Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

? Naj pride malo k nam, ker je vedno pestro.
ni hotel zaspati in je potem zaspal kar v ležalniku. Prenašanje je uspelo in je spal nekje do 1h, sledilo hranjenje in takoj je zaspal nazaj. No do tukaj vse lepo. Potem pa se ob pol treh tavečji spomni, da bi pil mleko. Mama vstane, zrihta mleko, mali popije in gre naprej spat in ko on še ni v postelji, začne z akcijo
. Veselo na delo, seveda v temi in tišini. Sploh je zelo zanimivo v temi drekec pucat
, bom kasneje preverila, kako mi je uspelo. In seveda pižama za pranje in ko hočeš vzeti drugo - je ni, ker je v spodnjem štuku na radiatorju. Ker če pošlješ
po pižamo, potem tudi dobiš pižamo, eno samo, čeprav je tista zraven tudi že suha (to je bilo že zvečer). Sreča v nesreči je bila, da je ob dojenju po celi akciji takoj zaspal. In ob 6h ponovno hranjenje, ob tem pa se začne hud jok našega tavečjega, da ga boli rokica (mu je zaspala) in spanja je bilo konec
.
. Druga mi ni niti preostalo. Imeli smo zgodnje vstajanje. Kaj v nedeljo nismo navajeni. Ati in Jure morata bit ob 9,00 v Staršah (cca 15 min iz Maribora), ker imajo malčki nogometni turnir.
mame do 8.45. No, na kar se zbudi, se mal pogovriva, preoblečeva, pojeva in je bil spet utrujen in ga dam ob 9.30 v posteljico (ZASPI V TRENUTKU) in še vedno spi. Sploh nevem kaj ga tolk matra ta noč
za lepši in lažji dan. Mogoče mu pa res ne paše popolna tema. Ali je zamenjal dan in noč?
. Glumim gospodinjstvo, mož in
Tiste, ki hodite v razvojno ali pa katerakoli,ki ve, daj naj mi svetuje kako naj vspodbudim Žana, da tudi z desno stranjo malo bolj aktivno dela. Kot sem že pisala full bolj v levo glede, zdaj sem opazla, da tudi bolj levo rokico uporablja in ko kravce pase ga tudi v levo bolj nese???? Spanje levi in desni bolk je pri nas že mimo, full malokrat ostane na boku, se sam obrne na hrbet.