Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
če bo punčka pa tudi prav

fant, da bi lahko mozu poklonila prvorojenca in dedku vnuka... Pa so nam na NS obljubili puncko- mesani obcutki bila sem strasno vesela a hkrati miceno zalostna... Ampak tega nisem vzela za sveto in pocakala z nakupovanjem oblekic do morfologije. Ko sem se ravno navadila na idejo barbik in kitk pa kasnejsih skupnih obiskov kozmeticarke in frizerke pa so mi na morfologiji povedali, da nam je zrasel lulcek... Spet sok... Malo zalovanja za zenskimi zadevami in strasno veselje ker bom imela sina... Ko sem videla kako se je moz nasmehnil okrog in okrog glave pa sploh
? Že odkar razmišljam o tem, me skoz daje, da bo punčka moja prva. Tudi, ko sva se pogovarjala o imenih, sva zbrala samo za punčko, za fantka pa nikakor ne najdeva imena. Tako da bova sigurno vprašala. Ker me res zanima, če imam dobr čut za tole.
.
in pričakujem fantka...sva oba fulll vesela...v drugo bi si želela pa punčka-ampak enkrat ko bo ne bo važno ali bo fantek ali punčka-važno je da je zdravo..je pa res da ima vsak kakšno skrito željo