Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Od 16.00 naprej plenica ni bila pokakana in ga je napenjalo. Pol je blo pa še tako, da je kar naenkrat postal blazno miren...nič jokal, samo v naročju bi bil, sem ga dala v posteljico in je mal gledal pol pa zaspal...še nikoli ni zaspal v psoteljici sam, vedno je bila sirena
na adaptiranem mleku, da avtomatsko dobiš recept? Zdaj imam namen klicat pediatrinjo, pa da ne bom smešna izpadla...naša
.
. Res je pridan naša Zojčika. Danes sem na srečo OK.
.
za Noro, da bo kmalu bolje.
in sem ga mogla priklopit...pol pa sem se spomnila, da je na tej zizi papal pred 8 urami
zakaj to? imam tako kot na začetku...včeraj sem si spet brez problema v parih minutah načrpala 140ml-ker je Enej že spal in bi mi jo do jutra razneslo