|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
7.12.2007 19:51:09   
NinaŠ
Ajd, da odprem novo stran, potem grem pa hči prepričat naj gre iz banje user posted image - bogsigavedi na kaj bi jo lahko dobila user posted image . Bom najprej poskusila s peso, plan B so pomaranče, plan C hrenovka user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
7.12.2007 20:07:02   
amy26
Bom najprej poskusila s peso, plan B so pomaranče, plan C hrenovka

našga nobena hrana ne bi prepričala da bi šel ven iz banjeuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.12.2007 20:19:25   
amy26
Jutri gremo na dedka mraza, v moževi službi bo, edino žal mi je da je obdaritev samo za otroke od enega leta dalje tako da Ela odpade, oz. ne bo se slikala z dedijem, zato jo bomo pustili kar v varstvu pri babici.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.12.2007 20:33:02   
NinaŠ
Uh je palila že pesa user posted image . Jaz jima vedno pred večerjo dam zelenjavo ali sadje v neomejenih količinah, večerje pa potem kolikor pač hočeta. Ju noče siliti zvečer s kako težko hrano.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.12.2007 20:49:26   
ŽELJA2
Ta je pa huda da dobiš otroka ven iz banje s peso. user posted image
Moj Andraž bi me samo mal čudno pogledal, če bi mu tako ponudbo dala.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.12.2007 20:50:06   
ŽELJA2
Aja, pa dober večer.
Sicer mam namen jit mal pred TV.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.12.2007 22:40:47   
tincci
user posted image user posted image user posted image Nekaj se z amy meniva in ugotovim, da sta najina moža sodelavca user posted image user posted image user posted image tako da imata A in H jutri skupaj miklavža user posted image user posted image user posted image matr je majhna tale naša slo.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.12.2007 8:08:13   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.12.2007 8:10:34   
*bubi*
Sem morala hitro kavico za vse skuhat, da me Nina ne prehiti user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem včeraj mrknila z bubijem in se potem uspela samo še v svojo posteljo premaknit user posted image

S peso si ti Tino iz banje spravila? user posted image  Pri nas voda enostavno pobegne in je treba ven. Saj je rad v banji, se vedno pretvarja, da je morski lev user posted image , vseeno pa ni tak navdušenec kot tvoja dva, ki že z rokavčki plavata v globoki vodi. Mi globoke vode nismo že doooolgo videli.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.12.2007 8:10:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

user posted image user posted image user posted image Nekaj se z amy meniva in ugotovim, da sta najina moža sodelavca user posted image user posted image user posted image tako da imata A in H jutri skupaj miklavža user posted image user posted image user posted image matr je majhna tale naša slo.

A veš, da sem jaz na to že pomislila?user posted image ... Za možeka od Amy sem vedela kje dela, ko mi je pa tvoj poslal tisti DVD sem takoj pomislila, da sta mogoče kje skupajuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.12.2007 8:13:12   
petarda
S peso si ti Tino iz banje spravila? Pri nas voda enostavno pobegne in je treba ven. Saj je rad v banji, se vedno pretvarja, da je morski lev , vseeno pa ni tak navdušenec kot tvoja dva, ki že z rokavčki plavata v globoki vodi. Mi globoke vode nismo že doooolgo videli.

Našga je treba prepričevat, da gre v vodo, potem pa, da gre iz nje...samo na peso ga pa ziher nebi dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image ..ne ven, ne notuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.12.2007 8:14:31   
petarda
Oooooooo bubi dobro jutro!user posted image  A vi greste kam danes? Da naštudiram stolčkeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.12.2007 8:29:38   
NinaŠ
Sem morala hitro kavico za vse skuhat, da me Nina ne prehiti

user posted image  sem jo spila pred tabo, samo javit se še nisem uspela, ko sem v službi user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.12.2007 8:31:14   
NinaŠ
Drugače pa - dobro jutro!

So nekaj sneg napovedovali do 600mnv user posted image  ...samo dež user posted image  imamo

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
8.12.2007 8:47:05   
*bubi*
A vi greste kam danes? Da naštudiram stolčke

Kaj pa vem..... zdaj nekaj berem, da je večina trgovin odprtih kljub prazniku. No, za Ikeoo sem 100%. Samo mi je škoda it mimo Toysa, ne da bi kak € tam pustila user posted image user posted image user posted image

Danes najverjetneje ne, bomo pa še pred božičem šli. Tak da kar naštudiraj in sporoči želje. Mi pa bomo danes še pri nas pogledali, če se kaj pametnega dobi.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.12.2007 8:52:23   
petarda
No, ok....user posted image  Midva s petarditom greva sedaj tudi malo v mestouser posted image  Danes sva sama, pa bova lahko v miru ogledovalauser posted image ...Če verjameš...tisto v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image

No...popoldne greva pa na en rojstni dan punčke, ki je stara 1 leto...Ji bo petardito pomagal svečke pihatuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.12.2007 15:18:08   
petarda
Kje se pa spet potepate?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.12.2007 15:18:57   
petarda
Pri nas je zunaj sončekuser posted image user posted image user posted image ...čakam, da se petardito zbudi in odrinemouser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.12.2007 16:54:48   
amy26
Nekaj se z amy meniva in ugotovim, da sta najina moža sodelavca tako da imata A in H jutri skupaj miklavža matr je majhna tale naša slo.

tudi meni je bilo tole smešnouser posted image user posted image user posted image  

dedek mraz je uspel, darilo kar lepo in bogato, pa še mala dva sta dobila dodatna darila za miklavža od botrov, tako da igrač je spet en kup, celo nekaj uporabnih

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.12.2007 19:30:32   
Urša
Jaz pa po eni strani že komaj čakam, da bo konec teh obdarovanj, ker se mi že user posted image user posted image user posted image  od sladkarij.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.12.2007 20:16:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

ker se mi že user posted image user posted image user posted image  od sladkarij.

pol jih pa otrokoma pusti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.12.2007 20:21:12   
*bubi*
Sicer pa dober večer user posted image

Bubi že spančka, vsaj upam, da je tako. Sem mu pobegnila "na stranišče". user posted image

Jaz pa grem tudi počasi pod tuš in pred TV user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.12.2007 20:45:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Jaz pa grem tudi počasi pod tuš in pred TV user posted image

A brez TV pa to nebi šlo? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.12.2007 20:46:46   
NinaŠ

ker se mi že user posted image user posted image user posted image  od sladkarij.

pol jih pa otrokoma pusti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.12.2007 20:48:33   
petarda
Sicer pa hvala za stolčke in mizico user posted image ...ampak tole je bila pa res akcija, ko še opoldne sploh nismo nič načrtovali, čez dve urici pa bo vse že v dnevni sobi user posted image ....

Aja...pa pri nas ne bo čakala do Dedka Mraza, ker to je še fuuuuuul dalečuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.