petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mojima drobižkoma se (spet) že pozna, da sem zadjne dobre 3 tedne skoraj ves čas odsotna (sem v službi) - sta že spet čisto podivjana , totalno nemogoča ... Ne ubogata niti besedice, za vsako stvar se moramo skregat,.... AAAAAAAAAAAAAAAA ...saj bo boljš, enkrat že ...sam kaj ko nič ne kaže, da bom kaj veliko popoldnevov lahko z njima Petardito je bil danes tudi ...vsaj zdaj popoldne...stalno zahteval pozornost, na glas pel vse pesmice, ki jih pozna, trikrat po vsako, če sva se z slučajno kaj začela menit, takoj prekint, pa petarditu ploskat, pa daj mi to, pa daj mi ono, pa tle ne grem, pa grem gor, pa grem dol, pa odpri mi to, pa zdaj mi pa zapri, pa spet mi odpri.... ... Samo danes sem mu spregledala, ker ima rojstni dan, pa ziher je bilo vse tako kot si želi že v vrtcu ...jutri si bom pa čas vzela in ga skomandirala Edin zjutraj je bil posrečen...sva mu čestitala in mu povedala, da danes pa že ima rojstni dan...pa je takoj rekel: "Oči, mamica...zapojta Lukitu vse najboljše "
|