dorotea
|
Ja punce...je videt po postih, da so ta hudi trije mesci mimo in sedaj že skoraj vse res uživamo v materinstvu...Tudi pri nas je veliko bolje, sedaj ko ni več tolko krčkov, tud čez dan malo zaspi, tako da lahko še kaj drugega počnem. pa še vedno nisem šla k frizerju, sem že kot grm (pa tud pred porodom nisem šla kot ve, ker je mala pohitela), pa čisto brez oblek sem...no, ravno naga ne hodim okoli, sam sem kot klošar 10 različnih barv na sebi ko grem do trgovine al na sprehod...aaaaaaaa! bi šla nakupovat, sam je kar gužva v decembru, kaj ne? Kaj v Lj imate gužvo, npr. v BTC-ju??? Ker gužve pa res ne bi prenesla. O depresiji sem tud jaz že kar veliko rekla, pa smo tud mi stvari urejali tko doma, pogovor z možem, pa s sestro, ki ima tud dojenčka. Sam je res kar pravite, da te noben ne pripravi na te prve 3 mesece...zdaj bo pa vedno bolje...je pa res da bodo tud zobki začeli čez čas...tko je po dežju sonce in potem spet dež, pa spet sonce!! Samo, da je moja Patricija zdrava, pa tudi če ne spi in joka in jaz z njo...pa sem vseeno srečna! Ko bo vse to mimo, bomo pa kar pozable, da so ble težave, tko kot se pozabi porodno bolečino...vsaj jaz sem jo že pozabila...pa saj vem, da je bolelo, sam sedaj se mi zdi, da sploh ni blo tko hudo...in se mi zdi, da se ta hudega dela pri porodu na koncu sploh ne spomnem ...Evo tko naše telo vse poštima, da smo kar malo omamljene brez zdravil. Jaz namreč nisem imela nič proti bolečinam, pa je kar šlo. Kako se pa ve spominjate na porod? Se še vedno spomnete bolečine al ste že pozable? Bi rekle drugače sedaj po teh mesecih, če vas kdo vpraša, kakšen je bil porod in bolečina?
|