|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 88 89 [90]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
24.4.2012 12:37:00   
srečica
hej punce

po dooooooolgeeeeeeeeeeeem času se javljam tudi jaz. Čestitke BObika za poroko in Renan za punčko, pravtako vsem ostali, ki ste medtem časom 2. rodile.

Pri nas je tudi zelo živahno. Kot veste ima ANže 2 leti starega bratca Vita.
POvejte kako so kaj vaši naši 6 letniki? Anže je postal full zamerljiv, se za vsako stvar namuliin odide v svojo sobo, full je občutljiv. Je to normalno za 6 letnika? So vaši tudi?

Drugače pa imava sedaj probleme z vodo. So mu našli beljakovine v urinu in morava zdaj že 3.dat vodo,če bo še vedno isto gre na UZ ledvic. Full me je strah,če je kaj narobe. Pa malo me skrbi, glede dlačič (mogoče se sliši smešno ampak niti malo ni),namreč na vsaki strani nad ustnicami ima malo črnih dlakic in sem vprašala zdravnika, če je to normalno. Pravi, da to normalno dokler ne začnejo rasti dlake po spolvilu in pod pazduho. Tiste črne trde ne smejo bit. Pa pogledam doma in ima po jajčkih majhne svetle dlakice. Ima kateri od vaših fantov tudi to? Panika. Strah me je, da ni slučajno prezgodnji puberteti. Jutri greva odnest vodo in bom pokazala zdravniku. Zdaj sem vam malo zatežila s svojimi problemi. Upam, da ne boste jezne.

Lepo se imejte in se kaj javljajte.

Darja


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
   RE: Januarke 2006-2
7.5.2012 10:48:05   
renan
hmmm... jaz tega z dlacicami in prezgodnjo puberteto se nisem slisala... anze se je vedno hitreje razvijal od ostalih, mogoce je to normalno za njegov tempo...user posted image   Me prav zanima, kaj so ti rekli zdravniki...

z nasim malim se da kar fajn komunicirati trenutno, vcasih sicer ima kaksne izpade jeze, ampak uspeva mu, da se hitro pomiri, najbolje, da ga takrat opomnimo in pustimo pri miru, dokler ga ne mine.

hvala vsem za cestitkeuser posted image

< Sporočilo je popravil renan -- 7.5.2012 10:49:42 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
   RE: Januarke 2006-2
6.6.2012 9:18:59   
srečica
Heloooo

evo spet mene. Ja z Anžetom je vse ok, svetle dlačice so čisto normalne, ne smejo biti trde in temne. Beljakovine - proteini v urinu pa so se tudi umirili.

Glede na to, da gredo naši sončki v šolo me zanima, če ste že kaj gledale šolske potrebščine? Jaz se trenutno ukvarjam z barvicami, flumastri, voščenkami.... in ne vem katero firmo naj kupim, da bo res kvalitetno? Fajn bi bilo če bi se katera javila kaj boste kupovale.

Torej drage januarke hitro na forum in vsaka kaj malega napisat.

Lepe pozdravčke,

Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   RE: Januarke 2006-2
6.6.2012 10:05:50   
lonja
Helooooo,

no, mi pri barvicah in voščenkah še nismo, to bomo po mojem nabavljali tik pred zdajci. Imamo pa jutr roditeljski sestanek in bomo izvedeli vse, kaj nas čaka oz. tudi kaj nas ne čaka in bo treba nabavit. Drgač pa smo ta teden sami, brez naše bodoče prvošolke, saj uživa z vrtcem na letovanju na Debelem Rtiču, vreme jim kar služi, program imajo pa tak, da jim zihr ni dolgčas. Ker meni občasno je, nobenih izbruhov trme, no, pa tudi prijaznih in toplih pogledov ne....še sreča, da imamo Manco, ki nam dneve vseeno lepo pestri user posted image .

