|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
2.6.2008 9:39:59   
maychika
jej kaj je videt luštno...prav lepo je otroke videt na kupu. komaj čakam, da se srečanje ponovi. mi je prav žal da nismo mogli priti, čeprav pri nas se je sonce večino časa skrivalo za oblaki. če je bilo tudi tam tako potem bi v bistvu lahko prišli, samo nikoli ne veš. kasneje grem še ostale slike pogledat. zdejle lih tia na kahli sedi in telebajske na tv prek računalnika gleda, pol pa če kej delam ji preveč šteka....

lp vsem...

aja, hi hi, prejšnji teden smo začeli prodajati stanovanje...hja...je že prodano...v enem tednu. to je tudi pohvale vredno kaj...

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
2.6.2008 10:21:35   
Krista28
Evo, pri nas sta oba včeraj zaspala kot topa. Očitno je bil razgiban in pester dan. Men je blo prav luštno spet vas mal vidt, ne sam brat...pa vse pohvale fotografinjam Marelici in Eyiuser posted image user posted image . Dobr je tole vama ratal....

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
2.6.2008 10:29:44   
barba
Včeri je blo res fajn. Naše slike pa še pridejo enkrat tekom dneva.user posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
2.6.2008 13:33:53   
mojčika
Joj krasno, naši bi se zmešalo od takšne družbe, mi še vedno neznansko obožujemo vse otroke, sploh pa dojenčke. MM je dobila še enega bratrančka in že prvi dan nam je povedala, kako mu je ime in kolk ga ima radauser posted image

Jaz sem danes šla v službo, a me je napad kašlja tako hudo zagrabil, da sem morala k zdravniku. Sprejela me je najprijazneša sestra, Ankicauser posted image , ena luštna babica... no zdravnica me je pa nagnala domov s celo vrečo zdravili, pljučnica je res, čeprav brez vročine in da bi šla v službo jutri, mi je popolnoma prepovedala, kjub temu, da se sploh ne počutim tako slabo. Bom pač malo počivala, to pa tudi ni slabo. Bom imela malo več časa za vas.

Tudi jaz upam, da se ponovno dobimi kaj kmaluuser posted image

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
2.6.2008 18:28:27   
Anonimen
Da se še jaz oglasim user posted image user posted image user posted image , ja, je bilo fajn, Kristino je čisto fascinirala Meta, je samo o njej govorila potem user posted image user posted image user posted image . Se moramo jeseni spet srečat. Aja, slikice so super.

user posted image  Mojčika, fajn sestra, ne? Ti pa kar počivaj in poskrbi zase, da se ti še kaj ne poslabša. Pa da ti ne bo spet treba k tej fajn sestri (prevod za ostale: moji mami user posted image user posted image user posted image ).

O, Maychika, to ste pa hitro prodali user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
2.6.2008 23:00:37   
eya
Oj!

Ravnokar čakam, da mi pošlje vse slike-sem jih končno spet zbrala, da jih dam naročit-jih že eno leto nismo dali nič delat, tako da se jih je že kar nekaj nabralo.

Maychika, super za stanovanjeuser posted image  Včeraj je na srečanju sonce kar pripekalo. Kako je s Tio? Živahna kot normalno?

Mojčika, hitro okrevanje. Kako je v novem stanovanju, imaš že kako fotko? Od pleničk se pri nas zaenkrat še ne odvajamo, ker niti za kakt ne pove, kdaj ga tišči. Mogoče bomo med dopustom poskusili. Ko smo bili februarja na dopustu, je prav lepo hodil na kahlico. Zdaj ko pa je v vrtcu, pa doma samo po par ur, pa še to smo večinoma zunaj, je kar težko odvadit.

Pa lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 8:43:07   
barba
No, naših slik pa še nekaj dni ne bo, ker nam je doma strela včeraj uničila tako modem kot računalnik. user posted image user posted image user posted image
Usekalo je čisto blizu, tko da se je še po zraku slišalo prasketanje. Prav grozno!

Morem delat .... pa še delavce imamo spet domauser posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 9:17:43   
Krista28
Dobro jutro,

Ojoj Barba......pri nas je včeraj tud strelalo.....k sreči nič uničilo.

Zdaj se moram pa oblečt pa ven na en kofe,....pride sovozičkarca.

Kristjan je zvečer tud sam dol padu, pa spal celo noč, ne da bi se prebudiluser posted image user posted image ....trampolin ga je uniču......še včeraj je o tem govoril......


