Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Lepo je že spala tudi po 5, 6 in celo 7,5 ure v kosu, zdaj pa se spet zbudi po 3, 4 urah. Tudi čez dan se mi zdi, da več je in je najbrž tudi bolj pogosto lačna. Ali je to preskok v rasti? Kako podaljšati čas, ko spi?
Saj vem, da recepta, ki bi 100 % deloval, ni, toda poskusiti ni greh. Torej, kako pogosto ste pokonci ponoči in kako hitro zaspite nazaj?

hvala bogu ekspresno poje in zaspi nazaj, tako da to traja največ 15 min....sem pa enkrat brala en članek od nekega pediatra, da je to zbujanjo ponoči predvsem varnostne narave, ker največ smrti v postelci je od 2 do 4 m starosti in otrok k celo noč prespi ima več šans za to, da srček začne počasnej biti in da neha dihati
tako mi ni nič težko, kar naj se zbuja...
jest mislim, da je več škode s temi "navodili" kaj je najboljš.. vsak starš, ki ma po nekaj let razlike med otroki ti bo povedal da ga pr najmlajšmu čist neki druzga "učijo" k so ga pri starejšmu.
kot sem že rekla, ta razlaga se mi zdi čisto verjetna, navrgla sem jo pa izključno v razmislek, ker je nekaterim grozno težko vstat ponoči
. Stara je pa 11 mesecv.