Dopust se nam počasi bliža, gremo že 25.6. za 14 dni na Pag, to bo prvi del, potem pa še en delček konec avgusta pred šolo. Vmes pa me čaka velikoooo dela v službi, vikendi pa bodo seveda družinsko obarvani, bomo malo skakali sem in tja, večinoma kar po toplicah, pa kakšen Bohinj in bo poletja spet pri koncu.

Kaj pa kaj ostale počnete?

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
   RE: Januarke 2006-2
12.7.2012 20:45:43   
pikica*
Ojla, se pozdrav z nase strani. Precej casa se ze nisem oglasila, ker enostavno ni bilo casa. Tudi mi se pocasi pripravljamo na solo. Knjige ze imamo, to je pa tudi vse. ocitno bomo ostale zadeve nakupovali zadnji trenutek.
No, nasa Zoja je pred kratkim pokasirala ocala. Na sistematskem pred solo smo namrec ugotovili, da ne vidi dobro, pri oftamologu pa smo dobili se potrditev. Precej visoka dioptrija in zelo zoprna kompbinacija s cilindri. Pa na eno oko samo 30% vid. Nikomur ni jasno, kako do sedaj tega nihce ni opazil. Glavno, da imamo zdaj ocala.

Drugace pa trenutno uzivamo na dopustu. Letos smo se odlocili za potepanje po Kanadi - trenutno smo v Torontu, potem pa jo bomo mahnili naprej. Skoraj en teden dopusta je ze za nami, cakata pa nas se dva.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
   RE: Januarke 2006-2
16.7.2012 11:03:50   
lonja
Pikica*, oooo, vi pa kar takole vandrate po svetu, lepo lepo user posted image . Kako pa otroka prenašata tele podvige, verjetno sta navdušena, kolk imate pa kaj toplo zdele tam gor? Po mojem vročine glih ni, moraš malo raportirat ko pridete nazaj.

Mi smo tudi že zaključili prvi del dopusta. Nismo bili tako potujoči, smo jo mahnili samo do Paga, ampak smo preživeli dva čudovita tedna, brez kapljice dežja, Ajda je vsak dan hodila v mini klub, kjer so se otroci njene starosti zabavali po svoje, Manca je hotela biti pa kr lepo z nama in je blo tudi čist kul. Veliko smo plavali, se malo sončili, veliko in dobro jedli, enkrat smo šli na ladijski izlet do Kornatov in je blo super. Skratka, investicija v prikolico se je za prvič super obnesla in že komaj čakamo naslednji dopust. Zdele do sredine dobusta bomo kr bolj ob vikendih leteči, po 15.avgustu pa imamo namen še na eno rundo v Dalmacijo, najverjetneje v Šibenik.

V soboto smo kupili šolsko torbo in jo potem celo nedeljo nosili na ramah po hiši gor in dol. Je hotela medvede dat noter spat, pa sem jo nekako prepričala, da torba ravno temu ni namenjena. Pa dobr, naj uživa do septembra.

Rija, vi ste tudi že nazaj. Kako ste bili zadovoljni v Čikatu? Meni je tale Straško čudovit, tudi mobilne hišice so res krasne, pa tko fajn ob morju so locirane, noro dobr user posted image . Bi šla kr spet tja....

Lep dan vsem!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
   RE: Januarke 2006-2
21.7.2012 9:08:15   
RIJA*
Lonja smo nazaj user posted image  in čikat je superuser posted image  res...sploh tisti del,ko so mobilne hiške je totalno miren...ma krasno. jaz poleti v hotel ne grem večuser posted image
gledamo pa nekaj za konec avgusta....sicer bomo šli za ene 4 noči in je prav problem kaj pametnega najti...je še vse zasedeno...vam je seveda lažje user posted image . sem pa tudi gledala mobilne v šibeniku...super...ker tam v hotel itak ne bi šlauser posted image

midva sva vse nabavila že pred morjem in vse čaka spakirano v pisarni...in to je to. veseli se...KAO..

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
   RE: Januarke 2006-2
21.7.2012 13:58:21   
lonja
Rija, no, potem se pa mogoče v Šibeniku srečamo, mi gremo približno 20. avgusta dol in ostanemo do 31.08., ko mormo bit nazaj, ker se 1.sept. moja sestra poroči  user posted image .