_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 12:50:46   
mojčika
Hojal, sem doba in takoooo bi šla ven, drugače čist ok, a kašelj je obupen, sploh ker gre tako ven.

V album sem dala par fotk, dnevna, ki ji manjka še regal za TV, svoj delavni kotiček, sobo MM, ki je zelooo pospravljena user posted image , najina spalnica. Kuhinja je ostala še ta stara, ker ko se znebiva vsaj enega kredita, takoj kupiva novo. Kuhinja ima tudi shrambo. Smo v visokem pritljičju, od spalnic stran dva metra je travnik in zahajajoče sonce, dnevna in kuhinja sta obrnjeni k jutranjemu soncu in gledamo v zelen hribček. Res luštno, vsakomur, ki pride k nam, je razgled super. Drugače pa še hodniček in dokaj velika kopalnica, ogromna klet in skupaj s kletjo okrog 80 kvadratovuser posted image . Na regal v dnevni pa čakam že celo večnost, upam, da bo kmalu.

Naj povem, da so naši uspehi brez pleničke kar dobri. Kakamo tako samo na školko, niti ne več na kahlico, polulala se nama je v dveh dneh dopoldan ene dvakrat, danes pa smo že trikrat lepo lulali na školko. Ponoči pa bo treba še čakat. Gre nam pa kar dobro in dokaj fletno se ji zdi imet kiklco in spodnjice. Pa še vroče je tako, da bo brez plenič res fajn.

Imamo pa eno čudno zadevo, tako velik rigamo, po domače, da mi je že malo čudno, kaj bi to bilo, 10X na dan brez pretiravanja. A je kateri kaj znano, čemu bi to lahko bilo???

No zdaj pa malo poležečki teste popravljat in še dobre 3 tedne in počitnice, juhej, otroci se mi kar smejijo, ko jim povem, da jih težje čakam kot oni, zato sem pa zadnje dni zelo prizanesljiva z čim manj delavnimi urami user posted image



_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 13:46:03   
alička
Živjo!

Vidim da ste na srečanju uživali! Slikice so super! Najbolj spremenjen od vseh Aprilčkov, ki sem jih že videla v živo se mi zdi Žiga.
Živa pa je dobila zdaj k varuški novo prijateljico, ki se mi zdi izrezana Meta, se imata prav radi in Živa je se mi zdi, kar malo važna, ker več ni najmanjša in najmlajša user posted image .
V petek sem jo dobila iz varstva domov z zagnojeno rajso čez cel lev liček. Jo je ugriznila sovarovanka. To je že tretji orenk ugriz... prva dva sta bila na rokici in ji je ostala modrica skoraj 10 dni. Mi je popolnoma jasno, da bi se isto lahko zgodilo v vrtcu, ampak sem vseeno malo žalostna, glede na to da jo vedno ugrizne ista punčka. Ne vem če so ji starši doma vsaj poizkusili razložiti, da se to ne sme. Ali bi ve staršem kaj rekle?

Kar se tiče odvajanja od pleničke, se mi zdi da je Živa že na dobri poti, samo kaj ko kar zmanjka časa za to, da bi jo večkrat dala na stranišče. In kot pravi Eya, večino časa, ko sva skupaj sva zunaj, tako da sva začeli že prakticirati lulanje za grmom (se ji ful zdi!).

Kot ste mogoče opazile se vam javljam le v dopoldanskem času... internet sicer že imava, nimava pa še urejenega kabineta, zato računalnik še ni priklopljen. Manjka nam tudi še predsoba, pa zavese in slik tudi še nisva obesila.
Mojčika si me inspirirala in sem se tudi jaz potrudila in naložila slike user posted image user posted image user posted image . Razgled imate res lep! In MM ima luštno sobico. Pri Živini še manjkajo detalji, ampak glede da sem spet bolj sama kot ne ne zmorem vsega.

