Mamathea
|
Murenček, da ste ujeli ritem, to je res fantastično. Jaz sem danes tudi mislila, da bom zlikala odejice in obrobe za zibko, pa mi žal še ni zneslo, zdaj se mi pa tudi ne da več, tako da se bom raje odpravila v posteljo. Moja mama je rekla, da bo ona jutri vse te zadevce polikala in to mi je ša najoblj všeč . Jah vidim, da nas vse po malem že špika, pa slabosti, pa sramne kosti... bližajo se dnevi poroda. Najoblj od vsega me muči izcedek, ki je res obilen, sicer bele barve, amapk mi gre pa res že malo na živce. Je rekla moja gin. , da se ne smem sekirat zaradi tega, saj smo nosečnice "sočne" teče nam od tu in tam... Res super izraz in sedaj se vedno tolažim s tem, da sem pač "sočna". Mah ja saj bo kamlu minilo in bomo že stiskale svoje pikece /pikice k sebi. Komaj čakam ta dan. Pri likanju plenic sem pa tudi jaz skoraj obupala, še sreča, da sem jih imela sam 30 za zlikat in res hura za plenice za enkratno uporabo. Počas se res odpravljam v ležeči položaj, čperav mi je že zdaj jasno, da bo spet vstajanje zaradi wc-ja, pa boleči kolki... ampak pustimo se presenetit, mogoče bo pa danes super noč za spanje, še posebej zato, ker se premakne ura. Lepo spančkajte pa krasne sanje. Nočko.