|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
18.12.2007 12:04:13   
ada2
pa še novo stran odpretuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
18.12.2007 13:47:40   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a vam nekaj povem?

teni ima jutri dan Duser posted image

držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

Držite,držite, čeprav dvomim, da bo kaj. Če pa bo, pa toliko boljše.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
18.12.2007 19:24:19   
*bubi*
Dober večer!

Samo da nas na vrh spravim. user posted image  Pridem, ko bubi zaspi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
18.12.2007 19:31:42   
NinaŠ
Naj me ena, ki obvlada nemščino razsvetli, kaj vse zna tale dinozaver: http://www.toysrus.at/index.php?mapid=49
(razen, da ti zjutraj skuha kavo, prinese copate, umije zobe, te obleče (prej seveda vse zlika),... pomije posodo,...), ker me je skoraj kap, ko sem videla ceno user posted image , pa še simpatičen mi je bil prej user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
18.12.2007 19:38:59   
ŽELJA2
Čer. Se samo pofočkam. ČVEKE!!!!!! Kaj ste včeri čist poludile al kaj?user posted image

Otrok se daje spat. Mož se odpravlja na trening. Jest pa se bom lotila zavijanja daril.user posted image

Se mogoče še pol kaj oglasim.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
18.12.2007 19:48:21   
Urša
Amy in Urša bodo ziher mislile, da je kera noseča

user posted image user posted image user posted image  Se še prebijam skoz! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
18.12.2007 19:54:43   
Urša
Aha, Teni! Držim pesti! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
18.12.2007 19:58:38   
petarda
Čeeeeruser posted image

Danes so nas klicali iz vrtca, da ima petardito vnet uček in uho, da je siten, ne je...in smo ga šli iskat. Smo bili pri P in je predpisal antibiotične kapljice za uček na štiri ure in Hiconcil na osem ur...No, pa sem še jaz na bolniškiuser posted image ... ok, ampak tokrat lahko rečem, da ni ravno "ta večja" štala v službi, čeprav bi morala imeti ena sodelavka par ur dopoldne fraj, pa jih sedaj ne more imet, čeprav bi jih skoraj nujno rabilauser posted image ...Pa se počutim ful krivouser posted image

Bolniško imam pa do petka, ko imamo spet kontrolo.

Drgač pa je bil petardito dobre volje, vročine nima in PRVIČ v njegovem življenju je bil priden v ambulantiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Se kar nisva mogla načudit z lubijem kaj je zdaj to....čist je sodeloval, povedal kaj ga boli, pokazal, rekel AAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Sva mu šla takoj po tisto čokoladico na avtomat, pa še sam je lahko tipkal notri in upam, da mu je bilo dovolj zanimivo, da bo lahko to od zdaj naprej nagrada, če bo vedno tako pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
18.12.2007 20:02:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Evo jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
18.12.2007 20:17:55   
NinaŠ

se pridružim

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
18.12.2007 20:21:09   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Evo jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
18.12.2007 20:23:37   
amy26
za Petarditauser posted image  da bi ga nehalo boleti, pa super da je bil pridenuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.12.2007 21:11:28   
ada2
Adam pa je spet začel zverinsko kašljatuser posted image , pa od uha navzdol ima precej zatečeno, pa me malo skrbiuser posted image user posted image user posted image , bova jutri popoldne šla k P, če pa bo noč nevzdržna pa že zjutraj.

Petardito hitro se pozdraviuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.12.2007 21:15:30   
ada2
...Sva mu šla takoj po tisto čokoladico na avtomat,

to me pa spomni na tisti januar, ko je bila Nuša v NM v bolnici, pa jaz nisem vedela kam naj se dam in sem pol avtomata spraznila, ker so me v bolnici imeli na črno in sem dobivala temu primerno tudi prehranouser posted image , se prav spomnim eno večer sem dobila suhe njoke. user posted image   no, in ker se je vse skupaj namesto 2 dni vleklo 4 dni, sem v tem času skoraj čisto spraznila ta avtomatuser posted image user posted image user posted image

me prav zanima, če je Petardito dobil iz istega čokoladicouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.12.2007 21:22:12   
ada2
očitno ste danes vse mleko z medom pile in že sanjateuser posted image

nič, grem jaz tudi počasi, iz službe sem itak čist zmozgana prišla, jutri grem že zjutraj nazaj, pa še nič kaj dobra noč me ne čakauser posted image

eh, lahko noč!user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.12.2007 21:31:02   
NinaŠ
Petardito in Adam user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Ne jaz še nisem spila mleka z medom, sta ga pa drobižka zato user posted image . Trenutno urejam fotke, da jih dam razvit, ker mi PC crkuje - ugaša, pol je pa prava umetnost ga spet prižgat user posted image , tako da mislim, da je v zadnjih vzdihljajih. Moram hitro še pismo Dedku Mrazu napisat, da bo vedel, da si želim laptop (in fotkiča user posted imageuser posted image

Ada lahko in mirno noč!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.12.2007 21:32:29   
petarda
očitno ste danes vse mleko z medom pile in že sanjate

To ne, pijem pa sedaj jagodni sok z mlekom user posted image ...joj, se spomnim, kako so me pred kakimi petimi leti čudno gledali, ko sem to naročala v gostilnah...meni je pa ful dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.12.2007 21:34:00   
petarda
Evo še za Adama user posted image user posted image user posted image ...a to otekanje...ima otočene bezgavke?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.12.2007 21:35:06   
petarda
Pa še tole user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tino, ker zna tako lepo šteti do desetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.12.2007 21:38:51   
NinaŠ
O fuser posted image zdaj mi še Photosmarta ne odpre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oz. ga že 5 min odpira user posted image ... ...upam, da uspe user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.12.2007 21:39:07   
petarda
Pa stojim danes v lekarni in čakam na vrsto in si ogledujem......in ugledam PORTOLAK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mi gre malo na smeh, pa čekiram dalje....in ugledam RISPERDAL! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, jao...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.12.2007 21:40:54   
petarda
me prav zanima, če je Petardito dobil iz istega čokoladico

Zagotovo ne, ker mi smo bili v zdravstvenem domu...user posted image

Joj, upam, da se zmaže, ker se mi zdi nekam vroč zdajuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.12.2007 21:42:57   
NinaŠ
Petarda - to mleko z jagodnim sokom - hm zveni mi kar dobro, samo povej - mleko pogreješ?, v kakšnem razmerju mešaš? Bom poskusila enkrat user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.12.2007 21:44:53   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pa stojim danes v lekarni in čakam na vrsto in si ogledujem......in ugledam PORTOLAK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mi gre malo na smeh, pa čekiram dalje....in ugledam RISPERDAL! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, jao...

user posted image user posted image user posted image jaz bi se pomoje naglas smejat začela, da danes kaj takega srečam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.12.2007 21:48:19   
NinaŠ
Joj, upam, da se zmaže, ker se mi zdi nekam vroč zdaj

pomoje zdaj, ko sta že dobila Hikoncil, ni panike, tudi če ima malo vročine bo ta kmalu padla. Saj je v bistvu za pričakovat jo ob vnetju ušes user posted image A si mu pred spanjem dala kaj Calpola (ali podobnega), da ga ušesek ponoči ne bo preveč matral?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

Nomalna nosečnost
FLASK_A

Pri normalnem poteku nosečnosti sem rodila:

čez rok (39%)

40T (19%)

39T (15%)

38T (9%)

37T (8%)

prej (10%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!