Zdaj pa nazaj na delo!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 14:19:19   
mojčika
Uf alička, mi se lahko gremo še skrit proti vašemu stanovanju, se vidi, da nam je zmanjkalo denarja. Imate res lepo kuhinjouser posted image , vse no. Tudi jaz komaj čakam, da jo dočakam. Tudi nam še manjkajo zavese in podobno, sobica od MM pa je itak na glavo obrnjena večino časa, ker pa je naša špelca mestna kmetica, pa brez pujsov, krav in konjev ne greuser posted image , naj pa povem, da se histerično boji metuljev in muh, da bi šla pa h kravam v hlev, pa nima zadržkauser posted image

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 14:25:33   
Anonimen
Mojčika, kaj pa počnete na vašem koncu, se sliši neprestano ropotanje, grmenje, sploh ne neha, nebo pa je črno, črno, črno user posted image user posted image user posted image . No, zdaj je že bolj z idrijskega slišat, pa v Žireh se tudi ne morejo nekaj zmeniti user posted image user posted image user posted image . Pri nas je tudi včeraj treskalo, Kristina je bila tako tečna, kot že dolgo ne, je čisto vremenska, danes pa spet, jo kar pri miru pustiva user posted image . Imam pa navado že od doma vse izključiti iz vtičnic. Je pa pri moji žlahtnici strela udarila v telefonski priključek na strehi in je šla potem še po vsej napeljavi, skozi telefon po polici. Ne bi verjela, če ne bi videla, kako je bila polica skurjena. Grozno, na srečo ni bilo nikogar zraven.

Alička,jaz bi rekla, na kakšen zelo diplomatski način, saj če bi bila v vrtcu, bi tudi vzgojiteljica (vsaj povečini je tako) ukrepala. Pač je normalno, da se otroci cufajo, grizejo, porivajo, ampak do neke meje oz. morajo vedet, da se pa to vendarle ne sme.

Zdaj grem pa še slikice gledat user posted image .

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 14:44:03   
mojčika
Ankica, bodo bolj Idričani in Žirovci krivi, meni je v rahli oblačnosti tukaj doma kar okuser posted image .

Alička, jaz bi tudi kaj rekla, še kaj hušega slišim od staršev, pa je pač treba ukrepati. Ugrizi pa sploh niso nedovžna svar. Le reci.

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 21:02:49   
eya
Hej!

Luštni stanovanji, Mojčika in Alička! Od tamalih sobice so pa sploh najbolj luštne.

Alička, jaz bi se verjetno najprej na vzgojiteljico obrnila, če bi Žiga takole hodil domov večkrat pogrižen.

Včeraj smo bili na obisku pri Žigovi bivši varuški, joj, kako ju je bil Žiga vesel, onadva pa njega. Je vse raziskal, pa še kar malo je šel počivat v svojo staro posteljico...prav luštno mu je bilo.

Riganje pa nam ni nič poznano. A pije kak nov sok, ali pa od kake hrane?

Uživajte, jaz si grem eno ledeno kavo naredituser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 21:32:04   
Marelica
Preden vas grem za nazaj brat, dajte si to pogledat. Mene je skoraj sezulo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=whOb9GPrHuM&feature=related 

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.6.2008 21:52:55   
Krista28
Luštna stanovanja imate, ni kaj. Pa velike sobe, vsaj po fotografijah sodeč......jej....kdaj bom jst lahk kej pokazala od našga prizidka. Sva rekla, da bova še kako leto počakal zaradi denarja.

Maychika, kako je pa s tisto vašo hiško, ki ste jo kupovali?

Mi je popolnoma jasno, da bi se isto lahko zgodilo v vrtcu, ampak sem vseeno malo žalostna, glede na to da jo vedno ugrizne ista punčka. Ne vem če so ji starši doma vsaj poizkusili razložiti, da se to ne sme. Ali bi ve staršem kaj rekle?

Alička, tu se ti jaz javljam, ker je Kristjan imel kar dolgo obdobje ko je grizel, oz. občasno še vedno. . In verjemi mi da me je bilo groza. Probal smo razložit, pa kao da jokam ker me boli, pa ingorirat, pa ugriznla sem ga nazaj, pa po roki sem ga, pa vse živo....še najboj je pomagal da sem ga dobesedno frcnila po žnablih, pa veš kako to boli....user posted image ...verjemi da punčki doma sigurno ne kažejo teh stvari in da je tudi staršem zoprno. To je faza, ki jo ima veliko otrok, in tudi ostali so mi povedali da mora pač čez to - eni imajo to foro, drugi igrač ne delijo, tretji cepetacijo..... Naj ti pa še ostale povejo, kako se je Kristjan v nedeljo obnašal, pa je to čist druga slika. Jo lahko pa s kako stvarjo Živa izzove ali pa jo ugrizne ker bi se z njo rada igrala. Bo morala pa varuška mal bolj pazit na tisto punčko.

