|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
20.10.2007 15:32:43   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_
Arielca - kako je uspel recital? user posted image



Ne vem user posted image . Sem klicala sodelavko, ki jih je spremljala, pa se mi ne oglasi. Prav pretirano pa ji med vikendom niti ne nameravam težiti. Živim v prepričanju, da je bilo OK user posted image . Sporočim, ko izvem.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
20.10.2007 15:47:46   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_
Jana - frizura uspela? user posted image


jap user posted image  
zdaj sem lepa kot slika user posted image  


V MB dežuje in je svinjski mraz. brrrrrrrrr user posted image  
Spravljam mojega, da bi šli na en sprehod v Europark, pa se nekak ne pusti prepričat. user posted image   Grem marElo poslat v dnevno, da mu zagnjavi in ga prežene s kauča. user posted image  


baje ji uspeva... user posted image


uživajte!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
20.10.2007 23:28:43   
HIMH
L.P upam, da me niste pozable. Pri nas doma je gužva jaz skozi visim v službi ta mesec imam naretih 203 ure, user posted image  dela in sedaj po novem hodi še v šolo.
Tamala je več pri babici kot doma hvala bogu, da je tako odporna na razna varstva drugih oseb in ni panike ostane brez pretresov.
Bajto mam v rasulu mi je sedaj uspelo zlikat triglav perila in spravit mojo letno uniformo v vreče spacebag (itak da ni prav napisano) tako , da je kup srajc, anorak, polover in jakna sedaj debel cca 3 cm in varno pospravljena v predalu pod posteljo kjer bo počakala do spomladi.
Me pa čaka še enih 5 strojov za prat bom si mogla tako kot JANA počasi umislit XXL mašine za cote.

Drugače je tamala zdrava pravi mali navihanec je , čeblja 300 na uro, spi še vedno super.
Po novem nebi imela več plenice bo ona jujala na kahlico, pove če se pokaka mami Ana (tako se kliče ji H dela preglavice) kakala in je treba it urgentno zamenjat plenico.

Počasi se morava naročit na ponovno testiranje , da vidimo kaj bodo pokazali ti al smo doble še kaj poleg ali ne no upam, da ne.

BINO kako sta pa ve2 oz. ve3? Upam, da je Bina ok in da je Beti ne jezi preveč.

NRMM ej pa kaj v Lenartu neznate druga kot bit bubani ha user posted image .Hitro se pozdravite upam, da se dobimo kdaj na kaki kavi lahko kdaj tudi z otročki ker jih že kar lep čas nisem vidla pogrešam tista naša druženja.Naša tamala je itak nora na Majo jo skoz kliče in bi želela, da se tudi z drugimi razume tako kot z njo.

Nič sem crknjena in grem pod tuš potem pa spat gremo jutri na kosilo in sicer na Pohorje na Zarjo masta moja sestra in oma R.D in gremo malo proslavit.
Upam samo, da nam ne pade kaj snega ker mamo še kr letne gume gor smo bli danes na Srednejm pot proti Žavcarju nad Brestarnico in je kr lepo padal snegec.

Punce želim vam lepo mirno noč in še lepšo nedeljao

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
21.10.2007 17:38:09   
šnucika
Uf,pridem po tednu dni...pa nas najdem na drugi strani,pa še na novo.user posted image ...A nas bodo čez čas tudi zbrisali ali so nas samo zaklenili zaradi preveč strani??

Mi smo preživeli lep teden na štajerskem koncu.Malo bili na šopingih...seveda za našo gospodično.Pa pekli kostanje,pa potem zdravili Živo,ki so jo spet popikali komarjiuser posted image user posted image ....bila je cela bulasta,pa spet otečena okoli oči.Na štajerskem so še bolj strupeni kot pri nas al kaj..?!
Nazaj grede smo se včeraj ustavili v ZOO-ju...Živi se je kar trgalo od sreče.Še celo pot v avtu je potem govorila o zebrah,pujskih,ovca,kravah....žirafah....
Po poti smo doživeli snežne plohe,doma pa nas je pričakala prav ledena zimska burja...brrrrrr


Toliko na hitro,pa lep popoldan!

