Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:30:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A portalak je tudi psihofarmak? Ne. Je pa način, kak nekoga umiriš na WCju
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:30:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, jao, babe. Takoj po novem letu začnemo s psihofarmaki. Se bom cel mesec režala zraven, ko bom te stvari razlagala
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:31:36
|
|
|
|
petarda
|
toplo mleko z medom Super...tudi tako..za pocrkljat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:32:34
|
|
|
|
petarda
|
Ker ****vrin pa rabiš, če trikrat stran odpreš v enem večeru?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:33:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj zdaj, se bomo počasi spravile spat?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:33:21
|
|
|
|
ada2
|
Imamo na prekvalifikaciji tudi nekaj takih, ki v domu delajo. Evo, ti bi 3/4 že obvladala a veš, da sem enega hipa razmišljala o prekvalifikaciji v tej smeri, pa sem si potem iz dveh razlogov premislila: 1. kemija mi nikdar ni dobro šla 2. ne vem kako bi se obnašala v razredu, če bi me ti učila, pa kako bi mi šele bilo nerodno, če bi me pri švinglanju zahaklala
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:33:39
|
|
|
|
petarda
|
Se bom cel mesec režala zraven, ko bom te stvari razlagala Ziher se bo našlo kaj zate v tem primeru!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:34:51
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Se bom cel mesec režala zraven, ko bom te stvari razlagala Ziher se bo našlo kaj zate v tem primeru!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:35:56
|
|
|
|
ada2
|
ajde, bejžte spat, jutri morate zgodaj vstat pa it delat........ jaz grem šele popoldan
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:37:06
|
|
|
|
petarda
|
Nič...grem...me pa veseli, da smo po dolgem času spet naklanfale nekaj strani v enem večeru Amy in Urša bodo ziher mislile, da je kera noseča
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:38:16
|
|
|
|
ada2
|
Amy in Urša bodo ziher mislile, da je kera noseča sem glih mislila rečt
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:38:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a veš, da sem enega hipa razmišljala o prekvalifikaciji v tej smeri, pa sem si potem iz dveh razlogov premislila: 1. kemija mi nikdar ni dobro šla eh, ni panike.... saj bi ti verjetno kaj priznali. 2. ne vem kako bi se obnašala v razredu, če bi me ti učila, Ne bi bila ne prva ne zadnja, ki jo že tak poznam. Da ne govorim, koliko jih je tu na RR pa kako bi mi šele bilo nerodno, če bi me pri švinglanju zahaklala Ne bi bila ne prva ne zadnja samo to pa pri meni res ne gre skoz. Znam bit
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:39:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Amy in Urša bodo ziher mislile, da je kera noseča Kaj ni?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:39:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
jutri morate zgodaj vstat jaz ne ...za Tino sem pa tudi pogruntala recept, kako jo dlje v postelji obdržati - ob 5.30, ko začne težit za vstat, ji na hitrco pogrejem mleko, dodam med in cimet ali kakav (če je ona zraven kakav ), spije skodelico v postelji, potem pa spi najmanj do 7., tudi 7.30 se zgodi . Takrat moramo pa itak vstati, da Anže vrtca ne zamudi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:40:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz pa res začnem že ob sedmih. Samo zjutraj pride babica, da mi ni treba bubija budit in v vrtec vozit.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:41:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a veš, da sem enega hipa razmišljala o prekvalifikaciji v tej smeri, pa sem si potem iz dveh razlogov premislila: 1. kemija mi nikdar ni dobro šla eh, ni panike.... saj bi ti verjetno kaj priznali. 2. ne vem kako bi se obnašala v razredu, če bi me ti učila, Ne bi bila ne prva ne zadnja, ki jo že tak poznam. Da ne govorim, koliko jih je tu na RR pa kako bi mi šele bilo nerodno, če bi me pri švinglanju zahaklala Ne bi bila ne prva ne zadnja samo to pa pri meni res ne gre skoz. Znam bit kolko je pa šolnina? samo tak informativno, mogoče se pa čez kako leto res odločim, pa obljubim, da ne bom švinglala, vsaj pri tvojem predmetu ne
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:41:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Amy in Urša bodo ziher mislile, da je kera noseča Kaj ni? teni je sumljiva ni rekla, da gresta po poroki v akcijo ? Upam, da bo kaj povedla. Samo glede na to, kaj je počela včeraj, ko sem jo videla, še ni .
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:42:59
|
|
|
|
petarda
|
pa obljubim, da ne bom švinglala, vsaj pri tvojem predmetu ne
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:43:32
|
|
|
|
ada2
|
za Tino sem pa tudi pogruntala recept, kako jo dlje v postelji obdržati - ob 5.30, ko začne težit za vstat, ji na hitrco pogrejem mleko, dodam med in cimet ali kakav (če je ona zraven kakav ), spije skodelico v postelji, potem pa spi najmanj do 7., tudi 7.30 se zgodi no, pol sem pa jaz tisti frik, ki pomirjevala talam, poglejte jo dilarco
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:44:08
|
|
|
|
*bubi*
|
kolko je pa šolnina? individualno se izračuna glede na priznane predmete. Res pa ni malo . Tisti, ki imajo 5. stopnjo iz kake naravoslovne smeri, grejo direkt v 3. letnik. Tisti, ki pa imajo 4. stopnjo, pa jim baje država vrne šolnino. Ne vem točno, se ne ukvarjam s temi stvarmi. Jaz samo gnjavim na izpitih
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:44:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 za Tino sem pa tudi pogruntala recept, kako jo dlje v postelji obdržati - ob 5.30, ko začne težit za vstat, ji na hitrco pogrejem mleko, dodam med in cimet ali kakav (če je ona zraven kakav ), spije skodelico v postelji, potem pa spi najmanj do 7., tudi 7.30 se zgodi no, pol sem pa jaz tisti frik, ki pomirjevala talam, poglejte jo dilarco
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:44:41
|
|
|
|
ada2
|
teni je sumljiva sem malo spremljala...... 21 bom izvedeli
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:45:00
|
|
|
|
*bubi*
|
no, pol sem pa jaz tisti frik, ki pomirjevala talam, poglejte jo dilarco
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:45:42
|
|
|
|
ada2
|
očitno naskakujemo stran 106
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.12.2007 22:45:45
|
|
|
|
*bubi*
|
sem malo spremljala...... 21 bom izvedeli 21? Kaj pa ti na tistih forumih počneš?
|
izbiraMeta 32Katero opcijo bi raje izbrale?partner vas zapusti zaradi druge ženske (
76%)

partner umre (
24%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!