Z odvajanjem gremo mi zelo počasi, in za ven ga še ne upam pustit brez plenice, pa tudi zadnje čase noče več sam rečt za lulat, ampak samo ko je že prepoznouser posted image . Kaka pa itak najrajš v plenico.user posted image
Sta pa te dneve oba otroka ful pridna in je prav luštno ko smo skupaj. Edino zvečer padem doluser posted image . Moje kile pa nikakor. Sem skoz tolk lačna....hvala Bogu je vsaj mleka dost...user posted image

Nč, grem počasi spat....upam na mirno noč.....želim jo tudi vam...


_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
4.6.2008 0:20:33   
maychika
uaaauuu kaj naj rečem. stanovanji sta super. alička...a je tvoj mož pilot, ko imate taka lepa letala razstavljena in ga veliko ni?

ja, naša tia je ok, moramo pač še opazovat, ampak je vse ok. tko da...hvala bogu da ni kaj bilo hujšega. smo se zgleda sam ustrašli fajn in to je blo to.

hiška nas čaka...zdaj mora samo še mami stanovanje prodat pa jo plačamo, obnovimo in se vselimo. kooomaj čaaakaaaamoooo vsi skup.

jej, jutri upam na lepo vreme. grem na koncert bon jovi. juhuhu

lahko noč...je več ksno

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
4.6.2008 21:35:27   
eya
Uh, tale mali na Mareličinem linku pa res raztura.

Maychika, bon jovi, ful fajn, uživaj maksimalno!

Pri nas drugače nič novega, grem danes bolj zgodaj v posteljo (no, vsaj namen imam zaenkrat takuser posted image ).

lp!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
4.6.2008 22:37:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

grem na koncert bon jovi. juhuhu



Jaz sem mojemu dragemu cle mesec na tak in drugačen način suplirala, da bi šla na ta koncert, pa me ni razumel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še moja naj naj najstniška skupina so bili user posted image .

Ksenja, kako pa ste vi?  Norice že izginevajo? Ste imeli včeraj kaj neurja, sem slišala nekaj na poročilih. Pa Marelica, pri vas?

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
5.6.2008 7:49:08   
mojčika
Uf kako vreme, grozno, no vsaj hudo mi ni, ker sem notri. Zdaj mislim, da gre na bolje in jutri definitivno zaključim svoj nedelovnik.

Maychika, jaz bi tudiuser posted image , no komaj čakam, da bo kaka prilika. Nekaj sem moža hecala za Madono v Beogradu, no a se ne ogreje kaj, saj nisem fen, vem pa da bo žur.

Marelica, mali res obvladauser posted image

Mi smo šele pri Maj, mama Moca, ata Anej, ata Pepe (namesto Peter), teta Maj (namesto Maja), stric Dam (namesto Damjan), Mema (namesto mama Ema) ....user posted image , tak predsedniški podvig res ne bi šeluser posted image

Smo pa res začeli že v stavkih govorit in zdaj poslušam, da:  Maja dela, uf ufuser posted image

No zdaj pa malo v pospravljanje in kuhanjeuser posted image  LP

< Sporočilo je popravil mojčika -- 5.6.2008 7:51:31 >


_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
5.6.2008 9:52:00   
barba
Ojla,
Maychika - kolk sem ti fovš za tale koncert. Je blo fajn?

Jst bi šla ful gledat v kino Seks v mestu, pa je moj reku, da gre zraven. Upam, da res! Sam nevem kdaj bojo film začel vrtet na dnevnem sporedu v kinu?

Je katera že poskusila tole: http://trgovina.pleniceracman.com/si/vpojne-hlacke-i223.shtml. To naj bi bile vpojne hlačke za lažje odvajanje od plenic. So pa pralne. Mogoče bom ene kupila, da vidim, če bo kaj uspeha.

Jaz sem pa preklela ves po vrsti, saj nam je strela totalno uničila domači računalnik.user posted image  Po celem Šenčurju že cel teden popravljajo in menjajo vmesnike, modeme, telefone, TVje, ... Strela je nardila tolk škode, da kar težko verjamem.user posted image

Alička in Mojčika - zelo lepa stanovanja imete.user posted image Alička tvoja kuhinja mi je ful všeč. user posted image
Jaz morem tud počasi Meti ta veliko posteljo kupit. Vidim, da jih imajo že skoraj vsi vaši malčki. Kje ste kaj gledale za sobice? Sem mal po netu gledala, pa mi ni bla nobena lih ful všeč.

Marelica - tale na posnetku pa obvlada. Sej Meta veliko zna, sploh pesmic, sam bivših predsednikov je pa nebi šla učit.user posted image

Grem še malo delat, čeprav se mi sploh ne da ...