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 9:03:28   
Kofi
Heloo - da se še mi malo pofočkamo :)

Sploh ne morem verjet, da je naša mala Neli tako pridna! Pogrešali smo jo 100 na uro, ko je prejšnji teden ni bilo doma! In vikend je bil super! Ko smo jo šli iskat, je bla malo žalostna,...je premlevala kaj se je dogajalo čez teden, pa da naju res ni vidla. Pol pa je začela čebljat...že kr po savinjsko! Ful se pozna individualno varstvo..je kr napredovala v tem tednu. No, na koncu nama je rekla, domu!!! Pa jo je dedi vprašal če lahko gre poleg, pa je rekla NEEE..mamica, oči in Nelika. (Nelika si sama sebi pravi!) user posted image

V soboto smo se dobili z enimi kolegi iz Gorice. So bli pr nam...če se spomnite, smo bli enkrat skupaj na morju letos in oni imajo tudi decembrko, le da je na začetku meseca rojena. Očitno se je naša Neli boji, ker je cel cajt kar so oni bli na obisku jokala. Kukr ji je ona mala kaj vzela, je naša padla v jok. V nedeljo, ko smo bili pa skupaj zunaj na sprehodu  (sta se za rokice držale..kar je za našo Neli pravo napredovanje) in pol na kosilu, pa ni bilo ne duha ne sluha o njiju.

pokrivanje je pri nas super. Sem vidla včeraj, ko sem jo dala spat, da se mala kr sama pokrije. Danes je prišla k meni okoli 5.30, splezala gor name in sem jo pol samo prekucnila na sredino,...ona pa si je sama kovtr gor povlekla user posted image user posted image

Jana vi v MB, pa ne da bi poklicala!!! user posted image  user posted image  Sej vem...si mela prevč dela za se uštimat, da bi bla podobna tisti mladini, ki trenutno skače po barih in diskačih user posted image  Hecam se... sta sploh uspela z možem it kaj ven?

HIMH tebe pa res že dolgo ni blo na spregled! Lepo, da se imate doma super...kar se pa tiče varstva..otročki so fejst prilagodljivi, bolj kot si mi mislimo...mi smo tisti, ki nam je fejst hudo!

Nana Liza kolkor te jaz poznam se ne rabiš bat za še kakih dodatnih +12, ni šans da jih pridelaš...čeprav sem tko mislila tudi o Jani, pa mi še zdaj ne gre v glavo ki so tiste pridelane kile??????

Nič, bo treba it delat...pa se mi res ne lubi. Aja...danes sem si že bundo oblekla...vedno mi je na začetku zime kr nerodno bundo gor dat, ker se mi zdi da me bojo ljudje čudno gledali...sej veste, danes so eni v puhovkah eni pa v mal debelejših puloverjih...na kero stran naj se postavim (če nimam nič vmesnega za gor dat )? user posted image  Sej je blo komaj 3 stopinje zjutraj user posted image  pa še ta zima!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 10:45:55   
mml
No tako, pa je spet ponedeljek...

Manca se ej seveda čez vikend zbujala kot bi jo kdo nastavil ob 6.30, danes je pa lepo mirno spala in gledala kot čuk, ker sva jo budila...Sem jo pa včeraj oblekla v pižamico - pajac - s stopali in je bila danes zjutraj prav prijetno topla, ker sicer je imela že kar mejno mrzla stopala. Sicer je pa ponoči parkart odpotovala po postelji user posted image , ob 3.45 je bila namreč čisto počez na spodnjem delu postelje, zjutraj je pa spala normalno po dolgem z glavo tam kjer mroa biti in lepo pokrita, ne vem kako ji to uspe user posted image

pegica Manca se tudi zna sama pokriti, če ji rečeš ali pa če se igra, ampak ponoči pa to ni opcija...
Pri nas je tudi podobno, da se Manca "boji" otrok...no mogče bi bilo boljše reči, da ne ve kaj z njimi početi in po tem se igra rajši sama zase...pa bolj všeč so ji tako bolj divjaški, razgrajaški otroci, za tistimi začne takoj ponavljati in divjati z njimi naokrog user posted image

Nana Liza se boš morala pa še hudo potrudit, da boš v tem mesecu pridelala še 12 kg plusa user posted image . Jaz imam v primerjavi s prejšno nosečnostjo 2 kg viška, kaj šele bo...

