december06
|
Da vam sporočim kako je potekal naš vikend. Naš je v soboto prvič prespal pri babici. Star je bil natanko 3 mesece in 1 dan. Ati in mami pa sta se šla skulirat na dober koncert - Big foot mama. Res je pasalo, saj že leto dni nisem bila zvečer zunaj in se tako sprostila. Res, da je bilo v nedeljo malo težje vstat, pa je šlo. Se bom pa na tem mestu pohvalila kako pridnega sončka imamo, da babi in dedi sploh nista vedla, da ga imata. Res smo na adaptiranem mleku, tako da s hranjenem ni bilo problema. Zvečer sem ga jaz dala spat, ponoči se je zbudil 1x, se najedel in spal naprej. Zjutraj pa se je zbudil z jamranjem. Se previl in nahranil in bil nato vesel, ko sva prišla po njega. Sicer, tudi drugače se zadnji teden zbuja 1x na noč in spi cele noči, le z zaspanjem imamo malo problema, ampak mislim, da sem ga že skapirala. V bistvu sem vam hotla povedat, da mi je sprva bilo zelo težko, ko sva odhajala in prišla domov v prazno stanovanje. Potem, pa sva šla na koncert, zažurala, se sprostila in je bilo odlično. Tako, da sem še sedaj skulirana, čeprav bi se običajno že jezila na moža, ker je bil pozen iz službe, ker je sodelavka praznovala 50. let in ni pil soka!!! Je pa seveda bila prva misel zjutraj . In ko sem poklicala kako so, se mi je kamen odvalil od srca. Tako, da zdaj bo vsakič lažje. Potrebno je tudi za svojo dušo kaj naredit. Mislim, da je bil zdaj pravi čas, da se nebi preveč navezal name in nebi hotel nikjer drugje prespat. Ker suženj bit je pa malo prehudo zame. Tako, da punce, tiste ki se ne morete odločit, kar pogumno, paše enkrat na tolko. podiranje kupčkov - tudi jaz ponoči ne vztrajam, če ne podre kupčka. Po parih minutah ga dam nazaj spat in lepo spi naprej. čaj - dajem kar pogosto, vendar različno popije, včasih veliko, včasih pa sploh noče. Smo pa na adaptiranem mleku. Mu pa pomaga pri prebavi. AD3 kapljice - mi imamo te kapljice in jih dajem 5. Drugače pa je P rekla, da 7, če bi se dojili. Dajem pa jih ko se spomnem. Je rekla P da nima veze kdaj daješ. porod - je bil boleč. Meni tudi EA nebi prav prišel, četudi bi se odločla. Pri meni se je začelo že tri dni prej s tem, da mi je odtekla voda, sicer ne veliko. Potem sem bila na oddelku, dobila svečke za odpiranja in nič, dobila antibiotik po 12 urah, ko je voda odtekla. Po treh dneh se je končno malo začelo, ampak prepočasi, polečine pa grozne. No, potem pa se je po vseh mukah končno spomnil, da se je spustil v porodni kanal in prikukal na svet. Vendar so bile v istem trenutku ko sem pogledala, pozabila na bolečine. Tako, da bom rade volje imela še enega, vendar bomo počakali še kakšno leto ali dve. Pa še jaz eno Ali še vedno malčke mažete z ribjim mazilom ali bepantenom po telesu oz. po gubicah, vsak dan? Ali jih le po kopanju (2-3x na teden) namažete z oljem?
|