Lepo soboto!

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   RE: Januarke 2006-2
31.7.2012 22:40:44   
pikica*
Evo, mi smo nazaj. Dopust je bil super, jet lag bolj kot ne mimo (Zojo se malo daje), tako da smo ze v starih tirnicah. Otroka sta vse skupaj odlicno prenasala. Verjetno zato, ker sta ze navajena potovanj in letal. Resnicno ni bilo nobenih tezav. Zoja pa je tako uzivala, da sploh ni h domov. Prevandrali smo vzhodni del Kanade in na koncu zakljucili potovanje v New Yorku. Lepi trije tedni, ki so nas spet spomnili na to, da je popotnistvo lusna zadeva, svet poln novih odkritij, ampak kvaliteta zivljenja doma pa se vedno top:). Vreme...nic kaj hladno ni bilo. Najhladneje je bilo v Ottawi, kjer smo imeli prijetnih 25C, drugace pa vecnoma ves cas preko 30C.

Zdaj pa spet klasika......

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
   RE: Januarke 2006-2
9.8.2012 9:40:57   
Ovnica78
Oj, oj!!!

Me že nekaj časa ni blo tu gor (verjetno lahko rečem kar par let), pa vidim, da naša tema še kar živi user posted image .

No, tudi s Tinom se pripravljava na prvi razred. Kar ne morem verjet, da je tako hitro minilo. Večino stvari imava že nakupljenih. Probleme imava še s šolsko torbo. Tinu je tako najbolj pomembno kaj je narisano na torbi (Beyblade), jaz gledam pa še druge stvari. Pa saj je še čas.

Na morju smo bili 15 dni, v prikolici. Bi šla še kar nazaj, če bi bilo mogoče.

Čestitke vsem za nove družinske člane, zaroke, poroke,.... pa še za kaj pomembnega kar se vam je zgodilo...

_____________________________

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
   RE: Januarke 2006-2
14.12.2012 7:58:07   
renan
Pozdravljene!

Ce slucajno katera pokukne na naso temo naj me malo tu polajka:

http://www.ringaraja.net/Darilni_paketi/Glasovanje_prvi_rd

LP vsem!user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
   RE: Januarke 2006-2
3.1.2013 21:22:51   
alenkica
Živjo vsem po dolgem času!
Tudi Jure že obiskuje prvi razred. Je zelo ponosen da je prvošolček in se je zelo spremenil. V dobrem smislu. Postal je veliko bolj samostojen, bolj ubogljiv.
Bratec Miha pa ima 4 leta in ima včasi napade trme in neubogljivosti in velikokrat hoče imet to, kar ima Jure in kar on počne. In v takih primerih ne vem kaj nardit, včasih ga pustim, naj se zjoče, včasih pa to ni mogoče, v trgovini recimo. Zdaj pa Jure kar popusti in mu recimo da igračo, kar mi tudi ni všeč.
Kako ve rešujete take situacije?
Čestitke Renan za Doro - vem, sem zelo pozna
Myflower verjetno tudi že pestva svojega tretjega otročička.
Imejte se lepo, upam, da se bo še kera oglasila.
Lp

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
   RE: Januarke 2006-2
4.1.2013 5:26:17   
shuibingyue
user posted image
The best game tablet phone,the hottest game tablet phone in 2013 !! Support multi languages!!Would you like to know how it could be ?? Click

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
   RE: Januarke 2006-2
5.1.2013 8:39:00   
RIJA*
Dobro jutro

user posted image

pa imamo....sedemletnika....in renan tudi...čas tako hitro beži, da bomo, če bo rr obstajal, kmalu poročale, da se pakirajo od domauser posted image

evo...NAŠ mesec....vse najboljše vsem januarčkomuser posted image

(odgovor članu shuibingyue)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
   RE: Januarke 2006-2
7.1.2013 19:45:16   
renan
Joj pa res hitro beži...

