|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
20.11.2007 12:07:25   
*tajda*
joj kolk so luštni dojenčki,prav cortkani so takolo vsi trije skupaj.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.11.2007 12:12:40   
Anonimen
Sandra, Guppy - ful so zlati vsi trijeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.11.2007 12:28:00   
Naty 76
Ja, res so cukri. Jaz bi fotke teh malih sončkov lahko gledala cel dan.
Matiju čestitke za 2. mesecauser posted image .

Nam pa še vdno nagajajo noski. Joj, če ne bi imeli pumpice ki jo priklopi na sesalec bi bila kriza. Izgleda sicer grozno ko pripelješ sasalec, da malčku počistiš noska, ampak pomaga. Zaenkrat kar lepo preneseta.
Kako pa pri tebi Guppy, sem nekaj časa nazaj zasledila da jo uporbljate tudi vi.

Guppy tudi pri nas se dogaja da včasih zavračata moje mleko. Očitno takrat pojem kaj takega kar vpliva na okus. Če je kriza zmešam Aptamil z mojim mlekom, potem pa gre. Jih je treba mal okrog prinestuser posted image . Sicer se je to zgodilo do sedaj ene 2x in upam da čim manjkrat v prihodnje.

Včeraj mi je uspel dan brez sladkarij in 15 min telovadbe. Upam, da bom karakter in nadaljevala.

Zdaj se pa prvi zbuja. Gremo papat.

Pa pa

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.11.2007 12:38:49   
Anonimen
Matija čestitke za 2 meseca!

Guppy in Sandra - krasne fotke!

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.11.2007 13:06:53   
helenav
sandra..guppy....lepe slikice..Majo bi mogla na sredino dat:-))))))

Naša Klara je pa postala full pridna....nikoli ni spala podnevi v ležalniku...hmmm morda pa le imajo prav tiste ki pravijo da je po tretjem mesecu lažjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.11.2007 13:15:00   
Anonimen
Čudovite slikice! user posted image

PBJ, full hvala za opis + slike! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.11.2007 13:36:22   
annie
Ojla, punce! Da se spet malo oglasim...moj Nik lepo spančka pa sem si vzela malo čas in prišla pokukat na forum. Zadnje dni je Nik zelo zanimiv, saj se pogosto smeje in nekaj čeblja, jaz pa za njim ponavljam user posted image ...tako, da me iz dneva v dan vse bolj razveseljuje. Imam pa eno user posted image , saj mogoče se je že kdaj o tem debatiralo, ampak jaz forum bolj malo spremljam, koliko mi malček časovno dopušča, saj je čez dan kar precej časa buden. No, z Nikom se polno dojiva in me user posted image krega, ker user posted image kar precej časa gor visi, včasih tudi po 30 min ...na začetku zelo hlastno požira, potem pa se čez čas umiri, pa spet malce poje, pa se spet umiri itd. dokler ne zaspi in jaz ga kar pustim, da spi naprej, ker se ponavadi leže dojiva. Zanima pa me glede kupčka, ker ga takoj ne podereva, ampak takrat, ko se zbudi, včasih pa ga tudi med hranjenjem- je lahko to kaj slabega? Moj možek je jezen zaradi tega, potem pa še pravi, da se bo mali razvadil in drugače ne bo hotel zaspat, kot samo na joški? Saj drugače tudi zaspi na počivalniku, samo pač dalj časa traja... kaj menite o uspavanju na joški user posted image Meni se ne zdi nič kaj slabega, to mi še posebej ponoči prav pride, da ga kar odložim v kinderpet, če mi seveda uspe user posted image ...ali pa se bo res lahko razvadil in drugače ne bo hotel zaspatuser posted image  

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.11.2007 13:40:45   
sonce78
guppy in sandra lepi, lepi dojenčki user posted image

Matija user posted image vse naj, naj za 2 meseca

Sem dodala slikice, geslo: vasja

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.11.2007 14:17:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Sem že mislila, da so te vzeli marsovci.user posted image  Katero vilo vezeš??

Čestitke z 2 meseca!

Vezem iato z malinami. Bom poslikala, enkrat čez 100 let, ko bo končano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.11.2007 14:17:41   
guppy
čestitke za vse obmesečnice!!!!

Rožica, če mi rata, ti bom skenirala eno tabelo, kjer so navedena priporočena , manj priporočena in prepovedana živila ob povišanem holesterolu. Mislim, da tvoj ne je premalo, ampak da pač potrebuje več obrokov in zato je večkrat po malem. Računaj, da naša dva jesta 6 obrokov v 24 urah in zato ob enem obroku pojesta od 90-140 (Maja) in od 100-200 (Marko). Je pa popolnoma odvisno od obroka do obroka, kakšen dan je pa cel tak, da se jima ne da jesti. Hvala za tolažbo glede cepljenja. Je bilo kaj vročine?

ana b, sporoči, kako vam bo šlo jutri...

duskamb, hahahahahahahahaha!

Tisti "prepovedan pokončni položaj"  Ni tako prepovedan, če se močno usločite nazaj, da s svojim telesom nosite otrokovo težo. skratka ne sme se nosit sam.
In obe rokici čez ramo.
V takem položaju, ko smo močno usločeni nazaj je skoraj tko kot pri kravcah in si krepi vratne in ramenske mišice.
Tako so rekli nama.

Enako so rekli nama.

Pikica pokica user posted image  za Zoyo!!!