šnucika lepo, da ste uživali na Štajerskem...kaj je pa letos s komarji pa ne vem, pri nas jih na srečo ni ne vem koliko,...ena izmed redkih dobirh strani zime je, da ni teh nadležnih zadevščin...

jana bravo za novo frizuro...jaz bi tudi morala k frizerju, pa se mi čisto nič ne da...bom šla po praznikih...zdaj nimam časa user posted image . Kdaj se dobimo na kavi? Jaz lahko vsak dan razen torka, ko grem na telovadbo user posted image

Nič ne pomaga, moram it delat...noče nihče namesto mene user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 12:55:58   
kofetek2010



IZVIRNO SPOROČILO: pegica1
Jana vi v MB, pa ne da bi poklicala!!! user posted image  user posted image  Sej vem...si mela prevč dela za se uštimat, da bi bla podobna tisti mladini, ki trenutno skače po barih in diskačih user posted image  Hecam se... sta sploh uspela z možem it kaj ven?


ups user posted image  se nisem spomnila - itak mi ni bilo za nikamor user posted image  
Sicer ne vem, če je moja trenutna frizura primerna mojim letom?! user posted image  Ker moj ljubi mož je rekel, da sedaj zgledam 6.mesecev mlajša?! user posted image  Nesramnež!!! user posted image  
Ven pa nisva šla... je bilo premrzlo. user posted image  
Smo pa bili v petek na Lentu na lepinji - njama! Takih nimajo nikjer in ko smo v MB moramo obvezno v Ranco. user posted image




IZVIRNO SPOROČILO: mml
jana bravo za novo frizuro...jaz bi tudi morala k frizerju, pa se mi čisto nič ne da...bom šla po praznikih...zdaj nimam časa user posted image . Kdaj se dobimo na kavi? Jaz lahko vsak dan razen torka, ko grem na telovadbo user posted image


izgovori, izgovori... user posted image  Zdaj imaš zihr daljše lase od mene! user posted image
Za kavo pa lahko npr. v sredo (mislim, da sem za ju3 že zmenjena user posted image  - čeprav še nisem dobila potrditve!?), v četrtek je dan za marElino telovadbo, pol pa je še samo petek user posted image







A vas tud tolk zebe? Mislim, da me bo v desno roko vsak čas zanohtalo... user posted image


lp vsem in uživajte! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 13:48:40   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: jana73


Za kavo pa lahko npr. v sredo (mislim, da sem za ju3 že zmenjena user posted image  - čeprav še nisem dobila potrditve!?), v četrtek je dan za marElino telovadbo, pol pa je še samo petek user posted image




Meni je v sredo OK...za zunaj vreme ravno ne bo, razen če bi se mogoče šle kam sankat user posted image , tako da bo treba naše divjakinje spravit nekam na toplo, kjer bodo lahko divjale...

Kar se pa las tiče, je pa čisto res, da sem že prava dolgolaska user posted image

Grem, ker imam ob 14. okulista, ne maram pregledov pri okulistu, ker se vedno počutim prav čoravo, ko ne ločim H od N in L od U  in podbne neumnosti...

 

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 14:01:28   
arielca
Zmrzujem user posted image ...  Kolk je mrzlo user posted image !

Recital je uspel user posted image ! Baje so bli luštni in fajn user posted image . Sem tako ponosna na njih. Danes so za nagrado dobili vsak eno čokolado.

Brina še vedno kašlja user posted image . Dajem ji Prospan, mažem jo s Fitobalmom, inhalirava zelišča in upam, da bo kmalu OK. Vročine nima, razpoložena je za vse traparije user posted image .
Samo upam, da mi naslednji teden ne zboli, ker tako zelo čakam počitnice in dopust v toplicah.

