cucanje palcauser posted image

nanauser posted image user posted image user posted image
tebe na ignore??? HALO? NANA JS SEM IZGUBLJENA BREZ TEBE IN TOJIH NASVETOV!!!

user posted image user posted image user posted image za Mihca

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.12.2007 15:36:58   
helenav
Evo Klara spi....semzačela uvajat dnevno rutino da gre ob 3h almalo prej v svojo sobico ninat!!! In uspeva..zaenkrat so dremeži kratki ampak vsak dan daljši!!!

Napredek...verjetno ostali to počnejo že nekaj časa..danes se je iz kravic prevrnila na hrbet...igrača pa so še vedno njene rokice...ne prime še igračuser posted image ..ma bo že tudi to na vrsti.!

Moja ponoči ne podira več kupčkov????? Ne gre in ne gre..pa tudi spanec ni moten zaradi tegauser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
10.12.2007 15:39:23   
lemavrica
helena tudi Jaka se še ne prevali iz kravic na hrbet, to je naredil samo ene parkrat. Itak sem pa zadnjič v uni oddaji o novorejenčih slišala da to počnejo tam pri 4m. Tako da se ne sekiraj. Kupči so pa tudi pri nas problem. Redko da mu ga še rata podreti, ponoči pa skoraj da ne in to že od začetka.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.12.2007 15:48:21   
sandra85
user posted image user posted image user posted image bravo Klarauser posted image user posted image user posted image za VSE je še čas! lahko te že jutri preseneti z novim napredkom

glede kupčkov pa js menim takole, da je zeloooo pomembo, da ponoči podre kupča, ker se je tut meni enej skozi zbujal, dokler nismo začeli po VSAKEM obroku podirat kupčka-od takrat mi spi tudi po 6 ur
potrudi se-vem, komu se da ponoči, ampak boš videla, mogoče bo pomagalo, ker jo lahko v trebuščku tišći!

meni če Enej popoldan med podojem zaspi in noče kupčka podret, se čez 10 minut zbudi in bruha in se mu pol kolca user posted image če pa ga takoj dvignem, podre kupčka in nazaj zaspi...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 3765
10.12.2007 15:50:28   
nana 27
Punce, hvala za lepe želje user posted image  Sem ful vesela, da je Miha doma. Še antibiotik prime, pa bo. Kdaj je zdaj dan D za srečanje? Guppy, kako kaže?

Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.12.2007 16:12:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Moja ponoči ne podira več kupčkov????? Ne gre in ne gre..pa tudi spanec ni moten zaradi tegauser posted image user posted image

Helena - midva jih nikoli nisva podirala ponoči, ker je spal in jedel, pa mi je bilo žal, da bi ga s podiranjem kupčka zbudila. Po hranjenju sem ga položila nazaj v posteljico in je spal dalje. In ni bilo težav. res pa je, da ker je vlekel v spanju, verjetno ni pojedel toliko zraka kot sicer.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.12.2007 16:19:33   
zvezda71
user posted image ZA MIHATA saj jo boste premagali to grdo bolezen! Nana tista, ko ima tebe ignore....no comment. Kar se mene tičeuser posted image user posted image za tvoje misli in nasveteuser posted image tebi da se ti da.Dosti moči ti želim,da premagate bolezen.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
10.12.2007 16:32:53   
Anonimen
Doroteja, meni je bil porod fajn, ne spomnim se bolečine pa sem imela najprej 4 ure umetnih, nato EA in po 3 urah CR. Vse bi še enkrat ponovila da bi bilo naslednjilč točno tako. Ne vem, res sem samo bolečino pozabila oz. kolikor se spomnim to res ni bila bolečinauser posted image . Morda zato, ker ima drugače večkrat resne težave s prebavo in tisto veliko veliko bolj boli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa sem bla na dooolgem sprehodu in seveda spet oddajo zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz mu čaj dajem in nimam nobenih slabih izkušenj. Ko vidim da je žejen (cmoka z ustnicami, jeziček se mu lepi, nima nič sline...) ga popije 100ml v šusu. Če mu do čaja ni, ga ne prepričam niti za 5 ml. Ponudim pa mu ga ponavadi 2x na dan.

Nana, jaz nimam nobene na ignore listi, sploh pa ne tebe. Pa user posted image za Miha.

Se pa včasi sprašujem kdo vse ima mene na ignore listiuser posted image , pa verjetno ne bom nikoli vedelauser posted image user posted image user posted image .