Sandra, hvala za slikice!!! AAAAaaaaaaa!!! Pošlji mi še originalno velikost na mail, prosimmmm! Mleka bo pa še več od najinega piva včeraj user posted image

Naty, še na ZS ti nisem uspela odgovoriti.. nisem pozabila!!!! Pumpica je pri nas super, sicer kratek vik in krik pri Maji, ampak veliko bolje, kot pucanje z vatko. Prakticiam pa to samo p opotrebi, ko slišim smrklje nekje zadaj, drugače pa še vztrajam z vatko in fiziološko...

Šibam končat kosilo!!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.11.2007 14:24:55   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Sandra, hvala za slikice!!! AAAAaaaaaaa!!! Pošlji mi še originalno velikost na mail, prosimmmm! Mleka bo pa še več od najinega piva včeraj user posted image

eno rundo sem že pred 5 minutami poslala, zaj pa še drugo :)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.11.2007 14:25:42   
sandra85
MATIJA  (duskamb)
TINKARA  (cuma)
ZOYA  (123a)

čestitke za 2 meseca!!!

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.11.2007 14:28:22   
lemavrica
Sandra in Guppy luškani user posted image

Čestitke vsem ki danes praznujete user posted image  user posted image

Pri nas smo se pa včeraj spet s krčki borili. Je bil spet bogi popoldne, med kopanjem se je popolnoma umiril pol pa spet kako uro joka. Revež se mi tolk smili user posted image .
Jaz imam pa tako močno M da je za znoret, kar uliva se iz mene.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.11.2007 14:31:27   
nana 27
Kakšni cukri user posted image  Tolk so luštni..Sandra, Majo bi bilo treba v sredino dat user posted image  Sonce78, kako se Vasja smeje user posted image  Matija, čestitke user posted image  Duska, tista z risanko je pa huda user posted image user posted image user posted image   Annie, če tebi tako dojenje odgovarja, se ne sekiraj, če se tako uspava. Mogoče na daljši rok to ni v redu varianta, po drugi strani pa - samo enkart so tako miceni. Glede nepodiranja kupčkov - če otroka nič ne črviči, ne delat panike. Rožica, no naša punca tudi ni požerušček. Jaz ji dajem svoje mleko po flaški in še dodajam, tako da vem, koliko dobi. Njen bratec je sekal rekorde in pojedel veliko več (ter izdatno polival), kot je bil maksimum naveden na škatli umetnega mleka. Maja pa pazi na linijo. Nič ne poliva. Od porodne teže 3,2 kg bo očitno pri treh mesecih imela skoraj 7 kilogramov, ampak ona poje ne glede na razmik med obroki šestkrat do sedemkrat na dan v povprečju 100 ml. Je pojedla že več, ampak si mislim, da dokler gre teža gor (jo prav zaradi tega tehtam), so vse pleničke polulane in enkrat na dan pokakana in je ona dobre volje, ne bom komplicirala. Saj se ne more v nedogled rediti tako kot prva meseca. Več bom vprašala drug teden, ko ima sistematski pregled. Se mi zdi, da je tako kot pravi Guppy - je večkrat po malem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.11.2007 14:49:44   
*tajda*
Lep pozdravček vsem.
Končno sem dobila OLEOVIT D3 kapljice pa me zanima koliko na dan jih dajete,tiste ki jih. AD3 naj bi dajala 5 kapljic na dan-tako mi je rekel pediater,ampak koliko naj pa dam oleovit d3 kapljicuser posted image
Da ne bo pomote AD3 ne dajem več ker je imel grozne krčke

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.11.2007 14:53:25   
nana 27
Tajda, najprej sem dajala en teden eno na dan, da sem videla učinke. Zdaj dajem dve na dan.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.11.2007 15:28:52   
sandra85
vem, da bi mogle dat Majo na sredino, sam Enej je tolko rogovilil, da sem se bala, da bi punčko udaril...če že udari, nej udari fantauser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.11.2007 15:33:27   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Sandra, Majo bi bilo treba v sredino dat user posted image

A neee, bratec jo brani pred oboževalci user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.11.2007 15:48:48   
sandra85

tako ja! to sem mislilauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.11.2007 15:51:42   
Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.11.2007 15:51:46   
Anonimen
Živjo mamice.

Vsi naši septembrčki so tako luštni. Res pravi sončki.

Jaz imam tudi eno vprašanje. Ali ima katera telefonsko številko od fizioterapevtke, ker bi hotela pokazati Luka in se naučiti handlinga?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.11.2007 15:52:52   
Anonimen
Sonce78, luškan Vasja! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.11.2007 15:55:33   
Anonimen
Tiste, ki imate Navetto, ali že kaj dvignete hrbtni naklon?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
20.11.2007 16:01:43   
nana 27
Če ne dobiš napotnice pri svojem P, vem za fizioterpevtko v LJ. To je gospa Tatjana Breznik. Njena tel. št. je: 01 519 36 48. En obisk je bil pred dvema letoma 6 tisočakov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
20.11.2007 17:04:25   
Anonimen

Če ne dobiš napotnice pri svojem P, vem za fizioterpevtko v LJ. To je gospa Tatjana Breznik. Njena tel. št. je: 01 519 36 48. En obisk je bil pred dvema letoma 6 tisočakov.

Nana hvala user posted image .

Guppy: kako je kaj z Noro? Resnično upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?