Naš je na praznovanje povabil svojo punco. Poljubljala sta se tako strastno, da sem mislila, da se bosta zalepila.user posted image So vaši že tudi tako dejavni v ljubezni?user posted image Kaj bo šele, ko nastopi puberteta...

Naš je tudi vesel, da obiskuje šolo.

Vse najboljše za rojstni dan vsem!!!!!

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
   RE: Januarke 2006-2
10.1.2013 11:00:27   
srečica
hej punce,

kako ste? Čestitke vsem našim januarčkom in januarčicam za naprej in nazaj... user posted image user posted image .

Kako boste praznovali oz. kako ste? Anže si bo povabil par sošolcev in še nekaj prijateljev, en dan pa bomo praznovali bolj družinsko.

Kako so vaši otroci v šoli? ANže je pri znanju super, mu vse gre gladko, le jezika rad in kar nekaj vmes komentira kar ne bo smel. Je klepetulja in rad malo moti pouk.

Lepo se imejte, lepo praznujte pa kakšne slikici bi lahko dodale.

Darja

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2013 9:49:37   
Rahelca
Draga dekleta, po dolgem času se oglašam tudi jaz. Še malo, pa bodo naši januarčki stari že 8 let!!! Le kam je zbežal ves ta čas? jaz sem bila dolgo zelo bolna, no, zdaj je spet vse ok....Ana in Jan sta tudi že velika in vedno lažje mi je. Sara je občasno trmasta, odgovarja....Se mi zdi, da ji manjka oče...le-tega spet ni na spregled od aprila letos. No, je bolje tako, kot pa da jih pretepa in sekira:-)). Zdaj sem spet aktivna, vesela bom vsake, ki se bo oglasila. Z nekaterimi imam več kontakta....pozdrav vsem.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2013 21:19:52   
lonja
Dan,

oooo, kolk lepo, da se je Rahelca upala privleči tale naš čvek iz naftalina user posted image user posted image . Bravo.

Tudi pri nas rastemo (ja, kje pa ne, a ne?), bejbi bosta decembra spet praznovali, ena 8 let in druga 5 let user posted image , tamala je čedalje večji lumpek, vse fore od ta večje pobira in zraven doda še kanček nagajivosti, pol pa veste kaj rata. Balsam za živce naju z user posted image . V šoli nam gre dobro, računamo kot veliki, zdej smo začeli še požirati knjige (no, ne dobesedno). Drugo leto gre v šolo še mlajša in končalo se bo vrtčevsko življenje user posted image .

Dans smo se malo potapali, oči je imel neko službeno zadevo, pa smo šle z njim in se šle dopoldan kopat v Čatež, ki je blizu očijeve službe, popoldne pa smo naredili še izlet do Zagreba, kjer je še mami prišla na svoj račun z nakupom dveh kostimčkov user posted image . Jutr bomo praznovali očijev rojstni dan, v ponedeljek pa pičimo v Banovce na štiri dni dopusta, baje bojo luštne animacije za otroke user posted image .

Bodite fajn, pa dejte se res kaj oglasit še ostale.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
   RE: Januarke 2006-2
30.12.2013 20:07:40   
RIJA*
pa pejmo po vrsti
user posted image user posted image

Rahelca: nisi mi ti nekaj omenjala, da prideš decembra k nam? jaz ti še vedno nisem odnesla do Simone onih zadev :( mogoče pa mi uspe jutri...ko sva glihuser posted image svetlobno leto narazen user posted image

Lonja: jutri VSE NAJBOLJŠE user posted image naši nesojeni januarki Ajdi!

potem pa pridejo naši na vrsto...ja, kar verjeti ne moreš, da so že 8...
moj si je za 8 rojstni dan zaželel izlet v Postojnsko jamo in povedal, da noče igrače....odrašča...user posted image

vsem januarkam, ki še berete tole temo pa seveda: VSE DOBRO IN LEPO V NOVEM LETU!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 88 89 [90]
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 88 89 [90]
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?