Sandra, bila sem v DM po okvirčke in imajo samo še za očeta in mamo. Kupla sem za očeta da bo Žan dal tatiju. Če boš še kaj šla tja in vidla da imajo za babice, dedke, strica, teto mi prosim javi. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
10.12.2007 17:09:20   
Anonimen
Jaz sem bila tudi na sprehodu in sem tudi danes zamudila oddajo. user posted image

Porod... Super je bilo! Super spomini, tako bi šla še enkrat. EA je zakon in brez nje me v Postojni ne vidijo.

Zvijanje nazaj... Ja, tudi moj se včasih zvije nazaj.

Čaj... Mu ne dajem, ker noče. user posted image  Poskusila sem s Plantex čajem, ma ne gre in ne gre.

Sigurno sem še kaj pozabla kar ste vprašale...

Nana, ma kdo bo tebe imel na ignore?!! Nihče! user posted image  za Mihca!

Zdej pa mene neki zanima... user posted image  Mamice, ki dajete Oleovit. Koliko kapljic, kdaj (pred dojenjem, po, vmes) in kako (na dudo, žličko)? Do kdaj?
Vem, da ste že pisale o tem, ma ne najdem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
10.12.2007 17:16:38   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Zdej pa mene neki zanima... user posted image  Mamice, ki dajete Oleovit. Koliko kapljic, kdaj (pred dojenjem, po, vmes) in kako (na dudo, žličko)? Do kdaj?
Vem, da ste že pisale o tem, ma ne najdem. user posted image

Jaz mu dajem zjutraj. Takoj, ko se previjeva, potem pa je. Jaz mu dam dve kapljici kar v usta. Jaz dajem dve kapljici, ke rmi je pediatrinja tako rekla, čeprav je doza odvisna od starosti in kg otroka. Nič mi ni rekla, da naj povečam dozouser posted image user posted image

kupčki ponoči...če se dojiva sede ga podere, če pa leže pa nikoli, ker vmes zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
10.12.2007 17:19:13   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Evo Klara spi....semzačela uvajat dnevno rutino da gre ob 3h almalo prej v svojo sobico ninat!!! In uspeva..zaenkrat so dremeži kratki ampak vsak dan daljši!!!

Napredek...verjetno ostali to počnejo že nekaj časa..danes se je iz kravic prevrnila na hrbet...igrača pa so še vedno njene rokice...ne prime še igračuser posted image ..ma bo že tudi to na vrsti.!

helenav, moja mala tud še ne prime igrač, čisto slučajno kakšenkrat, sam zavestno pa še ne...in zaradi obrata...kje pa, naša še kravic dolgo ne pase, ker ji gre tako na živce bit na trebuhu in se takoj začne dret...do zdej se nisem sekirala, ma zdaj jo bom večkrat po malem na trebuh dajala, drugače ne bo razvila dobro hrbtnih mišic. Se mi zdi logično pa, da tisti otroci, ki so imeli več krčkov kasneje prijemajo igrače in to, ker jim ob krčkih okolica ni tolko zanimiva, saj jih boli, tako da se kasneje začnejo ukvarjat s predmeti okoli njih. Sem vidla, kako je bla hitra sestrina punčka, ki ni imela krčkov in primerjam sedaj z mojo.
Sem moža zagnala s ta malo še en krat na dolg sprehod, da si malo odpočijem...sedaj pa bo že kmalu nazaj, tko da papa.

Mihec, bodi priden in ozdravi!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
10.12.2007 17:23:56   
zvezda71
Oleovit dajemuser posted image na jeziček 1 kapljico tako piše v navodilih, ko se spomnim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
10.12.2007 17:27:22   
Anonimen
Do kdaj pa boste dajale Oleovit? Kdaj naj bi se šlo nazaj na AD3?

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
10.12.2007 17:28:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Porod... Super je bilo! Super spomini, tako bi šla še enkrat. EA je zakon in brez nje me v Postojni ne vidijo.

Ane da je blo fajn. user posted image za Postojno. Ketero babico si imela? Jaz najprej Natašo, nato Sonjo in za CR dr. Kristana. Za anestezistko pa si nisem zapolnila, ena blond gospa srednjih let. Meni je blo super, sama sem bila in so se polno meni posvetili. Mož je dobil kavico in če bi želel bi dobil tudi za jest, pa poušter za spat je dobil, ker sva oba tam spalauser posted image .

Kapljice mu dam kar direktno v mleko, piše v navodilih da se lahko da z mlekom. Dam pa mu vedno zjutraj, da če bi lučajno bila kaka reakcija z krči da se to zgodi do večera in ne ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?