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
5.6.2008 16:02:38   
alička
Samo na hitro se pofočkam iz faksa... doma sem še vedno v kameni dobi, brez računalnika...kos e človek enkrat navadi nanj mu kar fali.

Maychika hi, hi si blizu ampak moj ni pilot! Dela pa zelo blizu letal.

Jaz sem od srede doma na bolniški (prva bolniška na sploh, že trkam). Živa ima angino, ampak je danes že precej dobra. V ponedeljek grem na šiht.

Kar se griženja tiče imam občutek, da je varuški nerodno povedat punčkinim staršem in da oni sploh ne vedo, kaj se dogaja, zato jim bom jaz enkrat tako lepo povedala, da ne bi bilo kakšne zamere ali užaljenosti.

Hvala za pohvale za stanovanje in sploh za kuhinjo, sem tudi jaz zelo zadovoljna z njo (Dan Kuchen - kvaliteta je 1A, cena pa primerljiva z Gorenjem ali Sveo). Res sva se orenk vrgla v stroške... ampak kaj čmo, naši bivši "bratje" bi rekli: Kad gineš,  gini otmeno!

Toliko na hitro! Lepo se imejte. Pa se vam oglasim, ko pridem spet do kakšnega računalnika.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
5.6.2008 16:10:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Jaz pa ne morem gledat slikic v albumih, mi napiše, da moram biti prijavljena (kot da nisem), tako da si kuhinje (in ostalega) še nisem pogledala. Ampak dobra odločitev, alička user posted image user posted image user posted image . Pozdarvite se.

Maychika, a še spiš po prežurani noči? user posted image

< Sporočilo je popravil Ankica -- 5.6.2008 16:11:25 >

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
5.6.2008 16:25:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

user posted image user posted image user posted image  Jaz pa ne morem gledat slikic v albumih, mi napiše, da moram biti prijavljena (kot da nisem),


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem blond, se vidi, jaz gledam v albume na RR, pa mi ni nič jasno, no, zdaj sem pa pogruntala. Fajn kuhinja, Alička, res, mi je všeč. Zdaj grem pa še k Mojčiki firbcat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
6.6.2008 10:08:34   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: barba


Marelica - tale na posnetku pa obvlada. Sej Meta veliko zna, sploh pesmic, sam bivših predsednikov je pa nebi šla učit.user posted image



hi hi sej če jih začnemo že zdej bivše slovenske presednike učit, ne bo veliko dela...hi hi hi

koncert je bil hudooo dober, organizacija poden. je bilo na enem hipodromu pred dunajem in so prvič gostili koncert tam in so totalno zabluzili. pred izvozom z avtoceste se je otalka zabasalo in smo stali na mestu po pol ure, se malo premaknili in pol spet stali. smo šli dovolj zgodaj, da bi bili tam ob petih, pa smo skor koncert zamudili, ker smo za zadnjih 10 km porabili 4 ure!!!! in smo kar ob cesti pustili avto in ene 4 km kar spešačili. prišli smo do stadiona (zadaj za odrom) ko so ravno začeli, tko da smo samo vizuelno zamudili eno in pol pesmi. so bili tolk fer, da so kar malo počakali, ker je bila res taka gneča, da so se nekateri kar nazaj domov obrnili, ker so obupali. mi smo si pa rekli, mah za 60 € ne gremo domov...pa tudi če samo eno pesem še ujamemo. no, pa smo bli prav veseli, ko smo vidli, da bo še kaj več. ker naj bi se začelo ob 19h, mi pa smo prišli tja 20:45...uhhh.
sem še fotoaparat not prešvercala pa mal filmčkov posnela, sam je večina prevelikih za objavo...ma, za spomin je, naslednjič pa grem spet, ker so mi super...

hi hi ankica...a še spim...no ja...spat sem šla mal čez peto zjutraj, pred deseto me je že moj pokonc vrgel, da bi šel v trgovino kaj za pod zob iskat, je prinesel, pojedel in zalegel na kavču, js pa čukala s tamalima dvema user posted image  s tem da mi je prejšnji dan pamet solil, ko sem rekla, da bi se šla k mami naspat in pol prišla domov, da jaz pa njega ob osmih pokonc mečem, kadar gre zvečer ven...pa se mi ni dalo kregat, ker zgleda da ne zna na uro gledat...kaj čmo....

ja, un mali na posnetku je pa res car...

ja dan kuchen so tudi meni takoooo všeč...

nič, grem se otrokom posvečat...

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?