Ta teden imam še študijsko, tako da sem polno zaposlena. Seminar, ki bi ga mogla imeti v sredo in četrtek, pa so mi prestavili na naslednji teden, tako da gladko ne grem. Med dopustom pa ne mislim viset 16 ur na seminarju user posted image . Baje so spregledali počitnice, ko so spreminjali datum user posted image . Sem se zmenila, da pridem na drugo izvedbo v marcu.

Počasi šibam po Brino. Vrtec je sicer blizu, ampak bom šla kar z avtom. Ker pada nekaj med snegom in dežjem, piha kot 100 user posted image  pa še zebe me.

Zbiram podpise podpore za ukinitev zime in uvedbo poletja user posted image . jana73, vem da si ti prvopodpisana user posted image .





_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 15:04:53   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Zbiram podpise podpore za ukinitev zime in uvedbo poletja user posted image . jana73, vem da si ti prvopodpisana user posted image .



Mene lahko tudi kr poleg pripišeš...sej se pridem podpisat tudi v Lj če je treba...samo da sem na seznamu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 15:11:14   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Zbiram podpise podpore za ukinitev zime in uvedbo poletja user posted image . jana73, vem da si ti prvopodpisana user posted image .



Mene lahko tudi kr poleg pripišeš...sej se pridem podpisat tudi v Lj če je treba...samo da sem na seznamu...user posted image user posted image user posted image



Joj,pa ne nooooo!!
Kaj moram prav obalka biti edina zagovornica zime!

Hočem sneg,zimo,burjo,december,dedka mraza!user posted image

btw..pri nas brije ko noro ta burja...diši po snegu....se vidi ,da smo na 274m višine in k nam hitro prinese kakšen snegec dol s hribov.

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 19:56:00   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Zbiram podpise podpore za ukinitev zime in uvedbo poletja user posted image . jana73, vem da si ti prvopodpisana user posted image .



Mene lahko tudi kr poleg pripišeš...sej se pridem podpisat tudi v Lj če je treba...samo da sem na seznamu...user posted image user posted image user posted image


Še ena podpisnica............Pegica jaz peljem user posted image .

Pa je res mraz grrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image .Čeprav imam rada zimo,mi to mrzlo vreme prav nič ne paše.Če vsaj pihalo ne bi.Hočem tooooooooooooplooooooooo!!

Moja drugopisana spi user posted image ,tak da skočim pod tuš in v hladilnik user posted image ,prvopisano pa ati spravlja v red user posted image in to s kakavom.

NOČKO

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 20:05:41   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Hočem sneg,zimo,burjo,december,dedka mraza!user posted image



Od vsega naštetega mi je samo tale všeč user posted image .

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 20:06:16   
arielca
Grem likat. Mam grozen kup perila in me pogled nanj blazno fajn pogreje user posted image .

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 20:37:23   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: arielca
Grem likat. Mam grozen kup perila in me pogled nanj blazno fajn pogreje user posted image .


ko boš končala pa hop v avto in do mene - gretja ne prižigaj, ker ti bo ob pogledu na moj kup tud vroče user posted image user posted image user posted image



glede mraza & snega: saj sta lahko, ampak nad 1000 m nmv user posted image  

grem Elo uštimat v spalno garderobo...


mirno noč in uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 21:26:20   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: arielca
Grem likat. Mam grozen kup perila in me pogled nanj blazno fajn pogreje .



ko boš končala pa hop v avto in do mene - gretja ne prižigaj, ker ti bo ob pogledu na moj kup tud vroče


Arielca- vmes, pa pridi še do mene na kofe, saj pri meni je pa kup še umazanega perila user posted image user posted image user posted image

Danes sem Elo imela dovolj že cel dan in je šla spat že ob 20huser posted image user posted image user posted image


Kaj je še proti zgagi?- meni mlek sploh ne pomaga več user posted image

Tale grda račka mi je pa tolk neumna nadaljevanka. user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.10.2007 22:42:42   
šnucika
arielca...tudi pri nas se lahko pogreješ...odkar smo prišli s štajerske samo perem....samo ne vem,kdo bo likal...user posted image user posted image

nana liza - ne mleka za zgago!Pomaga samo trenutno,potem pa jovo na novo.Jaz sem pila donat,pa rupurut,ker je bilo res kriza.






A je kdo omenjal globalno segrevanje..???user posted image user posted image user posted image ...jaz bolj verjamem meteorološkim heretikom,ki trdijo,da smo na pragu nove ledene dobe...juhuuuuu
Punce,nič panike,saj bo minil ta mraz pa bo spet toplo....decembra pa boste sneg klicale,če ga ne bo.


Takole...lep večer,pa sladke sanje,pa tople postelje....lahko noč!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.10.2007 8:27:18   
Kofi
Šnucika, tebi je opravičeno tako govorjenje o zimi, ker je možno, da bo le ta uničila komarje, ki vama fejst škodijo...sicer pa bi kr dol na obalo prišla pa te za uhe user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.10.2007 8:28:56   
Kofi
aja...dejte kako user posted image  naročit ... jaz zdaj pojem malico (beri rogljiček z vaniljevo kremo...njami), pol pa čez kako urico spet kofečke!

hvala Arielca (vsaj zdi se mi, da si ti napisala) za pesmico o mamici, ki pije kavico...naša mala se je včeraj tako režala ko sem ji jo zrecitirala user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.10.2007 8:47:43   
NRMM
Pegica še je kaj kofeta v đžezvi user posted image . Bi prav pasala zdej.....

Arielca upam,da se nisi snoči vžgala in,če te bo še zeblo,je pri nas tudi fejst vroče,stroj pere kot zmešan,sušilec suši še bolj,le peglajzl je len neverjetno user posted image .

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.10.2007 9:27:40   
Pajaca
HOJLA!

Ste me pogrešale???? Mela sem tako gužvo, da sem bolj malo na rr pokukala, pa na tole temo mi sploh ni ratal prit. Pol pa pridem pa kr neko nadaljevanje.... no ja tud prav.

Uglavnem moj most je končan!!! Včeraj sem ga spakirala v mapco in sedaj čakam na revizijo, da popravim kar bo pač treba. Kr neki!

Tko da danes grem k zdravnici, naj me da na bolniško, ker se mi bo zrolal. Zredila sem se ko pujsek, kar pomeni da sem živčna in moram mal odspat. Učenja mam pa tud en kup. Za 2 predmeta imam skupaj ene 150 strani za se naučit, za 2 pa moram še izpiske narest. Kriza bo.

Pajacek pa raste. Vsak dan več pove. Klepetav je še pa še. Zdaj praktično pove vse, če ne zna pa že nekak. Pa ratal je mal jokast, kr neki užaljenost špila pa jokca. Smotko. Hladilnik itak že dolgo odpre, Pajacka ga ne more, še jaz ga težko. Tko, da si tud sam postreže s hrano če ma čas, itak imamo omarco s sladkarijami čist pri tleh, da ni panike.

Pa še zbirčen je ratal. Sploh za oblečt, ma to mora bit vse po njegovem. Sam bo zbral vse. Mi je naročil, naj mu kupim pulover z Pujem.... on vsem medvedom reče Pu, tko da ni kaj bo treba v nabavo. Pa ja zanč sem mu tlačla gor ene Pajackine žabice, za probat številko, se je kregal name, da to niso njegove, da so te za Pajacko, ker imajo rožice gor, tko da sem pol najdla ene temno plave za probat. Res je ratal že tak, da točno ve kaj je za babe. No zdaj pa moram še v nabavo in žabe kupit, dokler mi ne pove, da sam punčke žabe nosijo.

Kahlca je pa pri nas tako, da ko se polula hoče na kahlo. Mal ga še tajming jebe, a bo že. Je pa zato Pajacka že 3 tedne suha ponoči, samo pred spanjem jo moram na kahlo fliknt.

Imamo pa še en problem in sicer Pajacka hodi na telovadbo in Pajacek bi tudi hodil. sam je telovadba taka da pustiš tam otroka. Pa ne vem, če bi njega tam pustila, če bom pa zraven, pa Pajacka ne bo hotla telovadit. Tko da moram klicat vaditeljico, če bi lahko probala v petek pustit še Pajacka tam, pa da me pokliče če ne bo šlo, al pa če v garderobi počakam.

To je to, hitro javljanje iz službe. Zdaj grem pa probat skenirat moje slike s Peruja.... da jih imam na računalniku, če bodo lepe seveda....

Uživite, pa držte pesti, da dobim danes 14 dni bolniške, da se poberem in kaj naučim.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.10.2007 10:29:15   
arielca
Včeraj sem vse zlikala user posted image . Je bila pa potem pozna ura in iz uvidevnosti nisem šla likat še k ostalim user posted image .

Pajaca, držim pesti za bolniško in učenje user posted image . Jaz sem tudi razmišljala o telovadbi za Brino, ampak v vrtcu imajo Fit program in so otroci 1 uro sami z vaditeljico, tam, kjer bi lahko jaz migala zraven so pa precej pozne ure. Bova poskusili naslednje leto. Poleg tega se mi zdi, da ima dovolj 'programa' že v vrtcu in ji popoldan paše, da je malo bolj prosta.

Šibam še malo delat. Sem se spomnila, da moram skopirat učne liste in da bo čas za  user posted image . potem pa še 2 uri pouka in grem domov. ta teden odštevam ure do počitnic user posted image user posted image user posted image .







_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.10.2007 10:59:03   
mml
Dan,

danes pa začuda nismo na drugi strani, ste bile že navsezgodaj prav čvekljive user posted image

arielca jaz sem tudi včeraj likala, ampak bolj iz preventive, ker kup še ni bil hudo grozeč, ampak ker me konec tedna spet čaka preoblačenje postelj, čemur seveda sledi likanje posteljnine...to se mi pa prav vleče user posted image . Kam jo boste mahnili za krompirjeve počitnce?
Jaz grem od sobote do srede v Torino na en kongres (zadnji za nekaj časa user posted image ), tako da bosta moja dva sama kraljevala, no varinta je še, da bo šla Manca za ponedeljek in torek k moji mami, ker se ima user posted image  za učit, pa nekaj je govoril, da bo pobelil otroško sobo...

pegica jaz se kavi odpovem, bi pa rogljiček user posted image

Nana Liza kot ti je že šnucika povedala mleko je NE NE NE, ker ti še dodatno povzroči izločanje kisline v želodcu. Odpovej se sladkarijam user posted image , pa s kakšnim Rupurutom ali čim podbnim poskusi

Nič me kličeje, da me čakajo ljudje...bom po tem še malo nakladala in nas reševala zadnjega mesta user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.10.2007 15:04:35   
JanJan
Sam tolk, da nas spravm na prvo stranuser posted image

Arielca, ko te bo spet zeblo, se priporočam, pri meni je tudi viiiiisooook kup perila za likatuser posted image

Na hitrco, danes grem pa tud jaz na oblikovanje glave user posted image , tj. frizure. Upam, da ne bom zaspalauser posted image na stolu, sem imela nočno bujenje vsako urouser posted image . Ne vem, kakšne user posted image nočne more ga mučijo, glede na to, da sedaj vsako jutro prav teče v vrtecuser posted image .

Ga šibam iskat, potem pa naprej....

Lepo popoldneuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.10.2007 15:07:05   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

Šnucika, tebi je opravičeno tako govorjenje o zimi, ker je možno, da bo le ta uničila komarje, ki vama fejst škodijo...sicer pa bi kr dol na obalo prišla pa te za uhe user posted image user posted image



Pridi,pridi....user posted image
Vse ste vabljene na pravo burjo in svež obalno hribovski zrak!

Verjetno se bodo podatki o vremenu na obali velikokrat razlikovali,ko bo pisala cuma ali pa jaz...saj je ona dol,ob morju,jaz pa v "hribih".Da ne bo katera mislila,da vas za nos vlečem,če bom pisala,da pri nas sneži.user posted image

Ja,drugače pa je res,da že od otroštva obožujem zime.Verjetno zato,ker takrat nič ne cveti in nimam alergije..user posted image user posted image
Pa nora sem na december,praznike....pa še Živa je decembrček,tako,da je zima zame oh in sploh!

Uživajte popoldne in pazite,da spet ne pademo na drugo stran!


_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...
Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?